|
Мачки (и мачори)... |
Внеси реплика | страница <1 1011121314> |
Автор | |
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
vercheb
Нов член Регистриран: 22.Август.2015 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Здраво, и треба совет. Имам мачорче старо 4 месеци, обично е мн темпераментно но последниве 2 дена само спие. Јаде нормално, има нормална столица но спие мн мн повеќе од обично. Денес бевме на вет. му мереше температура беше нормална. Рече дека ќе се врати во нормала но сепак сум загрижена. Дали некој од вас имал слично искуство?
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Штом го видел ветеринар нема што да му се грижиш, веројатно го нападнала неколкудневна дремка како што знае да ги фати, и сега веќе е во форма и си трчка по дома. Мојот беше паднат во депресија, ослабен, со намален апетит, апатичен некако. Откако се вратив од одмор, се врати итој во форма, сега па само јаде, како за тројца и трча по мене да ми покаже колку сум му фалела. |
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mi gi urocija i ukradoa bliznacinjata, bratce i sestricka, cisto beli kako sneg so razlicna boja na oci
Sledna prilika kje postavam slika |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Три години откако го имам мачорот, штом дојде декември и украсување на елката, се ставам на тешка дилема: мачорот на тераса - елката дома или обратно... И досега секоја година беше обратното. Годинава решив да си ја вратам елката дома. Си реков: шизик иде на ризик. Ако падне - падне. И еве веќе две недели, и мачорот и елката дома, живи и здрави. Само по некој лампион отиде К*рбан, ама па сега ај и јас да не претерувам.... |
|
ZeZnAtA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
ZeZnAtA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дојди да си играмееее
Уствари ај не, решив да спијам на сонцево |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ќе пробам јас да го насликам овој мојот Жолтко. Ако ми успее сликата, ќе ја ставам тука. Ако не, ќе си ќутам. |
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Шефке сакаш да кажеш дека ти го нацрта??
|
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
Внеси реплика | страница <1 1011121314> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |