![]() |
|
БЕЗ КОМЕНТАР |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314 84> |
Автор | ||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Цццц па не си само ти, ја прочитај кој епитети му лепат. Како и да е, дечково е ко риба, плива во секоја вода -и матна и бистра. На “знаењето“ стекнато во партиите очигледно знае да му најде „практична“ примена. А очигледно има мноооогу “знаење“, чим добива што ќе посака ![]() Филип Петровски наградно од ВМРО-ДПМНЕ доби заменичко . |
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
![]() |
||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
|
Саканата ми ја продадоа на старец од АмерикаИлми Мустафа, момчето што пред една седмица беше осомничено за силување на 19-годишната девојка од радовишкото село Тополница, тврди дека обвинувањата се од родителите на девојката, кои сакале да ја дадат за пари. Според Мустафа, девојката не била обесчестена, туку нејзиното семејство насила ја одделило од него и му ја продало на гастарбајтер дојден од Америка. Сумата наводно била околу 3.500 евра. |
||
![]() |
||
Valon111 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 02.Август.2012 Статус: Офлајн Поени: 2 |
|
„ Ако не казнуваат за вакво нешто, тогаш графитот треба да се избрише, но во тој случај јас апелирам да се избрише и графитот со етничка Голема Македонија од спротивната страна со Солун како главен град“, додава Куртиши. ![]() ![]() A za golemi Makedonija nema koment? |
||
![]() |
||
Zeksi71 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
|
Па и за вас ке биде добро Солун да е главен град, и вие ке имате море??? Ке можете со туризам да се бавите, да продавате крофни на плажа или полесно ви е со курви, дрога, оружје, а????
|
||
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
||
![]() |
||
|
Ќе има, кога некој ќе застане во Солун или било каде од граница до Солун на некој мост во Грција да црта таква карта. И онака едно прашање-Што мислиш, што ќе му се случи на оној кој ќе се осмели во било која друга држава така на отворено да црта карта со „ГОЛЕМА ЕДИКОЈА„???? |
||
![]() |
||
Valon111 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 02.Август.2012 Статус: Офлајн Поени: 2 |
|
Mie imame more i ne mi treba Solun. Krofni prodavat srbi vo grcka to je za njih rezervirano obucen kako kauboj, indijan, egipcan.... franurt mafija, da nisi i ti so tije? |
||
![]() |
||
|
Искрено, незнам ни што да коментирам, ако е ова вистина. За што го теретат човеков-оти помагал да се одбрани земјата од грчки шпиони
![]() Лустрациски документи и по 2006 година!? |
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
|
Па работел за ДБК и ја бранел државата од странски агентури...(тоа кај нас изгледа се санкционира)а притоа остварил и имотно-правна корист.... и сето тоа по 2006,откако со закон е регулирано следењето и прислушкувањето на граѓаните... |
||
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
http://nsdp.org.mk/web/index.php?option=com_content&task=view&id=1256&Itemid=428 пола да е вистина..многу е!. |
||
|
||
![]() |
||
NRGMKD ![]() Сениор ![]() ![]() THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
|
Nitu odam nitu ke me vidat vo taa prokletija... a makedonceto neka odi pak... se dodeka ne pocnat i da gi pupat na granica bez vazelince.. more i togas ke odat... gzzzz davaat za taa drzava, pari ostavaat a posle tuka kukaat... c c c c c c
|
||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||
![]() |
||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
|
Слобода на движење, не знам што им смета на луѓево што другите одат некаде. Ако не ви се оди не одете. Ама секогаш е поинтересно да се коментира за другите
![]() |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314 84> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |