IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Медиуми
  Активни теми Активни теми RSS - Идол - музичко шоу
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Идол - музичко шоу

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1011121314 23>
Автор
Порака
zamislena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2010
Статус: Офлајн
Поени: 14566
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zamislena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Април.2011 во 00:04

Ивица  ...би можела  да го слушам среќа....
  и гледам ...цел ден ..љубов.. ..... и  цела  ноќ ..............црвенеење
Кон врв
Kali Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Storyteller

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 4947
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kali Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Април.2011 во 10:33
Јаничка ме воодушеви вчера....срценце дадада
Арета Френклин да ја пееш и глумиш на 17 год....мх мх мх...

Јуле да Мики да Иван да Ивица да

Билјанка повеќе не ми е во топ фаворити....

Изменето од Kali - 12.Април.2011 во 10:37
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zamislena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Април.2011 во 11:46

Билето и мене синоќа не ме  бендиса ...

Гламурозна песна....гламурозна фризура...
а фустанчето .....вртење%20со%20очи.... ич  негламурозен  настап .....не%20знам....

.......Виктор ....трепкање................. Ивица ....ми е посебен .....љубов......мечтаење....
Кон врв
LiDivio Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор

Регистриран: 19.Мај.2010
Поени: 7265
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LiDivio Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Април.2011 во 12:04
А кој испадна вчера? збунетост Само да не е Билјана... изненадување таа ми е фаворит, ама тешко дека женско може да победи при ваков начин на гласање... тинејџерките растур прават од вртење... плазењеголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zamislena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Април.2011 во 12:07
Ли .... не секирај се ти ...Билјана ти остана....плазење....

Емилија  испадна...... трето женско ....тага....
Кон врв
Iron Man Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
железен раз бираш

Регистриран: 11.Јануари.2009
Локација: Antarctica
Поени: 8032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Iron Man Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Април.2011 во 17:57
санаба бич

пак се спаси

изненадување

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
железен раз бираш

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Iron Man Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Април.2011 во 18:00
Јулето има глас (и кога збора и кога пее) како тие пејачките од Синтезис

значи слободно ако им треба пејачка можи да ја земат во групата и да си живеј среќно до крајот на животот 

да

Кон врв
Astrid Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 31.Март.2011
Поени: 532
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Astrid Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Април.2011 во 00:54
И идиотот пак се спаси по трет пат
И по трет пат излезе женско
Кон врв
MyWay Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Регистриран: 05.Септември.2008
Локација: Aruba
Поени: 23914
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Април.2011 во 11:06
Не ги пратам многу редовно..
меѓутоа знам дека децата имаат целосна трансформација од времето кога се појавија на првите аудиции и сега кога се во финале...
Сега личат на ѕвездида
што ти значи да се погрижи некој за тебе... среќа

Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
железен раз бираш

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Iron Man Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Април.2011 во 19:35
јас останав подзинат кога ја видов Билето плазење

и не заприметив колку женски останаат (мислам дека три) е сега дали точно мислам не знам

инаку шо било ова бе само машки останаа изненадување

изгледа финтата им е една женска да остани (Билето) и таа да ги растури сите т.е машките голема%20насмевка

Кон врв
majstorce62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Регистриран: 23.Декември.2007
Поени: 4251
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Април.2011 во 20:16
normalno deka KJE ISPAGJAAT DEVOJKITE KOGA SAMO DEVOJKI PRAKJAAT PORAKI I GLASAAT...
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
Кон врв
FeaR Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
False Evidence Appearing Real

Регистриран: 15.Септември.2009
Поени: 5307
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај FeaR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Април.2011 во 13:13
kako da ne zenskite glasale, glasaat samo najbliskite kraj na kraistata od kade da znaeme deka ne e namesteno moze nekako toa da se potvrdi?ma joookнамигнување
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
Кон врв
Kali Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Storyteller

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 4947
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kali Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2011 во 13:22
Уа за машката публика што се прави на три и пол и не гласа не или што не гласа за девојките не...па и уа за женската публика што не гласаат за девојките не

Изменето од Kali - 21.Април.2011 во 13:24
Кон врв
pajser Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
kloshar

Регистриран: 04.Март.2011
Локација: Lao People's Dem. Rep.
Поени: 13936
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pajser Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2011 во 14:28
 zarem seushte ima nekoj shto veruva vo A1 намигнувањене
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1011121314 23>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,281 секунди.