IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Здравје > Исхрана и кулинарство
  Активни теми Активни теми RSS - Кој Ви е омилен пијалок?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Кој Ви е омилен пијалок?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1011121314>
Автор
Порака Обратен редослед
Nelita Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 124
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Nelita Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Март.2006 во 16:07
Koga ke se iskacam na Vodno e nema sansi da preskoknam cajce so rumce ,togas mi e najvkusno!

„Чувствувам дека ќе полудам оваа пролет,заради една далечна убавина!“
Кон врв
NRGMKD Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Регистриран: 18.Ноември.2005
Поени: 7512
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Февруари.2006 во 17:56
Portokal doma ceden!!! Nisto podobro nema!!!  A letno vreme sok od domati zasladen normalno so kristalcinja od friz!!!! Mmmmmmmm poubavo nema!!!!
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Октомври.2005
Поени: 5922
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Февруари.2006 во 08:59

ВИНО - ЦРВЕНО, ЦРНО - ПРАВИ ЛУДИ РАБОТИ СО МОЈАТА ФАНТАЗИЈА

Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Февруари.2006 во 08:22
Драго ми е што ти се допага Барби и мене ми се допага многу
Во последно време многу го консумирам Браво сокот од црвен портокал
Кон врв
LEPOTAN Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Февруари.2006
Локација: Switzerland
Поени: 35
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LEPOTAN Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2006 во 20:43
[QUOTE=Barbika]
Ñàìî òîà ñèãóðíî èìà óøòå íåøòî øòî òè ñå äîïàƒà!?

tocno deka ne mi se dopaga samo ova, drugoto sto mi se dopaga si ti BARBI.
Кон врв
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Февруари.2006 во 23:15

Originally posted by Nelita Nelita напиша:

Супер избор Алекта од кафињата и јас го обожавам Нес кафето ,а од вината Тгата ми е тешка,додека за топлото чоколадо имаш право ммммммммммммм превкусно е!

mm mi se pie toplo cokolado.......lele.....!!!!! posleden pat toplo cokolado piev na.....hmmm 6ti januari!!!!! WOW kako pamtam ALAL da mi e

and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Nelita Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2006 во 10:07
Супер избор Алекта од кафињата и јас го обожавам Нес кафето ,а од вината Тгата ми е тешка,додека за топлото чоколадо имаш право ммммммммммммм превкусно е!
Кон врв
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Февруари.2006 во 15:05

najmnogu na svetot sakam COCA COLA..... :))))

alkohol ne pijam mnogu ali edinstvenoto so go pijam i so go obozavam e vodka Smirnoff (ona crvenoto shishence) :)))))))))) i Ricco (sekakvo osven ona zelenoto i crvenoto) - eeeee ic ne mi teknuva od so im bea vkusovite....:))))))

vino ne pijam ali ko bi piela bi piela T'ga za Jug

a topli pijaloci: Toplo cokoplado (mmmm obozavam) :))) iiiiii mnogu sakam planinski caj

i sakam i Nes kafe:)))))

mislam deka ovie mi se omileni:)))))))))))))))))

and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Nelita Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Февруари.2006 во 12:54
Коктел „Маргарита“ во лето
Зима чај најчесто мешан,а од алкохолните вино и мартини (црвено)
Кон врв
joki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Август.2005
Поени: 2548
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јануари.2006 во 14:45
koka kola i sokce od jabolce
Точачиња.
Кон врв
Dogi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Април.2005
Поени: 3168
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dogi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Декември.2005 во 14:00
Originally posted by Pravoslavie Pravoslavie напиша:

1. Вода

2. Вино (црвено)

И мене, по тој редослед!
Јас сум мајстор!

Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име)
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2005 во 15:54
ЛОУ ИСПРАВКА НАЈДОБАР БЕЛ РУСИН ИМА КАЈ Те*е ЗАТОА ЧЕСТ ГОСТИН ЌЕ ТИ БИДАМ   
Кон врв
Tomas Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Јули.2005
Поени: 349
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tomas Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2005 во 11:26
Originally posted by natalija natalija напиша:

ЛОУ МИЛИЧКО ЕДИНСТВЕН ПРАВ КОЛКУ ШТО МОЖАМ ДА ЗАБЕЛЕЖАМ БЕЛ РУСИН ИМА ВО СТУДИО ПАБ, ТАМУ МИ Е НАЈ НАЈ ОД СИТЕ. НА ДРУГО МЕСТО КОГА ПИЈАМ ИМАМ ЧУВСТВО ДЕКА БИЈАМ БАЛТИК ИЛИ БИЛО КАКВА ИМИТАЦИЈА НА СМИРНОФФ

Mozda e do limonot
Кон врв
ivana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Госпожа Грофица

Регистриран: 14.Април.2005
Поени: 3327
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ivana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2005 во 09:45
Водка со цеден лимон
вино
Motivation is game in my hands
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1011121314>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,313 секунди.