|
ЕВРОСОНГ 2010 |
Внеси реплика | страница <1 1011121314 15> |
Автор | ||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
imal sila za edna vecer
no nema gajle si go sakam sharko oooooooooooooooooooo |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Gjoko Taneski imase odlicen nastap i odlicna pesna, mozebi i najdobra ovaa vecer. Ama toa e toa . . . Evrovizija... Moj predlog e dogodina da gi pratime K-15 na Evrovizija . Da im dademe sansa na Mile, Cacko i Toso so nivnite moderni drecavi kostumi da se ludiraat na scenata, ke vidite deka ke vlezeme megju prvite deset. Da se pozafrkavame malku so Evropa i nie, sepak Evrovizija e show a ne muzicki festival. P.S. Da ne zaboravime deka K-15 se i odlicni kompozitori, tekstopisci i soumeni. |
||
bingo
Сениор Регистриран: 25.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 2522 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
добро бе шо се замараме толку со ова
ВАЖНО Е ДЕКА НИЕ СИ ЗНАЕМЕ ДЕКА СМЕ НАЈДОБРИ |
||
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
SAMO MILE, TOSHO I CACKO DOGODINA ZA EVROVIZIJA |
||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ма нееее БОКИ 13... Тој и осигурана ни е победата...
|
||
KINGDAVID
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne, toj ke falshira, ne znae da pee... Samo K-15 da se pravat ludi na scenata...moz ke osvoime i prvo mesto |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
toj za srbija nebil boki?????
|
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
KINGDAVID
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne , plav bese, ama malku poslab od nego |
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ih
a jas bre si velam vidi go bre kolku oslabel u toa srbija ne mu cini leskovacka skara na mandzijata |
||
|
||
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
влезе џоко у другата рунда
|
||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||
KINGDAVID
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
JOK! |
||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Малкууу??? Малце поке од малку.... |
||
KINGDAVID
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
HAHAHAHA....... |
||
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
пу јаз'к... греотка
|
||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||
Внеси реплика | страница <1 1011121314 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |