|
- 1001 Ноќ - Помогнете =( ! |
Внеси реплика | страница <1 1011121314 22> |
Автор | ||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Нејќу таков концепт: немоќна, несамостојна жена од некое забаталено место ја мажат со роднина за да го скрасат момаков, дедово ги води конците на претставата а овој као треба да ја засака. Со сила убајна не бива.Па уште местен брак, брак со роднина, ме одби од првата епизода. Ја...ја...Онура го љубам...зашто знае да покажува љубов и не ферма никого |
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
гоcтин
Гостин Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Илјада и една ноќ со 27000 обожаватели
Турската хит серија, Илјада и една ноќ, ги руши рекордите на гледаност во Македонија, а веќе има и речиси 27 000 обожаватели на македонската група од социјалната мрежа Facebook. Оваа интересна љубовна приказна, која воедно е и своевиден приказ за модерна Турција, преку одличниот избор на актери успеа да го привлече вниманието и на најпребирливите гледачи. Но, можеби она што е најинтересно кога се споменува оваа серија е вистинската љубов помеѓу актерите кои ги толкуваат улогите на Шехерезада и Онур, Bergüzar Korel и Halit Ergenç. Во август оваа година тие ја крунисаа својата врска со гламурозна венчавка на која присуствуваа 350 гости, меѓу кои и актерите од сетот на Илјада и една ноќ. Гостите изјавиле дека Bergüzar Korel била толку возбудена и пресреќна, што кога ја прашале дали го зема Halit за сопруг, таа гласно извикала ДА! За време на свадбата во воздухот биле пуштени 500 бели и розови балони, а било објавено и дека актерката се наоѓа во третиот месец од својата бременост. Серијата „Илјада и една ноќ“ е снимана во периодот од 2006 до 2009 година. Извор |
||
pcelka
Сениор Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
во истата соба, само пред една недела Онур бдееше над
Шехерезад цела ноќ, вечерва таа го хранеше и му вика
ајде сега да спиеш, уморен си, а тој па... не...јас се одмарам само
кога те гледам тебе............
|
||
секој нов ден, носи нова надеж...
|
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
гоcтин
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
gledaj gi nasite sinovi
edniot se zaljubil zena so dete, a drugiot vo alkoholicarka? |
||
гоcтин
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
таа па колку ми е одвратна |
||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
CAK NORIS JA MUVAL SHEHEREZADA ZA VREME NA REKLAMITE
|
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
pcelka
Сениор Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
види, види..до кај стигнал тој CAK NORIS
|
||
секој нов ден, носи нова надеж...
|
||
rumena
Нов член Регистриран: 10.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da.... i Benum ce ostane trudna i pred da rodi bebeto i ce umre.Posle ne moze da se savzeme od zagubata i ste bade mnogu razocarovana i ce pocne da pie,Na Kerim Vsusnost giga seval ne mu e vistinska majka.Majka mu e sestrata na Seval koja imala vrazka so zenet maz i se samoubiva koga Kerem imal 1 nedela....Onur i sheherezada ce se zemat ce zivejat vo ubava kuca...no sled vreme ce se razdelat povtorno..
Изменето од rumena - 10.Декември.2009 во 00:51 |
||
rumena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da jas go gledam .....mnogu mi se dopada.prekrasen film e .Ako sakas mozes da gledas na vbox7 gi ima mnogu od sriite Samo napisi gumus epizodi i izlizat. Prijatno gledane. |
||
indijanec
Нов член Регистриран: 06.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Одвратна сапуница како и секоја друга.
|
||
rumena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zdravo mozes da odis na manevra.com i tamo gi ima epizodite od 1001 noc so prevod na bugarski. |
||
Внеси реплика | страница <1 1011121314 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |