IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - ЌЕ ЗБОРУВАМЕ ЛИ ЗА ЉУБОВТА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ЌЕ ЗБОРУВАМЕ ЛИ ЗА ЉУБОВТА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1011121314 32>
Автор
Порака
Jelena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Август.2006
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 151
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Jelena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Август.2006 во 14:42
Fantazi...fantazii...fantazii..........iiiii?   Cel zivot sam so svoite fantazi?
Mislam deka voopsto ne si vo pravo.
Toa sto ti sega go objasni nema ama bas nikakva vrska so ljubovta, toa e samo momentalen stras, fluid megu dvajca, a ljubov toa veruvaj ne e.
Za seksot tvrdis deka nema ama bas nikakva vrska so ljubovta, i so ova ne e soglasuvam.
Dokolku edniot partner psihicki i fizicki(seksualno) ne umee da go zadovoli drugiot, znaci nesto ne e vo red. Avtomatski drugiot bara uteha vo nekoj tret..........i zatoa  propagaat vrskite. Ti ubavo pisa ,, vo nasata glava nema da ni se poklopat fantaziite so stvarnosta,,

Кон врв
kokomoko81 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2006
Поени: 1363
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokomoko81 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Август.2006 во 14:46
ehhhh Jelena ........... veruvaj mi .......... ne sum protiv sexot , ne sum protiv ljubovta ......... no nikogass ne tolku cista i ubava kako na pocetokot..... MISLAM KOJA LJUBOV SE PAMTI CEL ZIVOT .... site ja upotrebuvame ovaa fraza ......... no nikoj ne rekol .... a zosto ???
pa se razbira zatoa sto e cista , ubava , mlada , bez sex ,,,,,,ako si imala 5 ljubovni vrski ................. mislam deka za 2 , 3 ne se ni sekavass ..... neli .... a zosto ........zatoa sto ne bile cisti ...........
......
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokomoko81 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Август.2006 во 14:48
Dali so nekoj partner ke go dozivees sovrsenstvoto vo ljubovta, mislam deka moze da se vidi uste od prvata sredba, a i prviot baknez e presuden. ????? ova e citat od tebe ........................

......
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Jelena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Август.2006 во 14:50

Se razidovme so mislenjata, ti pisuvas za platonska ljubov-simpatija. A jas pisuvav za ljubovta kako cin na davanje i primanje koja vo celost ke te zadovoli i usreki  

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokomoko81 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Август.2006 во 14:53

Kako bi dala ljubov , pogresno e .............. taa ne se dava se zasluzuva .....

......
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Jelena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Август.2006 во 14:57

Vnimani,  neznost, megusebno razbiranje i dopolnuvanje, doverba..... e  so toa zasluzuva Ljubovta

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokomoko81 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Август.2006 во 14:59

mislam deka pobediv ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,nikade ne spomna sex ...... znacci milsiss li deka ljubovta moze da postoi bez sex ???

......
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Jelena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Август.2006 во 14:59
Ok. ako pises nesto, utre ke ti odgovoram. Mi zavrsi rabotnoto vreme, a brzam
Pozdrav
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokomoko81 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Август.2006 во 15:00
cao s
......
Кон врв
Синдарела Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Бањана Пепелашка

Регистриран: 06.Ноември.2005
Поени: 2604
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Синдарела Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Октомври.2006 во 11:09
љубовтљ не прави да се чувствуваме возвишено,а сексот е можеби едно од скалилата кои треба да ги искачеме за да сме поблиску до врвот на љубовтаSmile 
Кон врв
kasper Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јули.2006
Поени: 1899
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kasper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Октомври.2006 во 11:22
Ljubov...cista iluzija.......vsusnost toa e samo kopnez kon onaa sto ne sme ja imale ili ne mozeme da ja imame....koj iskazuva ljubov otkako ke ja legnes......uste edna recka plus........!!!!!
da se gresi e covecki.....!!!!
Кон врв
kandid Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Август.2006
Поени: 664
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kandid Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Октомври.2006 во 03:42
Originally posted by kasper kasper напиша:

Ljubov...cista iluzija.......vsusnost toa e samo kopnez kon onaa sto ne sme ja imale ili ne mozeme da ja imame....koj iskazuva ljubov otkako ke ja legnes......uste edna recka plus........!!!!!
Se nadevam deka eden den(sto pobrzo,toa poubavo) ke se smees na ovie zborovi,zatoa sto ke dozivees nesto poinakvo!
I posle mene-POTOP!!!
Кон врв
Синдарела Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Бањана Пепелашка

Регистриран: 06.Ноември.2005
Поени: 2604
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Синдарела Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Октомври.2006 во 08:52
Originally posted by kasper kasper напиша:

leleee tvoeto mislenje za ljubovta e strasno!
Кон врв
Betty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Октомври.2006
Поени: 613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Betty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Октомври.2006 во 13:59

Ljubovta bara da se ostane pokraj sakanata licnost

HeartHugHeart
Vistinskiot prijatel e onoj koj te drzi za raka a ti go dopira srceto
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1011121314 32>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,313 секунди.