![]() |
|
Што ја прави жената посебна... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314 18> |
Автор | |
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
O da...da go napravi mazot zrnce!
Da go iskaci na piedestalot na lubovta i da mu pokaze...EJ,JAS SUM TUKA DA BIDE ONA STO SAKAM JAS! |
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
![]() |
|
vesnicc ![]() Нов член ![]() Регистриран: 17.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 17 |
sekogas poagjam od onaa starata i dobro poznata:
dama na ulica domakinka vo kujna i da.. KU.Cka vo krevet e tuka dodavam: da znae da gi "nosi" cevlite ![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
nejzinata zenstvenost
![]() |
|
![]() |
|
Rebelde ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 10.Декември.2009 Локација: Canada Статус: Офлајн Поени: 53 |
Одговор:
Поголемиот Хардвер. За околу 300 и нешто грама им е потежок черепниот мозок од мажите. Помоќниот Софтвер. Акалот им сече много побрзо и погенијално. ЧУДНО: сепак во најтешката, најстарата и најзагонетната игра на светот, шахот, немало видни генијални умови од женски пол. И тоа било и останува правило. |
|
Живот ли е, па да го опишеш!?
|
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Sekoja zena na svoj nachin e posebna.....
Da dodadam.....onaa shto kje go pobedi chlenot nad mene vo shah.... ![]() Изменето од renatax - 21.Јануари.2010 во 21:59 |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
nadmenosta?!
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Izvini, ama izgleda si gi pomeshal rabotite. Vazhi obratnoto. Toa dokazhuva zoshto mazhite vo prosek se podobri shahisti, matematichari, filozofi... |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
![]() |
|
Rebelde ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 10.Декември.2009 Локација: Canada Статус: Офлајн Поени: 53 |
Да, точно ! Имаш право. Така е.
Абе мажи биле и останале генијалните големи умови, политички лидери кои направиле пресвртница во историјата, духовни лидери, мислители и философи кои го промениле своето време, револуционери, надарени музичари и признати романописци или поети, итн.... Сепак вака генерално сакав да посочам дека некако жените се по-ербап од нас мажите. Маж можно е да збудали по но и од жена. Барем тоа е почест пример да се види. |
|
|
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Znachi spored vas ,zenata e posebna koga kje uspee da go zbudali mazot,inaku vo nikoj sluchaj ne moze da mu parira na genijalniot um na mazot?
![]() Mislam deka premnogu kritichki osvrt imate kon zanskot pol i nikade ne kazavte shto spored vas edna zena ja pravi posebna.....
|
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
![]() |
|
Се може да ја прави жената посебна, највеке физиономијата физикусот, талентот за нешто и супериорната интелегенција но жената ја прави посебна и тоа што таа секогаш има ГОЛЕМА ДУША. Во класична и преносна смисла на зборот.
Изменето од Rebelde - 24.Јануари.2010 во 18:36 |
|
|
|
![]() |
|
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
I pak .... ocite na onoj koj moze da ja vidi DUSATA .....
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
![]() |
|
Taka Rebelde....tolku li beshe teshko da kazesh shto mislish ,bez da komparirash mashko-zenski um,a pritoa da ja naglasuvash superiornosta na mazot vo odnos na zenata? Изменето од renatax - 24.Јануари.2010 во 18:49 |
|
|
|
![]() |
|
Не Ренате, зборот ми беше дека жената е посебна во толку многу аспекти со толку многу квалитети што тешко е да се набројат.
Тешко на тој маж кој се нема изнаплакано на женски гради/рамења. Озбилно! |
|
|
|
![]() |
|
E ova e vekje neshto
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |