|
Анџелина Џоли. |
Внеси реплика | страница <1 1011121314 21> |
Автор | |
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сликичкава би сакала да ја имам како "смајли" на мсн
|
|
Corporal^^
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 833 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ah abe koj ke me razveseli ako ne ti angelwings, mene ami na koj drug, ah lele da mozese vistinski da me bakni taka ej, mmmm... lele kolku e slatka ej, abe srce moe e taja be, i love you angelina |
|
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
|
Corporal^^
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe blue jas sakam da ja imam do mene zenata na slikickata |
|
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
|
angelwings
Сениор Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SkorpijA
Сениор Регистриран: 25.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1692 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Auf... kakva pojava
|
|
|
|
Corporal^^
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lele srcence moe najgolemo fala fala fala epten epten najmnogu na svet, vervaj src imas gooooooooooolemo castenje od mene za ova, e zimi se bez zboroj sum nikoj dosega vaka nema napraeno za mene ej, ne znam kako da ti zablagodaram, fala naj naj naj naj najmnogu na cel svet, zimi se me preradva, alal da ti e,i izrabotkata ti e odlicna super e, predobro e sliceto, fala srcence fala uste ednas naj naj naj najmnogu |
|
|
|
angelwings
Сениор Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samo ti uzivaj nema potreba od nikakvo castenje intresno mi e deka tolku i se raduvas i ja sakas pozdrav
|
|
Corporal^^
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe srcence si nema so, inace bez nea ne mozam da ziveam, ali uste ednas fala fala najjjjjfala za ova
|
|
|
|
Corporal^^
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lele nekako go nemam videno srcenceto moe vo posledno, aaaaaaa kaj mi e angelcetooooo...
|
|
|
|
angelwings
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Corporal^^ cestitki i od mene i cuvaj si ja zena ti i kerceto :)))
Se nadevam ke ni gi otkries tvoite idni planovi so ANgelina Jolly |
|
|
|
Corporal^^
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
fala fala srcinja za cestitikite, pa treba da dojdite da ve castam sa jas tuka nea ja pustiv amerika malce kaj nejzinite so kerkickata angelce e celata na majka mu celata e i pouba od nea ke bidi ke vidite site ke manjacat po nea, inaku fala fala pak za cestitkite i obavezno na castenje, a krstevkata uste ja planirame ke vidime koa ke bidi, a idnite planovi malce pointimni ke ostanat ali ke vi gi otkrijam vo bliska idnina, uste ednas FALA PREFALA angelce i girlce fala, VE CEKAM OBAVEZNO NA CASTENJE!!!!!
|
|
|
|
Corporal^^
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
girlce angelwings videte ja mojata kralica:
http://www.celebritywonder.com/picture/Angelina_Jolie/AngelinaJoli_JamesQui_6822326.jpg
|
|
|
|
bosab
Сениор the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 1011121314 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |