![]() |
|
Дали флертот е прељуба? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314 35> |
Автор | |
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zavisis i do kaj ide flertov ...
|
|
![]() |
|
Debora ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2007 Локација: Gabon Статус: Офлајн Поени: 162 |
.
Изменето од Debora - 19.Декември.2016 во 08:12 |
|
![]() |
|
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
ako ne ti otkazat kocnicite...ne mora da e preljuba......
|
|
![]() |
|
wilson ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 09.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 31 |
Ako se flertuva so cel da se bide so taa licnost,znaci se stremis kon neverstvo.
Ako e onaka, od zabava, znae da bide mnogu slatko,interesno,pa mislam deka ne e neverstvo |
|
Good Luck
|
|
![]() |
|
Freya ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 491 |
|
Во мене се борат две личности,идиот и гение, се плашам да не попушти попаметниот.
|
|
![]() |
|
ohriganka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 229 |
A dali flertot e grev?
|
|
![]() |
|
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
по моја дефиниција не е ....
начин на забава, да ти се оттргнат мислите од проблрми, но треба да се биде внимателен, лесно може флертот да се претвори во beng-beng ако не знаеш кај да ја повлечеш линијата... |
|
![]() |
|
Freya ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 491 |
Се што спаѓа во прељуба е грев. ![]() |
|
Во мене се борат две личности,идиот и гение, се плашам да не попушти попаметниот.
|
|
![]() |
|
ohriganka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 229 |
Ama kaj flertot - nema fizicki dopir, dodeka kaj preljubata ima....
znaci flertot lesno se pretvora vo preljuba, samo spasot e ako sakas da ima spas i ako se znae da se povlece taa spas linija!
|
|
![]() |
|
sm-game ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 67 |
DA... |
|
![]() |
|
black-eyes ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
ДА И КОГА ЗБОРУВАШ СО ЛУЃЕ ПО УЛИЦА И ТОА Е ПРЕЉУБА...И КОГА ЗБОРУВАШ ЗА СЕ И СЕШТО СО СЕКОГО ИСТО....
|
|
![]() |
|
MisIcA, ![]() Сениор ![]() ![]() The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
mi tekna na nesto koe mi go kaza edna prijatelka,a na mojata prijatelka nejziniot prijatel
|
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш за боите...(модератор аџија) |
|
![]() |
|
marence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 13.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 365 |
Флертот не е прељуба туку секојдневие, секој тоа го прави помалку само некои се нападни некои дискретни секој сака внимание....
|
|
![]() |
|
brmm ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 1437 |
ako flertot e preljuba togas sum preljubil milion pati, ama ne e. Moze i gledanjeto ke stane preljuba
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314 35> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |