|
За хомосексуализмот |
Внеси реплика | страница <1 1011121314 17> |
Автор | |
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ova se odnesuva do mene? |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
taka ti zalici?????
ps. koga rekov kje si odam za da ne pravam tenzii neumesno e da komentira moja odluka.. da moja e... kako se sto zboram e moe svoj sum kako sto sekogas bev Изменето од anakin - 21.Јуни.2009 во 22:57 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne, ama malu me zbuni bidejki replicirash 10 minuti posle mene bez citat ili ime kon kogo se obrakjash.
|
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kje si svati doticnata
pozdrav i do nea |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
spiros
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: На пат Статус: Офлајн Поени: 4490 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Гревовите се гревови и тие треба да се истребат со помош на Мудроста, на Милоста БОЖЈА (ХРИСТОС) а не со камената тврдина на законот кој го обелоденува гревот! Закључок: Хомосексуалноста како (и секоја друга) деформација на духот треба да се лечи! Кој е потполно слободен од деформации - прв нека го фрли каменот! |
|
Through the Blood of His Grace,
we are Forgiven and Free, in Time & Eternity! БОГ да го благослови Авраам, Исаaк, Израил ...! |
|
Messenger
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E sega, kako dobar vernik, dali go sledish Bozhjiot Zakon od Stariot Zavet ili ne?
|
|
|
|
AlDra
Сениор Регистриран: 06.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 823 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Од каде тоа Меси, зар ние сме уште под Законот?
|
|
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se rabira deka veke ne sme pod zakonot na Stariot Zavet. "No, sega, koga za Zakonot umrevme, preku kogo bevme svrzani, nie se oslobodivme od nego, za da mu sluzime na Boga so obnoven duh, a ne spored starata bukva" (Rimjanite 7:6) |
|
spiros
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: На пат Статус: Офлајн Поени: 4490 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нити велам дека законот е лош, нити дека сум добар верник, нити пак сум подобар од најголемиот хомосексуалец! За Милоста БОЖЈА, за ХРИСТА јас сакам само да знам За Неговата безкрајна љубов, за Неговиот СОВРШЕН ИСЛАМ! |
|
Through the Blood of His Grace,
we are Forgiven and Free, in Time & Eternity! БОГ да го благослови Авраам, Исаaк, Израил ...! |
|
Messenger
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Samo sakav toa da go prochitam. Ako e taka, zoshto postojano go citirame ? |
|
|
|
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А бе Меси, од 2006 си на форумов и уште ли научи што е стар, а што нов завет |
|
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|
Messenger
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ubavo kazhano. E sega, koga se oslobodivme od nego, dali i natamu kje go citirme vo nash*te komenatri kako Bozhji odgovor na postavenite prashanja vo temite? |
|
|
|
AlDra
Сениор Регистриран: 06.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 823 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Божјата волја не се менува. Она што Mу било одвратно пред 3500 години, одвратно Му е и денес. Затоа ,,колегите’’ верници ги наведоа тие цитати.
|
|
Messenger
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E sega, ako seto toa (seto postoechko, ne samo predmetot na temava) Mu bilo i se ushte Mu e odvratno, nesakano i go razlutuva, pa zatoa proklamiral kazni, propisi i naredbi, dali vernicite kje se rakovodat po Negovite Starozavetni proklamacii ili ne? |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 1011121314 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |