IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Кој хороскопски знак е најдобар во сексот?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Кој хороскопски знак е најдобар во сексот?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1011121314 15>
Автор
Порака
bijonse1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bella Madonna

Регистриран: 14.Јануари.2009
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 16521
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bijonse1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Март.2010 во 01:15
jas mislam site znaci treba da se isprobaat.....
ne mozhe toa onaka od rekala kazala da zakluchime.....смеење
Кон врв
Joshua_Tree Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јуни.2007
Поени: 6477
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Joshua_Tree Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Март.2010 во 08:24
E zash taka za Strelcite.....тагаголема%20насмевка
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Март.2010 во 20:14
Риба

Рибите можете да ги воодушевите со разговор за мистериите и духовноста. Нив им е потребен позитивен партнер кој ќе им дели комплименти. Ќе ги распламти масажа на стапалата, бидејќи тие се нивна главна ерогена зона. Сакаат еротски игри, глумење на улоги и слично.

.........................
Kako li samo go pogodi ova?Se  e taka. Prashajteja ribata...........tamu nekade kraj ezeroto e i sega.
A toa shto go napishale za ribata taka E. Lichno dozjiveano.
Kazji im ribo sa Dunava..........

Изменето од orlov - 31.Март.2010 во 20:16
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Joshua_Tree Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2010 во 13:55

Стрелец- За да ги привлечете морате емоционално да се воздржите. Лесно ќе ги повикате на состанок, но потешко ќе ги вплеткате во сериозна врска.

И кога ќе ги освоите мора да сте подготвени дека ќе ги делите. Тие се авантуристи, сакаат да истражуваат, секс во природа и слично. Не сакаат конзервативни партнери. Ги возбудуваат покриените делови од телото.

Jaaaaaaaa majkata...голема%20насмевка
Кон врв
pagane Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2007
Поени: 13044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2010 во 14:11
Originally posted by orlov orlov напиша:

Риба

Рибите можете да ги воодушевите со разговор за мистериите и духовноста. Нив им е потребен позитивен партнер кој ќе им дели комплименти. Ќе ги распламти масажа на стапалата, бидејќи тие се нивна главна ерогена зона. Сакаат еротски игри, глумење на улоги и слично.

Kako li samo go pogodi ova?Se  e taka. Prashajteja ribata...........tamu nekade kraj ezeroto e i sega.

инстинктивно сум го знаела...не ми требат хороскопи...
лjубовната интуициjа и женскиот инстинкт за сексуално задоволуване на саканиот каj мене никогаш не грешат...ѕвездамечтаење
Кон врв
да бе Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
О’ Дабштајн

Регистриран: 10.Април.2009
Поени: 5367
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај да          бе Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2010 во 15:48
Originally posted by bijonse1 bijonse1 напиша:

мда

и тоа барем по 3 пати за да е битна статистиката
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Април.2010 во 01:51
Originally posted by да          бе да бе напиша:

Originally posted by bijonse1 bijonse1 напиша:

мда

и тоа барем по 3 пати за да е битна статистиката

x 12 хипнотизиран...

во статистиката мора да влезат и подзнаците ....хи,%20хи...

Кон врв
Marko Polo 1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
venecijaner

Регистриран: 20.Ноември.2008
Поени: 9693
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Marko Polo 1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Април.2010 во 01:58
E ova vekje spagja vo kombinatorika

potocno promiskuitetna kombinatorika

Изменето од Marko Polo 1 - 02.Април.2010 во 01:59
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Април.2010 во 18:13
Originally posted by pagane pagane напиша:

Originally posted by orlov orlov напиша:

Риба

инстинктивно сум го знаела...не ми требат хороскопи...
лjубовната интуициjа и женскиот инстинкт за сексуално задоволуване на саканиот каj мене никогаш не грешат...ѕвездамечтаење

За водолији кога има час по инстикт?
Може ли на практична обука......... за инстикт?збунетост

,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bella Madonna

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bijonse1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Април.2010 во 22:27
Како се бакнувате? Проверете го тоа споерд вашиот хороскопски знак!

Овен
Вашите бакнежи се кратки, но многу слатки. Во секој бакнеж внесувате голема страст која предизвикува големо задоволство и кај двајцата. А, тогаш кога бакнежот станува најсладок, вие го прекинувате.

Бик

Вие целосно се внесувате во бакнежот. Вашите бакнежи се сочни и многу, многу долги. Секој ваш бакнеж го исполнува вашето, а и срцето на вашиот партнер/ка.

Близнаци
Вашите бакнежи ги прекинувате со насмевка или нежно гризење. А многу често знаете бакнежот да го прекинете со шала или некој необичен коментар.

Рак
Вашите бакнежи се топли и нежни. Многу сакате да се бакнувате, па затоа на ништо не му дозовлувате да го прекине вашиот дооолг бакнеж.

Лав
Диви, интересни, необични бакнежи се типични за лавовите. Вашите бакнежи се цел филм од обично бакнување, до скокоткање, грицкање, галење.

Девица
Вие сте многу педантни, па затоа и вашите бакнежи се кратки и многу чисти - нема многу лигавење кај вас. Затоа вашиот партнер/ка можеби понекогаш ќе се пожали дека тоа за него/нејзе едноставно не е бакнеж.

Вага
Вие премногу се грижите за тоа дали ви се чисти забите или случајно да не ви мириса лошо здивот, затоа не можете целсно да се внесете и опуштите при бакнувањето. Едноставно преокупирани сте со гумата за џвакање. Заборавете на се што ве мачи, опуштете се и уживајте во бакнувањето.

Скорпија
Вие понекогаш знаете и да ги прескокнувате бакнежите, зашто многу повеќе уживате во галењето и гушкањето. Сепак, вашите бакнежи се страсни, долги и многу романтични.

Стрелец
Вашите бакнежи се многу спонтани. Многу често знаете и да го изненадите партнерот/ката со некој ваш неочекуван бакнеж. А токму таквиот бакнеж создава желба, за уште еден, па уште еден, уште многу, многу други.

Јарец
Вашите бакнежи се најубави и значат целосно опуштање по некоја нервозна ситуација или караница. Вие сакате кратки, но вкусни бакнежи.

Водолија
Најчесто се бакнувате со отворени очи. Вашите бакнежи се сооочни, па затоа многу често знаете и да се излигавите.

Риба
Сите ваши бакнежи се долги, исполнети со многу љубов и романса. Понекогаш се бакнувате со отворени очи, но ако тоа го направи и вашиот партнер/ка што тогаш!?

................................................................мечтаење

Изменето од bijonse1 - 19.Април.2010 во 22:28
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Joshua_Tree Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Април.2010 во 22:31
Стрелец
Вашите бакнежи се многу спонтани. Многу често знаете и да го изненадите партнерот/ката со некој ваш неочекуван бакнеж. А токму таквиот бакнеж создава желба, за уште еден, па уште еден, уште многу, многу други.....голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bella Madonna

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bijonse1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Април.2010 во 22:44

Како да и се допаднеш на личноста со хороскопски знак...?

Овен
Покажи му ја својата страна на личноста.Немој да му зе удвараш и не превземај иницијатива, Овенот е борец кој сам сака да ја освои целта.Посвети повеќе внимание на својот изглед, посебно на атрибутот сексибилност т.е. еротичност. Биди малку дива, по потреба нормално и секогаш привлечна и атрактивена. Мора да ги прифатиш неговите забегувања, изостаноци и ке уживаш во тоа што ќе го добиеш. немој да те збуни со неговата претерана динамика и избувливост.
Бик
Биди спонтана искрена и природна. Тој мрази претерувања и лигавење. Избегнувај диети и слабеење.Биковите сакаат слаби девојки, но не премногу. Биди доверлива и верна. Научи да готвиш, тој сака да јаде многу, но не било што. Биди нежна и осетлива. Не троши пари на разни работи и не премногу тоа не го сакаат.Бикот сака да истакне како парите тешко се заработуваат.
Близнак
Во прв план избегнувај разговор за озбилна врска, брак, фамилија и обврски. Направи да ти се восхитува, да дознае нешто повеќе за тебе и однесувај се како интелектуално зрела личност. Биди непредвидлива, различна секогаш, и прави позитивни работи кои не ѓи очекува.Тој сака изненадувања. но не му ги доверувај своите чувства држи го во неизвесност. И восхитувај му се секогаш, тој го обожава тоа.
Рак
Немој слушајно да ги криеш своите чувства кон него. Покажи му дека имаш доволно трпение да го ислушаш и верувај во неговите фантазирања. Дај му доказ за верност, шармантно и мистериозно. Биди секогаш на негова страна. Потенцирај ги разговорите околу семејство, дом, деца кука и сл. Мора да имаш слисол за хумор. Смеј се на своја сметка или на сметка на неговата мајка која ја обожава. Биди негова љубов, најдобра другарка, сетра и мајка.
Лав
Имај доверба во него и придонеси тој да се гордее со тебе и да те покажува пред светот.Покажи дека неизмерно го цениш неговото друштво и дека искрено му се восхитуваш. Дај му до знаење дека е најдобар или дека никој ама апсолутно никој не е како него. Кокетирај секогаш и секогаш негувана и многу женствена. Тој обожава згодни, елегантни, и негувани жени. Ни случано немој да ја повредиш неговата гордост и големата самодоверба.
Девица
Покажи му дека имаш развиени сетила за детали во различни моменти потенцирај ја својата интелигенција и трпение. Многу е важно да ја добиеш неговата доверба што не е мала работа. Биди слатка, дискретна и префинета, тој мрази агресивност, вулгарност, нападни работи и расипаност. Биди иницијатор во љубовта бидејки тој е несигурен да започне прв.Дај му до знаење дека ги гледаш неговите големи квалитети. Почитувај ја неговата потреба занезависност и потреба да биде самостоен во својата работа.
Вага
Во негово друштво биди нежна, женствена и помалку мистериозна.Зборувај му за љубовта, неговата главна мисла која го има обземено. Биди како него, секогаш на страната на правдата и праведните. Бори се за важни работи и ќе ти се придружи. Потребно е јасно да му го кажеш тоа што го сакаш. Развивај ја умешноста за готвење и цени ја добрта храна.
Шкорпија
Немој пребргу да ги откриваш своите чувства или да му покажеш дека ти се допаѓа. Прифати ја неговата игра на љубов и војна за него тоа е поврзано. Немој никако да го лажеш бидејки лагата може да ја открие од километар. Биди му верна, неговата љубомора е опасна по живот и можеш скапо да ја платиш неверноста. потруди се да бидеш недопирлива и темпераментна како што е самиот тој. Прифати ги неговото лошо расположение.
Стрелец
Импресионирај го со својот необичен и заводнички изглед, интересен имиџ и однесување.Убеди го дека си многу одлучна, јака, и самоуверена. Импресионирај го со својата оригиналност. Покажи му дека му се восхитуваш во различни ситуации. Што и да направиш признај му дека е подобар од тебе. Подели ги со него новите предизвици, уживања и патувања. Научи непрестано да му ја покажуваш својата љубов и приврзаност.
Јарец
Го привлекува умереноста пред се совпагањето на емоциите и разумот. Шармантниот изглед но и практичноста во стилот и однесувањето. Импресионирај го со својата приврзаност и разумните ставови во животот, докажи му дека имаш цврст карактер и дека секогаш ке бидеш на негова страна. Мора да научиш дека се се дели и во добро и во лошо. Покажи дека имаш разбирање за неговите обврски и повремени одсуства. Научи да го почитуваш неговиот успех и моќ која ја има. Негувај ги своите амбиции и работи на свое усовршување на сите нивоа.
Водолија
Обавезно избегнувај љубоморни сцени и немој да му поставуваш разни услови и правила.Зачувај ја својата независност и немој да му покажуваш дека зависиш од него. Биди му повеќе пријателка него страсна љубовница. Избегнувај формалности, стереотипи и обврски. Оправдај ја неговиот истражувачки дух и потреба за учење. Докажи дека имаш доволно трпение и толеранција. Покажи му дека си пола со разбирање и дека се може да се доведе во ред и да се прости.
Риби
Потруди се да бидеш романтнична, сензуална и таинствена, тој сака мистерии и фантазирање и сонување со отворени и затворени очи. Покажи му дека си енергична и приврзана. Направи нешто со што ќе ти се восхитува. Импресионирај го со нешто посебно, купувај му необични подароци.Угодувај му на различни начини, нека се чувствува опуштено додека е со тебе. Биди многу слатка и женствена.нема да може да ти одолее ако те види во заводлив фустан. покажи му дека си љубезна и  секогаш пријателски се однесувај со него.

Кон врв
Blue Scarlet Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Амазонка

Регистриран: 03.Ноември.2009
Поени: 9011
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Blue Scarlet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Април.2010 во 14:46
Ccccccc ... голема%20насмевка

Бик
Вие целосно се внесувате во бакнежот. Вашите бакнежи се сочни и многу, многу долги. Секој ваш бакнеж го исполнува вашето, а и срцето на вашиот партнер/ка.
Lupus non mordet lupum.

Vulneratus non victus!

Кон врв
zamislena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2010
Поени: 14566
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zamislena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Февруари.2012 во 22:55

Што кажуваат мажите после сексот според хороскопските знаци?

Овен: - Сакам пак!

Бик: А сега имаш нешто за мене мила?

Близнак: Имавме односи, тоа е супер, ај сега да поразговараме за нив.

Рак: Ќе се омажиш за мене?

Лав: Фантастично! Колку добар бев!

Девица: Брзо тргни се, морам да ја сменам постeлнината.

Вага: Ако се забавуваше ти, се забавував и јас.

Скорпија: Сакам да си oдам дома, ќе можеш да ме однесеш?

Стрелец: Не ми ѕвони, ќе те барам јас.

Јарец: Можеш да ми оставиш визит картичка?

Водолија: Сакам да го повториме ова, но следниот пат без облека.

Риба: Само плаче, не кажува ни збор.

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1011121314 15>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.