|
Анализа на форумџии според аватар, ник, пoтпис |
Внеси реплика | страница <1 1011121314 19> |
Автор | ||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ај ве молам доста офтопици, ова е сериозна тема
Повелете, анализирајте се, темава не е отворена само за делење комплименти |
||
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Anastea - losa
na avаtarot mi izgleda kako mnogu nezna a mnogu silna, bas kako PIPI Изменето од Gabriela_S - 15.Април.2009 во 23:07 |
||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
la-fille -losa
fiks-super |
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Многу исцрпна анализа. Потрудете се ако веќе пишувате на темава, вашиот коментар навистина да биде една мала анализа и не скржавете на зборови. |
||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
anastea e fina ne napadna i mnogu interesni postovi pisuva
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Анита за жал нема аватар и не можам да ја опишам по него. Остава долов на мистериозна личност која ни со малце не сака да ни дозволи да ѕирнеме во неа преку нејзиниот аватар. Исто така нема ни потпис... А никот ми кажува само дека слично се викаме Како членка низ темиве е доволно друштвена и позитивна...и стана една од моите форумџии на кои секогаш сум им онлајн за се.
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
blueprayer - ник што кога ќе го видам знам дека ќе прочитам нешто паметно и интересно , докажано сестрана личност, ме потсетува на оние луѓе кои кога ќе влезат во соба сите погледи се насочуваат кон нив... блу, ги обожавам твоите совети...
|
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
-и ова е лага...се срама од култура...иначе не се срамам
Монушка-малце тажен аватар....изгледа станува збор за нежна и осетлива особа....а тие особи секогаш се искрени. Срцкичка |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ме погоди... цмиздрало прва класа |
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
igi 3
Сениор KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I SE DODVORUVAS SE ZEZAM BLYE E OK LICNOST DA DADAM I JAS KOMENTAR ZA NEA SE NADEVAM DEKA NEMA DA SE NALUTI INTELEGENTNA PAMETNA AMA MALKU MI IZGLEDA DEKA SAKA DA E I DOMINANTNAAMA NE ZNAM DALI E I VO ZIVOTOT TAKVAILI SAMO NA FORUM ZA MONUSKASE NADEVAM I TAA NEMA DA SE NALUTI IZGLEDA KAKO NAIVNA LICNOSTDOBRA I FINA KAKO STO RECE BLYE I TAZNA MONUSKA GLAVATA GORE I NE DAVAJ SE NIKOJ NE DOZVOLUVAJ DA TE RASTAZUVASAMO SLEDIJA BLYE |
||
anelija l
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 609 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ANALIZA ZA ONOJ NAD MENE ,SO EDEN ZBOR, MUVALO PRVA KLASA,MU SE GLEDA ISTO I PO SLIKATA, SINDZIRI SADOMAZO ,HAHAHA IZVINI MI ANGELE SE ZEZAM
|
||
igi 3
Сениор KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ANELIJA MALKU NAIVNA AMA DOBRA DRUGARKA SAMO NE ZNAE DA LAZE MALKU TREBA I TOA DA GO NAUCI A NE SE DA SI KAZUVA
|
||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
blue - mnogu interesna i pametna devojka, dobra prijatelka, vegetarijanka najvazno, zaljubena do usi...
|
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
interesno e da se analiziraat...
|
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
Внеси реплика | страница <1 1011121314 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |