|
Трајко Славевски |
Внеси реплика | страница <1 10111213> |
Автор | |
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lele lele lele koja replika od strana na Orovcanec
|
|
Marko sk
Сениор Регистриран: 08.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 887 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
VAKVO STRIZHENJE NEMAM ODAVNA CHUENO, BRAVO ZA OROVCHANEC, AKO MOZHESH POSTIRAJ GO NEGOVOTO IZLAGANJE, TOA E VSUSHNOST SETO ONA SHTO OVEDEKA NIE NEKOLKUMINA SE OBIDUVAME DA OBJASNIME, FEDERALNA VLADA, DA,...KOMPLETNO JA RAZOBLICHI I DETEKTIRA CELATA SITUACIA VO MKD.....A BOGAMI I BUCHKO UBAVO GO KASTRI...
Изменето од Marko sk - 10.Јули.2009 во 12:49 |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za zal nemam moznost da postiram ... ama bre ovie drndupka go storija |
|
mileg
Сениор Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Gospodine Miroslav Slaveski ne si dava sam ostavka tuku toa e vo dogovor megu Slaveski i nego inegovata maticna partija a na negovo mesto doaga Stavreski.
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Малку ги послусхав овие од опозицијата и ми се згади. Море фалби за Славевски, го направија часна сестра. Многу грди работи с екажаа за владеењето на Груевски. Нека е и од опозицијата, ама што е многу многу е. Малку политичка коректност не е на одмет.
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema mesto za korektnost od bilo kogo prema onie koi ovoj narod i drzava gi dovedoa na ova deredje kade e sega ...... lele i ovoj makraduli nema vlakna na jazikot ..... c c c c c c c cc c ........
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Najmnogu i najubavo go isprati ova so ubavite budzi, Bitolcankata.
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a najsmesno e sto ovie na vozubljeniot firer i ponataka se pravat SLEPI i nikako da go kazat ona sto treba da go kazat ........ deka e UTNALE sto %
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mislam deka temava e iscrpena....barem so ovoj naslov...
|
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Насловот е корегиран, за некој ден и оваа тема ќе замине во историја...
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
More kako mu se razvrza deneska jazikot...si ja pusti dusickata....
Da ne go gledame za nekoj den so lisici i so 30 alfi, kako go vnesuvaat vo Osnoven 1....za nekoja malverzacija....
|
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трајко правеше грешки во министерувањето и си заслужи смена, но она што денес го кажа малку му го обели образот.
Предлогот за нов ребаланс на буџетот со скратување додатни 100 милиони евра е таман на место и Груевски треба веднаш да го стави на разгледување. |
|
zambija
Сениор Регистриран: 21.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 224 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DA,jas ja postaviv pred 5 dena,a ti ja vnese koga stana aktuelna |
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Замбија, јас ја имам отворено темава на 03.Февруари.2009.
Што е проблемот сега? |
|
Внеси реплика | страница <1 10111213> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |