|
Што мислите за новиот спот на Милчо Манче |
Внеси реплика | страница <1 1011121314 21> |
Автор | ||
BACHIOS
Сениор Регистриран: 21.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1517 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne e loso, voopsto ne loso |
||
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
|
||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
DOBRA REKLAMA ZA MAKEDONIJA ... VEKE SITE ZBORUVAAT ZA REKLAMNIOT SPOT ... SE ZDRMA CEL SVET ... BRAVO ZA MILCHO MANCHEVSKI ... SE OPRAVDA ZA TOA STO NE PRETSTAVUVASE KAKO ZAOSTANATI ... INAKU ... KAKO TRGNAVME ... KE DOKTORIRAME NA TEMA: MAKEDONIJA - VECHNA !!! UZIVAJTE ... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Neznam ne mi e nisto posebno,samo naslovot mi e super.
|
||
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
||
vili2121
Сениор Papa Bear Регистриран: 04.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 5628 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sto zboris be nemam gledano vesti ama ne mi se veruva |
||
Скапа е мудроста што се плаќа со искуство
|
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...аха...се здрмавме сите тука, во VR...фино кажа некој, ке докторираме...а светов е сеуште таму кајшто беше...во однос на нас.
|
||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
METAFIZIKA ... OVOJ MILCHO MANCHEVSKI NE VNESE VO CETVRTATA DIMENZIJA ... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
VERUVANJETO E COVEKOVA PRIRODA .... VERA + NADEZ + LJUBOV + SOFIJA !!! AKO VERUVAME 100 % + SE NADEVAME 100 % + LJUBIME 100 % + RAZUM 100 % = BeskOnecna_inteliGencija |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ве молам да не забегуаме од темата.
П.С. ...јас сум петтиот елемент...во тој случај... Поздрав марко |
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
epa fakt e deka Makedonija e shupakot na Evropa momentalno, a eksplicitni spotoi ne se dozvoleni, ako veke zborime za realnosta vo spotoite i segashnosta...toa e sea, pokrien gz nikoj ne go pljuka...
|
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...Македонија е папокот на светот...
|
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ми го зеде зборот моира
иначе го гледав спотот и ми се бендиса и покрај тоа што можело и други убавини од нашава мајчичка да се стават,но би бил предолг тогаш. сепак е одличен. а грциштана го напраја популарен низ цел свет со нивните написи низ медиуми.фала им на простаците,ко за нас да работат Изменето од fiks - 26.Декември.2008 во 21:11 |
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
chuchuliga
Сениор Регистриран: 27.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kakov crn CEL svet, svetot nema poim i ne go interesira sto se slucuva kaj nas!(dokolku nie ne go zainteresirame, bidejki svetot ima dovolno problemi samiot so sebe). I go pokazhavme spotot na edna prijatelka germanka, kako na stranec koj ne ja znae MK i komentarot beshe:" Disney estetika. Nekoe mesto kako so mnogu fantazija, so mnogu sliki, boi, no nishto ne mi e jasno, za shto se zboruva, za shto e reklamata i posle ova nemam nikakava posebna impresija. Ne me motivira da se zainteresiram za Makedonija i da pobaram neshto na internet." Ete eden primer. 190 000 evra. Sramota. Zhal mi e, Milcho e golem rezhiser, ama reklamava ne mu e nishto posebno, nema efekt i definitivno ne ja izvrshuva celta za koja e napravena. Reklami od IST tip za Turcija, Hrvatska, Crna Gora, Ermenija,Maroko itn (gi kazhuvam samo onie koi sum gi videla so sopstveni ochi) se prikazhuvaat na CNN. So NISHTO ne se razlikuva (odvojuva) nashata za da ja zapamtat kako posebna ili avtentichna. Изменето од chuchuliga - 26.Декември.2008 во 21:36 |
||
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
prijatelite od anglija umrea od smeenje....isto kako i pogore...opitaa so se reklamira?
|
||
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
OVAA REKLAMA NE E ZA NEKOJ STO NEZNAE NITU KADE SME ... OVA E ZA NASITE KOJ SE RASTRKANI NA SITE STRANI ... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
Внеси реплика | страница <1 1011121314 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |