|
Perpetuum Mobile |
Внеси реплика | страница <1 1011121314> |
Автор | |
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a,shto stana so vojche?!....ke ja spasuva li makedonija,...i....svetot?
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sega 'e odi bez vizi da go spasuva svetot
sega evropa mu e otvorena za spasuvanje |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj moze ke se vrati so nekoja nagrada
|
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
|
Војо Ушевски
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 09.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 149 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Многу сум разочаран што бледо гледате кон новите видови во технологијата а новите видови на технологија ни го овозможуваат по добриот начин на живот или да се стремиме ние како луѓе колку што можеме да ја одстрнуваме и штетната технологија а истата да ја заменуваме со нова или по корисна и не штетна по нашето здравје и здравјето и опстанокот на се друго што му причинува опасност од нашата навидум реална и во овој момент по ваше гледање демек во овој момент е крајната технологија.Секогаш или никогаш човековиот профит нее технологија.А борбата за живот е во преден план,но како за по добар се крие во технологијата или во новите видови на технологија или се друго е промашена работа или сме објек за малтретирање.ПОЗДРАВ
Изменето од Војо Ушевски - 02.Декември.2009 во 13:09 |
|
иноватор-уживајте во животот и настојувајте секогаш да бидете при себе.
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ne be Vojo,jas ne gledam sivilo vo naukata,samo nasata e nekako bleda..
znam deka se se vrti(okolu parite)vo svetot i nadvor od nego,ama ne mi e jasno kako moze ,zemjata da usporuva so tek na vreme!neli e toa priroden proces?...zboruvam za vselenata,koj se pricinite za nejzinoto usporuvanje?!site znaeme deka moze da zabrza ako se zgolemi nejzinata tezina,ama vaka..da uspori..
eve zemi,milioni toni jaglen godisno se crpat od zemjata,gorat,sozdavaat pepel koj e polesen od surovinata ,plus toplina i svetlina.po zakonot na fizikata,toplinata i svetlinata nemaat masa,sto znaci od suroviot jaglen ostanuva samo pepel...
kako se odrzuva taa ramnoteza?
kako toa kinezite ne vlijaat na zemjinata tezina..kako drvjata sto se secat i gorat ne ja poremetuvaat taa ramnoteza?
toa kazi ili kazete mi..makar sto ne veruvam vo verodostojnite iskazi.
faalaaaaa....
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Војо Ушевски
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Земјината топка во просторот ила како една алка од вселената е таква каква што е и по мое мислење е голема непознаница околу истата и место положбата или и таа земјина топка е нај ситен или нај мал дел од едно нешто.Е сега ние или човештвото каде може да се најде тука и која улога требе да ја одигра или требе да го одржува принципот за не повреда на некои природни благодети што се створени или постојат за се добро или одржување во константност на или за некоја потреба што е за нас исто голема непознаница но мораме на тој или на нај природен начин да ги согледуваме нештата.Но човековата совршеност како живо суштество го има инстиктот да искаже или да рече-е сега муе мајкат штом стигнав до тука веќе јас знам како требе-пројавува инати и настојува работите да ги движи за и околу себе во што е можно во по долг временски период не размислувајќи и за последиците што ги нанесува или создава и ако неговото име или постоење ќе заврши дури да трепнеш.ПОЗДРАВ
|
|
|
|
Zlatnik
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А?
|
|
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
|
Војо Ушевски
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не знам што сакаш да кажеш или нешто погрешив,а ако имам некоја погрешна констатација прифаќам испрафка од ваша страна.
|
|
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Zlatnik
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не бе Војо, не е до тебе. До мене е. Ти убаво си кажуваш, ама јас не те разбирам. Се чудев на што би можел да се однесува твојот пост погоре, ми изгледаше некако конфузен, несоодветно конципиран, па неможев да сфатам за што всушност дискутираш, па затоа збунето прашав - А? Се надевам нема да ми замериш на мојата ограниченост во поимањето на некои работи, нели? |
|
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
|
Sunny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Штета не разбравме што се случи со неговото Перпетуум Мобиле |
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
|
Sunny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе тебе што те снема? И ти некој изум дан' бистриш? И видиш човекот си напредна ... нели го гледаше минатиот месец на Дискавери |
|
|
|
sasebt
Сениор Регистриран: 10.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 311 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
posto ne vrtat, tie odat pravoliniski po inercija, samiot prostor e iskriven od gravitacijata na sonceto.
mikromak, gi gleam filmcinjata na youtube i nekako mi e nejasno kako ti raboti masinata. |
|
Портфолио - Пушењето е штетно по здравјето
|
|
Sunny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ох мори мајко ... очила ќе треба да си купам ... не дочитувам веќе
Прости Саше јас прочитав дека ти е јасно како работи неговата машина па затоа те прашав тоа. А тоа шо не ти е јасно ... и не е чудно... самиот мајстор не знаеше да ни ја објасни... а камо ли ние од страна. Изменето од Sunny - 09.Декември.2009 во 13:46 |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 1011121314> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |