![]() |
|
Како знаете дека некој ве сака? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 10111213> |
Автор | ||
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
После малку вино, сите изгледаме заљубени ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
|
Кога знае да ме расположи кога сум нервозна , посебно кога ми е прв ден ПМС како денес
кога ме гледа на посебен начин со очи кои му светат , со насмевка на лицето кога сама осеќам дека му е убаво со мене кога сме излезени , без тој да ми каже кога ми се доверува за некои работи кога не ме прекинува кога јас зборам , а признавам дека сум некогаш бааги досадна и не ми текнува да престанам со зборење кога знае да ме изненади со некоја романтична вечера кога знае да попушти кога јас сакам да биде по мое кога знае да ме гушне кога осеќа дека се срамам во некоја незгодна ситуација кога прифаќа критики од мене без да се почувствува навредено .......................................... |
||
![]() |
||
zoki1 ![]() Група ![]() Регистриран: 08.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 82 |
|
koga sme daleku so kilometri a hemijata ja cuvstvuvam ko da e do mene
|
||
![]() |
||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
|
ја па сум глуп, приметувам кога оваа ќе изгуби било каков интерес за мене...
|
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
![]() |
||
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
|
koga ke me stavi na" ignor"
![]() |
||
always look on the bright side of the life!
|
||
![]() |
||
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
|
![]() |
||
Incredible Blue
|
||
![]() |
||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
|
Кога ми го лиже увото значи знам дека ме сака.
|
||
![]() |
||
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
|
![]() |
||
Incredible Blue
|
||
![]() |
||
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
|
ко ќе ми купи чоколада у "црни денови"
![]() |
||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||
![]() |
||
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
|
toa se gleda vo ocite
![]() |
||
![]() |
||
lotus flower ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
|
toa se cuvstvuva..
ima nekoj sto ne te saka tolku ,no ti go dava toa sto ti treba
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
znam:))
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
pametna sum
![]() |
||
![]() |
||
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
|
Не знам дали ме сака, ама знам јас кога сакам
![]() |
||
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 10111213> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |