IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - ИЗБОРИ 2008
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ИЗБОРИ 2008

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1011121314 18>
Автор
Порака
novace Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Август.2007
Статус: Офлајн
Поени: 3067
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај novace Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2008 во 23:45
Originally posted by nenno nenno напиша:

Originally posted by Паланчански Паланчански напиша:

Не би рекол дека е уплашен, туку дека ги користи сите можни средства за глас повеќе.
Negovata agresivna kampanja ne mu odi vo prilog bidejki ako prodolzi taka na narodot ke mu se smaci da gi gleda tie faci postojano. Veruvaj ova ti go kazuvam od iskustvo, Bucko znaese deka ja posra rabotata i odese na takva vulgarno - bezobrazno - agresivna kampanja i go ispusi maksimalno. Inaku vo 2006 Gruevski mislese deka ke pobedi so 1-2 pratenika poveke, pa posle toa ne mu se veruvase sto mu se sluci(zasluzeno pobedi, nie gi imavme vlado dimov, borce petrovski i red takvi, me mrzi da gi pisuvam). Ne bidi siguren deka Gruevski ja ima poddrskata kaj MKD narod. Saso Mijalkov go znaeme site od Skopje, toj ne mu e dobar PR

Никако не прави споредба помеѓу бУЧКо и Грујо..разликата е како  ден и ноќ..
Груевски не ги тепа истомислениците..како што го стори тој дебил во Струга...
Едноставно ..се дистанцира од нив..
Си ја приметил ли разлика кога Рада викана парада и Грујо Војвода коментираат..билошто..врзано за Власта и Државата?
Кај првата ...очите и светат од омраза...а кај него милосрдие блика (сега е за дискусија дали е искрено) ..
Контрола на чуствата пред јавноста...а тоа не го може секој..еве дури ниту јас...
голема%20насмевка
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
Кон врв
nenno Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Април.2008
Локација: Antarctica
Поени: 174
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nenno Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Мај.2008 во 00:52
Originally posted by novace novace напиша:

Не би рекол дека е уплашен, туку дека ги користи сите можни средства за глас повеќе.
Negovata agresivna kampanja ne mu odi vo prilog bidejki ako prodolzi taka na narodot ke mu se smaci da gi gleda tie faci postojano. Veruvaj ova ti go kazuvam od iskustvo, Bucko znaese deka ja posra rabotata i odese na takva vulgarno - bezobrazno - agresivna kampanja i go ispusi maksimalno. Inaku vo 2006 Gruevski mislese deka ke pobedi so 1-2 pratenika poveke, pa posle toa ne mu se veruvase sto mu se sluci(zasluzeno pobedi, nie gi imavme vlado dimov, borce petrovski i red takvi, me mrzi da gi pisuvam). Ne bidi siguren deka Gruevski ja ima poddrskata kaj MKD narod. Saso Mijalkov go znaeme site od Skopje, toj ne mu e dobar PR

Си ја приметил ли разлика кога Рада викана парада и Грујо Војвода коментираат..билошто..врзано за Власта и Државата?

Кај првата ...очите и светат од омраза...а кај него милосрдие блика (сега е за дискусија дали е искрено) ..

Контрола на чуствата пред јавноста...а тоа не го може секој..еве дури ниту јас...

голема%20насмевка
Ne pravam sporedba megu niv dvajca, se raboti za diletanti vo politickiot zivot vo MKD. Fokusot na dopisot bese nametnat za Kampanjata na Vmro
Кон врв
Паланчански Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Декември.2007
Локација: Dubrovnik
Поени: 1655
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Паланчански Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Мај.2008 во 05:54
Originally posted by novace novace напиша:

голема%20насмевка

Бучко беше сосема различен од Грујо. Самата негова појава ми е антипатична (не знам зошто, но после Андов, него најмалку сакам да го гледам). Затоа мислам дека Грујо со крената глава ќе го дочека втори јуни.
Не знаев што е среќа, додека не се оженив. Но сега веќе е доцна.
Кон врв
novace Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Август.2007
Поени: 3067
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај novace Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Мај.2008 во 12:02

Бучко беше сосема различен од Грујо. Самата негова појава ми е антипатична (не знам зошто, но после Андов, него најмалку сакам да го гледам). Затоа мислам дека Грујо со крената глава ќе го дочека втори јуни.

И јас мислам дека уште мноооогу месеци како Јуни тој ќе дочека..секако ако е ефикасен и успешен..
А за тоа треба многу работа..ама и тој самиот сака многу работа.
пс
Многу ѓубре има насобрано во Државата на Македонците за овие минати 6 децении неработа..само крадење и лажење од типот:
Ке ви вработиме по еден од СЕКОЕ семејство (а тоа според пописот беа 540.000 семејстава)..., ТАТ ,  ПРИВАТИЗАЦИЈА пред ДЕНАЦИОНАЛИЗАЦИЈА , ПРУГА за коридорот 8.
И конечно треба да се расцисти со криминалот..нека се воведе наново СМРТНА КАЗНА..додека ајдуците не се очистат од Македонија..па потоа како ќе треба..оти само ЛУТ лек е за ЛУТА рана...
И конечно Македонија да стане пристојно и надежно место за убаво живеење..а кое црвените кмери ни го оневозможуваа...
намигнување
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
Кон врв
Паланчански Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Декември.2007
Локација: Dubrovnik
Поени: 1655
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Паланчански Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Мај.2008 во 06:11
Ако повторно се воведе смртната казна, Македонија ќе остане со половина милион жители.
Не знаев што е среќа, додека не се оженив. Но сега веќе е доцна.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nenno Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Мај.2008 во 13:02
Vo momentov realnata anketa e 52Vmro, 38 SONCE, bez neopredelenite. Vmrovcinja - mangupcinja, sto pravime posle
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nenno Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Мај.2008 во 17:38
Ke go jadete Vmrovcinja
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Мај.2008 во 17:40
so 52 mandata i ti si siguren deka ce izgubat ? sacuvaj boze .... 52 e povece od 38 .... kontas , blazo ?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nenno Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Мај.2008 во 17:43
Originally posted by miroslav_g8 miroslav_g8 напиша:

so 52 mandata i ti si siguren deka ce izgubat ? sacuvaj boze .... 52 e povece od 38 .... kontas , blazo ?
Bez neopredeleni, a tie se skoro 30%. Ke go jadat miroslav veruvaj i toa so 10 pratenici plus za SONCE
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Мај.2008 во 17:46
e pa vaka ... moeto semejstvo , a ne ima kao palestina vo malo голема%20насмевка , bevme neopredeleni .... se dodeka secerka ne se izjasni deka e podgotvena za kompromis za imeto .... KOMPROMISI NEMA .... NITU SMEE DA IMA ...... BAREM 40 GLASOVI .... najmalku .......
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nenno Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Мај.2008 во 18:30

e pa vaka ... moeto semejstvo , a ne ima kao palestina vo malo голема%20насмевка , bevme neopredeleni .... se dodeka secerka ne se izjasni deka e podgotvena za kompromis za imeto .... KOMPROMISI NEMA .... NITU SMEE DA IMA ...... BAREM 40 GLASOVI .... najmalku .......
GRUEVSKI go smeni veke imeto, taka da bidete si uste neopredeleni neka ne ve laze covekot
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Мај.2008 во 18:32
ovaa informacija , verusevski ti ja liferuvase ili direktno od stabot na radadadadadaa ? ........ kako i da e , od bilo kaj da e , LAGA E ......
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Мај.2008 во 18:33
nenno .... ako ne e tajna , kolkava ti e dnevnicata sto siris propagandi po forumi ? ili ti placaat mesecen internet ? .......
Кон врв
kultuzin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 03.Декември.2007
Поени: 4903
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Мај.2008 во 18:34

ovaa informacija , verusevski ti ja liferuvase ili direktno od stabot na radadadadadaa ? ........ kako i da e , od bilo kaj da e , LAGA E ......

Ostaj go taka e koga na partiski vojnik koj do vcera lepel plakati i varel kafe po partiski stabovi ke mu dades internet vo raka, neznae sto pravi i se ponasa kako da e na ulica.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1011121314 18>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,299 секунди.