|
Бисери на вашите бисерчиња |
Внеси реплика | страница <1 10111213> |
Автор | ||
Македон
Сениор Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не е за смеење ова со политикава. Не е убаво толку мало дете ( ова мислам дека треба да важи за сите деца ) да се занимава со политика и да се нервира за глупости. |
||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Во потполност се сложувам со тебе... |
||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
vistinskipravoslavec
Група Регистриран: 24.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 70 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ај бе пишујте уше интересно е...
|
||
Во небесното царство нема да влезе секој 4овек што ми се обракја ,Господе,Господе, туку само оние кои го извршуваат она што од нив го бара мојот небесен татко.
|
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кога беше помала...
-Дадееее -А? -Не се вика а, молам се вика! Ќе те кажам на тато! |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
леле... |
||
||
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сестра ми... аген.
Вика: -Дедо Клуме пука со п у т к а т а, тепа мецката. У превод: Дедо Круме ќе пука со пуШката, ќе ја утепа мечката. Изменето од Tiggy Vicious - 25.Март.2010 во 20:08 |
||
||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
батето мое
Очите ќе му испаднеа од зјапање по едно девојче... јас му викам: шо гледаш бе кутриот ко се усрами ... ко се вцрви... : не бе ... ништо бе... оф леле кутриот... |
||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
брат ми ... стално ги меша Ал Пачино со Ал Капоне
Ме изнасмеа денес,
бате, бате, утре че бидел онај филмон со Ал Пачино, „Недопирливи“...
Јас: сакаш да кажиш Ал Капоне...
Тој : Абе исто ти е...
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Во петокот ја земам малечката ќерка од градинка, и по обичај ја прашувам како си поминала, што правеле... Туку кога ми се сврте со еден важен поглед и ни пет ни шест: - А ти што правеше денеска цел ден, а? - Како ма, ти мене ќе ме испрашуваш?? - Е така! Како што можеш ти мене да ме испрашуваш секој ден. Кажувај сега што правеше! |
||
BIBI_G_3
Модератор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Внук ми:
- Тете,ај погоди со што ќе ми биде роденденската торта! -Со спајдермен? -Не! -Бетмен? -Не! -Зоро,трансформерси,Сунѓерот Боб? -Не,не,не....се предаваш? -Се предавам - Па со ШЛАГ бе тете!!! |
||
Kastro
Сениор Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vnuka mi saka da ja nosam vo iBroteka
|
||
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
|
||
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Внука ми кога беше малечка многу сакаше да и ја читам Волкот и седумте јариња, и еднаш ми рече
Тете, убава си како коза |
||
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
||
Внеси реплика | страница <1 10111213> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |