![]() |
|
Kолку сте се промениле |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314 18> |
Автор | |
monitor ![]() Сениор ![]() Регистриран: 19.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 97 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ФИЗИЧКИ НЕ НО ПСИХИЧКИ ДОСТА СЕ ПРОМЕНИВ.
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Za se sto porano mislev deka ne vredi,sega sum ubedena deka e taka.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
![]() и јас! а знам и зошто ![]() тогаш сум гледала јасно, а сум мислела матно; сега гледам матно, а мислим јасно. ![]() |
|
![]() |
|
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Многу, ни самата не можам да се препознаам
![]() |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Mnogu...
Zavisi kolku godini
vrakjam,pozadi,mene..
pocnuvajki od fizichki,
pa do ona vnatrehnoto....
PANTA REI,neli...
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
igi 3 ![]() Сениор ![]() ![]() KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Volkot vlaknoto go menuva ....a runoto mu ostanuva isto
![]() |
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
премногу... за некои на лошо, за некои на добро...
за мене е таман..... ![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
SE PROMENIV PREMNOGU...
![]() |
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
последниот пат кога се погледнав во огледало едно влакненце ми беше на погрешната страна од патецот на фризурата, сега се погледнав и беа две
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Porano mislev deka se e do parite, sega sum siguren deka e taka.
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Porano naogjav smesni pricini da se nalutam,sega se smeam na vistinski pricini za koi sekoj bi se nalutil.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
karamandi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
bas neznam za toa ![]() |
|
![]() |
|
igi 3 ![]() Сениор ![]() ![]() KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Sosema mali promeni osekam skoro ic
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |