|
Љубов кон две личности |
Внеси реплика | страница <1 1011121314 16> |
Автор | |
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
VISTINSKI KE TE PRIVLEKUVA I KE JA SAKAS SAMO EDNA LICNOST -SO TAA SO SI GI ISKUSILA SITE NOVI CUSTVA A DRUGOTO E...POMALKU VAZNO
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
......sekoja cest na tie sto mozat da se vljubat vo poveke od eden-edna!..tie nemaat vistinski cuvstva.....
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Lugeto imaat skoro sprema sve custva, dali se toa losi ili dobri, toa se zavisi od okolinata i mnogu drugi raboti! Osoba koja samo sprema EDNA licnost custva razvivat, tie nemaat vistinski custva. Jas licno ne mozam na primer samo kerka mi da e sakam ( i toa e ljubov) ili samo partnerot... ako nekoj nesto ti znaci, na bilo koj nacin, togas "mehanicki" razvivas custva...
No "Ljubovta" taa e "komplicirana"... sekoj e svaka i ja zivee na svoj nacin
|
|
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..temava e vo ljubov i mislam deka se odnesuva za ljubov kon sprotivniot pol,a ne za bliski licnosti ili rodninski vrski!...ne pisuvaav deka ako imam tri ili cetiri deca ,samo edno ke sakam....!...a tie sto sakaat poveke od eden partner..tie ne sakaat ni eden,ili ne znaat sto voopsto sakaat..!za zalenje se!..potvrdena stvar!
Изменето од zagor - 01.Јули.2008 во 10:24 |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Podobro kon dve otkolku kon ni edna.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
duh sa sekirom e vo pravo..... |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
moze
vo srceto nepostoi granica so vizen rezim vleguva koj znae kako i izleguva koj znae kako nikoj nema pretstava kolku srceto e golemo osim kardiohirurzite no toa e vekje druga tema Изменето од anakin - 02.Јули.2008 во 21:45 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
elen@
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 31.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 90 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nevozmozno e da sakas 2 ca isto i da gi sakas i da gi posakuvas
|
|
elen@
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 31.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 90 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mozno e edniot da go posakuvas ,a drugiot da go sakas
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
od kade si sigurna deka e taka |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobro ,,
i sea so da pravam...???? |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па може да има бе љубов кон две личности,само на крај сигурно едната ќе надвладее над другата.
Причини ќе се јават 100 посто. |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
TOA STO NEMA KAJ EDNATA JA IMA KAJ DRUGATA LICNOST. TAKA SE DOBIVA KOMPLETEN DECKO
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DA, MOZNO E , POMEGJU ZENA MI I MAMAAAAAAA
|
|
Внеси реплика | страница <1 1011121314 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |