IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Медиуми
  Активни теми Активни теми RSS - Лила Филиповска и нејзиното шоу
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Лила Филиповска и нејзиното шоу

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1011121314 25>
Автор
Порака
nikita Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Март.2008
Статус: Офлајн
Поени: 1610
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nikita Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Мај.2008 во 21:04
pojma nema od vodenje emisija,se klesti celo vreme,bez veze...
She sells seashells by the seashore...
Кон врв
Album Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Ноември.2006
Поени: 195
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Album Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Мај.2008 во 13:49
Originally posted by nikita nikita напиша:

pojma nema od vodenje emisija,se klesti celo vreme,bez veze...

JA BI REKOL DEKA SE "MOTORCANGLI" celo vreme !!голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка

Onamu kade sto imas obvrska ne baraj kreacija,taa doaga otposle!!!
Кон врв
QUEEN Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 06.Мај.2008
Поени: 6
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај QUEEN Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Мај.2008 во 14:18
Dragi moi prijateli i prijatelki slucajno upadnav u vasata tema i mozam da kazam deka od vas za Lila so edno golemo L ne moze nisto da se kaze oti se ste kazale za nea od najlosi do najubavi raboti,a najvece se soglasuvam so toa deka se kolku poveke se zboruva za nea se poveke i se zgolemuva puvlicitetot i slavata.Jas za nea ke kazam samo edno tipkata na emisiite e sekogas tip top od glava do petici.Sekogas e najubavo oblecena,nasminkana,so ubava frizura,a pred se sekogas nasmeana.Drugo ne znam so da kazam oti samo taa si znae za nejziniot privaten zivot koj e samo nejzin
Кон врв
james dean Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Февруари.2008
Поени: 4476
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај james dean Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Мај.2008 во 20:41
Originally posted by QUEEN QUEEN напиша:

Dragi moi prijateli i prijatelki slucajno upadnav u vasata tema i mozam da kazam deka od vas za Lila so edno golemo L ne moze nisto da se kaze oti se ste kazale za nea od najlosi do najubavi raboti,a najvece se soglasuvam so toa deka se kolku poveke se zboruva za nea se poveke i se zgolemuva puvlicitetot i slavata.Jas za nea ke kazam samo edno tipkata na emisiite e sekogas tip top od glava do petici.Sekogas e najubavo oblecena,nasminkana,so ubava frizura,a pred se sekogas nasmeana.Drugo ne znam so da kazam oti samo taa si znae za nejziniot privaten zivot koj e samo nejzin

1. Облеката и шминката не го прави човекот!
2. Како може ако повеќе се збори (лошо) на некого да му се зголемува славата???

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nikita Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Мај.2008 во 20:46
Originally posted by james dean james dean напиша:

1. Облеката и шминката не го прави човекот!
2. Како може ако повеќе се збори (лошо) на некого да му се зголемува славата???

e ajde de,gluposti vo boja,sto ako e oble4ena tip top,koga pojma nema od vodenje emisija.......
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај james dean Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Мај.2008 во 21:39

Никита, ама не само што нема поима, туку нејзиното однесување не е ни за на улуца, а не за ТВ.
Е сега некој ќе ми каже, па не мораш да ја гледаш. Па јас не ја гледам, ама ја гледаат можеби деца... е сега таа да биде пример за однесување и зборување... па не можеш бе ти секоја будала (и ај да не кажам уште што) да ја пуштиш на ТВ. Заеби демократија!

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nikita Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Мај.2008 во 22:12
aj da ne bidam vulgarna i da ne upotrebuvam eden zbor i da ja opisam,site znaeme kakva e i na koj na4in ja dobila rabotata!
Кон врв
Biba_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 13718
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Мај.2008 во 22:22

aj da ne bidam vulgarna i da ne upotrebuvam eden zbor i da ja opisam,site znaeme kakva e i na koj na4in ja dobila rabotata!

И да не бидеш!Веќе ни објаснија на некоја од претходните страници
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај james dean Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Мај.2008 во 22:24

Па добро и јас за тоа го напишав она у заградата!

Кон врв
QUEEN Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 06.Мај.2008
Поени: 6
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај QUEEN Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2008 во 19:14
Pa dobro de luge moi ne me karajte za toa sto sum go napisala za Lila Filipovska.Tocno e toa deka oblekata ne go pravi covekot ama taa da ne ni bila tolku sredena nikoj nemalo ni da ja pogledne.Imam uste edna i nformacija za nea izvinete ako vi davam zastarena informacija ama imam slusnato deka taa se slikala vo katalog za Aleksandar Palace.
Кон врв
Biba_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 13718
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2008 во 19:22

Pa dobro de luge moi ne me karajte za toa sto sum go napisala za Lila Filipovska.Tocno e toa deka oblekata ne go pravi covekot ama taa da ne ni bila tolku sredena nikoj nemalo ni da ja pogledne.Imam uste edna i nformacija za nea izvinete ako vi davam zastarena informacija ama imam slusnato deka taa se slikala vo katalog za Aleksandar Palace.

Para nikad dosta,a?
Кон врв
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Мај.2008 во 07:27
ke bidam iskren,samo ednas ili dvapati menuvajki TV kanali imam naletano na emisijata...i ne se imam zadrzano poveke od 5 min..tolku kic sund non-sens budalastini na edno mesto se uste se nemase pojaveno po nasive mediumi
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
biser Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 04.Декември.2007
Поени: 85
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај biser Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Мај.2008 во 08:03
Ужас,срамота!
Кон врв
Anne_sk Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Мај.2008
Локација: Italy
Поени: 106
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anne_sk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Мај.2008 во 19:48
epa od sto se kreativni lugeto vo nasite TV.. nema so sto drugo da se popolni prostorot
a sto e najtragicno, gledana e emisijata ccc..sramota
I LOVE MY LIFE
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1011121314 25>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.