|
Лила Филиповска и нејзиното шоу |
Внеси реплика | страница <1 1011121314 25> |
Автор | ||
nikita
Сениор Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pojma nema od vodenje emisija,se klesti celo vreme,bez veze...
|
||
She sells seashells by the seashore...
|
||
Album
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 195 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
JA BI REKOL DEKA SE "MOTORCANGLI" celo vreme !! |
||
Onamu kade sto imas obvrska ne baraj kreacija,taa doaga otposle!!!
|
||
QUEEN
Нов член Регистриран: 06.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Dragi moi prijateli i prijatelki slucajno upadnav u vasata tema i mozam da kazam deka od vas za Lila so edno golemo L ne moze nisto da se kaze oti se ste kazale za nea od najlosi do najubavi raboti,a najvece se soglasuvam so toa deka se kolku poveke se zboruva za nea se poveke i se zgolemuva puvlicitetot i slavata.Jas za nea ke kazam samo edno tipkata na emisiite e sekogas tip top od glava do petici.Sekogas e najubavo oblecena,nasminkana,so ubava frizura,a pred se sekogas nasmeana.Drugo ne znam so da kazam oti samo taa si znae za nejziniot privaten zivot koj e samo nejzin
|
||
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
1. Облеката и шминката не го прави човекот! 2. Како може ако повеќе се збори (лошо) на некого да му се зголемува славата??? |
||
nikita
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e ajde de,gluposti vo boja,sto ako e oble4ena tip top,koga pojma nema od vodenje emisija....... |
||
|
||
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Никита, ама не само што нема поима, туку нејзиното однесување не е ни за на улуца, а не за ТВ. Е сега некој ќе ми каже, па не мораш да ја гледаш. Па јас не ја гледам, ама ја гледаат можеби деца... е сега таа да биде пример за однесување и зборување... па не можеш бе ти секоја будала (и ај да не кажам уште што) да ја пуштиш на ТВ. Заеби демократија! |
||
nikita
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
aj da ne bidam vulgarna i da ne upotrebuvam eden zbor i da ja opisam,site znaeme kakva e i na koj na4in ja dobila rabotata!
|
||
|
||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И да не бидеш!Веќе ни објаснија на некоја од претходните страници |
||
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па добро и јас за тоа го напишав она у заградата! |
||
QUEEN
Нов член Регистриран: 06.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa dobro de luge moi ne me karajte za toa sto sum go napisala za Lila Filipovska.Tocno e toa deka oblekata ne go pravi covekot ama taa da ne ni bila tolku sredena nikoj nemalo ni da ja pogledne.Imam uste edna i nformacija za nea izvinete ako vi davam zastarena informacija ama imam slusnato deka taa se slikala vo katalog za Aleksandar Palace.
|
||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Para nikad dosta,a? |
||
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ke bidam iskren,samo ednas ili dvapati menuvajki TV kanali imam naletano na emisijata...i ne se imam zadrzano poveke od 5 min..tolku kic sund non-sens budalastini na edno mesto se uste se nemase pojaveno po nasive mediumi
|
||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
||
biser
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 85 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ужас,срамота!
|
||
Anne_sk
Сениор Регистриран: 15.Мај.2008 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 106 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
epa od sto se kreativni lugeto vo nasite TV.. nema so sto drugo da se popolni prostorot
a sto e najtragicno, gledana e emisijata ccc..sramota |
||
I LOVE MY LIFE
|
||
Внеси реплика | страница <1 1011121314 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |