|
СМРТНА КАЗНА?! |
Внеси реплика | страница <1 1011121314 21> |
Автор | ||
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Последната книга што ја прочитав е 50 Најпознати Светски Серијски Убијци нивните животи и дела.
Болни криминални умови, тешки психопати кои се дрзнуваат да вршат терор, насилство, канибализам, педофилија, масакр врз недолжни луѓе, мислам дека господ неможе да ги заштити жртвите, но затоа човештвото може да му пресуди на ваквиот болен ум со тоа што ќе го одстрани од планетава по пат на смртна казна, наместо од парите на граѓаните да живеат и скапуваат по затворите. Уште па и да плаќам двачки за да може изопачениот ѕвер да го продолжи својот живот-никако. Мислам дека и смртната казна за некои чудовишта во човечка форма не е е доволна. Во некои сојузни држави во УСА е легална ко шшто имам гледано по документарци и е прилично хумана. Инјектирање право во вена на осуденикот.Настанува моментална смрт.Еутаназија како кај животните. Помислувам дека смртната казна доколку е изведена да не предизвикува огромна физичка болка може да е многу корисна во исклучителни ситуации секако, за тешки престапници.Само сепак е многу деликатна темава и тешко може да се даде директен одговор. |
||
kocko
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sekoj olos treba da se potamani
|
||
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Во никаква околност,освен за предавство на татковината(можеби). |
||
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
||
tamara1990
Сениор Регистриран: 04.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ako se raboti za smrt na nekoj moj drag covek,predizvikana nasilno od nekoj..Togas smrtnata kazna ja opravduvam i toa kako...No jas da ja izvrsam...
|
||
Milaa
Сениор unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Смртта на виновникот нема да го врати во живот невиниот или настраданиот
|
||
pmmladen
Сениор Регистриран: 21.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 333 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ама ќе го исплаши потенцијалниот убиец
|
||
tamara1990
Сениор Регистриран: 04.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne deka ke go isplasam ili slicno...No kako bi razmisluval ti (ne daj boze)vo takva situacija???? |
||
pmmladen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не се разбравне, ова што го напишав се однесува на коментарот на Milaa. Што се однесува до смртната казна според законите и правилата никој не смее да одземе туѓ живот. Меѓутоа јас лично би одобрил смртна казна за убијци, педофили, сексуални криминалци, лихвари, хомосексуалци, дилери на дрога, корумпирани службеници...итн.... Или барем да бидат ставени во затвор доживотно без право на помилување. Изменето од pmmladen - 24.Јануари.2009 во 15:41 |
||
Дак
Сениор Регистриран: 09.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сепак во мене е двоен морал.Сум против смртна казна и дека само Господ е тој што треба да казнува,а од друга страна јас лично би пресудила и на ситни делчиња би го сецкала,делкала но да е жив и секое делкање и сецкање да го почувствува.Знам многу сум морбидна ама што да правам кога мразам силеџии,педофили(јас лично би ги казнила,си знам јас како )
Изменето од Дак - 24.Јануари.2009 во 19:34 |
||
Љубов и само љубов
|
||
pmmladen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сепак те молам кога ќе извршуваш смртна казна гледај нека биде брза смрт без многу сецкање |
||
criminal-F
Сениор Регистриран: 02.Јануари.2009 Локација: Japan Статус: Офлајн Поени: 173 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
najdobra smrtna kazna e da se macit covekot za stalno i bez prekin
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Samo u masina za melenje meso i toa od kaj nozete da go slusas kako se dere
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
во денешно време и текако ни е потребна смртната казна
видете што се случи во Кина ај некој друг сега нека се осмели да произведе нешто штетно за здравје за жал имаме многу за на бесилка |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da go gazat debeli zeni, namesto stikla da imaat sajka
|
||
Внеси реплика | страница <1 1011121314 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |