|
Семејно насилство |
Внеси реплика | страница <1 1011121314 17> |
Автор | |||||||||||||
lane62
Сениор Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||||
ova i vo vesnik go preskoknuvam
|
|||||||||||||
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|||||||||||||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||||
Сите се загрижуваат само кога семејното насилство завршува кобно.
|
|||||||||||||
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||||
сега читав на фејсбук, дека некоја кумановка четири дена се криела под некои скали во станбена зграда... сопругот и се заканувал дека ќе ја претепа и убие... ја тепал со метални шипки, и ги кршел прситите... и најмногу ме потресе тоа што насилството одело до таму, што и ги вадел забите со клешта
|
|||||||||||||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||||
Eve go napisot vo Best. Do kaj se odi so coveckata nasilna priroda ama i so negrizata na instituciite
Истепана и фрлена како куче |
|||||||||||||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||||
Arno vikav deka pred da se zimaat treba detalni pregledi, posebno psihijatriski i da bide komplicirana procedurata dodeka se dade odobrenie za brak.
|
|||||||||||||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||||
a mene sto mi vika deka
|
|||||||||||||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||||
ОТКАКО ПРЕД ТРИ НЕДЕЛИ МАЈКАТА ГО ПРЕТЕПА ДО СМРТ
Нема кој да го погребе убиеното детенце Центарот за социјални работи од Скопје денеска ќе се обиде да стапи во контакт со некого од роднините на Сеад Џановиќ во Босна и да побара дозвола за да го погребе. Ова нивна иницијатива следува дури откако медиумите викендов ја објавија шокантната вест дека телото на седумгодишниот Сеад, кој до смрт беше претепан од својата мајка, веќе три недели стои во капелата во Бутел бидејќи нема кој да ги плати трошоците за погреб. Од Министерството за труд и социјална политика, кои за случајот формираа и работна група и од Центарот за социјални работи во Скопје, признаваат дека од медиумите дознале дека малиот Сеад уште не е погребан, но ја отфрлаат одговорноста дека требало да бидат информирани за тоа. Nepocituvanjeto ili neizvrsuvanjeto na sudska odluka e najverojatno krivicno delo ,sto vo slucajov e so smrtni posledici ...100%,i koj toa ne vodel griza ,sto majkata ne e proterana od drzavata i e ostavena i ponatamu da zivee vo RM ,i toa so decata koja i pred nekolku godini gi ima maltretirano!
sevo ova za mene e bez komenatar...
znaci,navistina na nekoi luge ne im znaci obrskata na rabotnoto mesto i funkcijata sto ja imaat!
steta..i greota!
|
|||||||||||||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|||||||||||||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||||
Изменето од bijonse1 - 03.Февруари.2010 во 19:43 |
|||||||||||||
bella10
Нов член Регистриран: 02.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 25 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||||
|
|||||||||||||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||||
Свашта.
Таков вид казнување практикуваат ментално оболени личности, кои најверојатно сакаат да доминираат, но не знаат како... Жално. |
|||||||||||||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|||||||||||||
mungos80
Модератор АНАРХИСТ Регистриран: 21.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 4330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||||
|
|||||||||||||
“Додека ние се боревме,мизерувавме и гиневме,некои од народните пари си купуваат куќи и трупаат богатство“ - Ѓорѓи Сугарев
|
|||||||||||||
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||||
|
|||||||||||||
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|||||||||||||
Внеси реплика | страница <1 1011121314 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |