|
Свекрви |
Внеси реплика | страница <1 10111213> |
Автор | |
Marx_Junior
Нов член Регистриран: 02.Мај.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 23 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Срам да ги е раненце ги се отворило у џигер. Да даде господ леб да немав. Свекрве. У јазк!
|
|
bagrem
Нов член Регистриран: 04.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 33 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Rushka najubavo kaza samo tie sto iskusile znaat dali e isto kako decko i devojka i posle, koga ke treba maskoto da zazeme strana t.e da se opredeli
Uf nekako retko e toa |
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sto li sakase avtorot da kaze?
Скриена порака или ... Таа може да биде драга, симпатична, понекогаш напорна но е најдобрата мама за човекот од вашите сништа. Ако во ова сценарио ја препознавате својата сакана свекрва тогаш сте едни од посреќните припаднички на женскиот пол. Преостанатите најчесто се среќаваат со посесивни и нападни карактери.
Престилка и ракавици за готвење Маица со принт на божиќна атмосфера или на велигденски зајаци Роковник Шампон, детергент или друго средство за чистење Свекрвата која што подарува вакви подароци најверојатно игра на сигурна карта и се плаши да не направи грешка во изборот на подарок. Сепак од друга страна сугерира дека не се потрудила многу односно нема многу фантазија. Карти за балет или опера |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Таа може да биде драга, симпатична, понекогаш напорна но е најдобрата мама за човекот од вашите сништа. Ако во ова сценарио ја препознавате својата сакана свекрва тогаш сте едни од посреќните припаднички на женскиот пол. Преостанатите најчесто се среќаваат со посесивни и нападни карактери. ------------------------------------------------------------------------------------------- Кој ли феномен е женската душа? При толку убави работи дадени од бога, работи кој ги отвораат портите на рајот кога жената е во друштвото на ’’Аполон’’’, кога боцка аморовата стрела , да се мисли на пакост кон друга особа само затоа што таа е ’’драгата мама’’ популарната свекрва е небулоза. Скриени пораки, што ли сакала да каже??? зошто сакала да каже леле колку залудно изгубено време, леле мајче што се може да се прави ако правилно се насочат мислите. Поклонетиот комплет долен веш што убаво би се лизгал надолу Купките и другите средства колку убаво и пријатно ќе ја исполнат секоја пора на кадата та и целата бања. Која ли јадна душа тогаш да одвои грам мозок да мисли на свекрвата? |
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Најинтересниот факт за свекрвите е дека кога се работи за нивните деца(инаку возрасни мажи)престануваат да размислуваат од гледна точка на жена.
Што да кажам, ни мојата мајка не е поарна, за зетот мисли многу пофино отколку за снаата а поклонче за свекрвата-јас на мојана и купувам фини ствари украси за по дома, шминки во нејзините омилени бои ама тоа е зашто јас имам добар вкус и многу лесно проценувам што им се допаѓа на одредени луѓе. Изменето од GlenKlouz - 16.Мај.2009 во 12:50 |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Развод поради свекрва
Романката Елена се зела за својот сопруг, но всушност сакала да се разведе од свекрвата. 20–годишната жена по 10 месеци во брак, ја собрала мудроста на заедничкиот живот и заклучила дека секојдневните посети и коментари од мајката на сопругот се неподносливи. Елена најпосле се појавила пред судијата со барање за развод, на што и било одговорено да побара некоја подобра причина. Ние тоа би го преформулирале малку поинаку – постои ли некоја полоша? |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Свекрвата во семејството е исто што и опозицијата во политиката.
|
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вечно прашање..Хмм?? На секоја од нас барем еднаш и се случило некоја „осетлива„ мамичка на нашата половина, да има нешто „паметно„ да искоментира.
На една не и се допаѓа како изгледаме, на друга како размислуваме,на трета како живееме..Но што впрочем се сокрива под површината и кои се причините за тоа? Машките деца по правило се повеќе наклонети кон мајката некаде до пубертетот за разлика од женсите деца кои квалитетен однос развиваат после пубертетот. Момчињата ќе ги послушаат мајките без приговарање, почувствителни се и приврзани, а кога ќе заврши пубертетот тоа се менува. Стотина пати мајката ќе мора да го замоли синот да го изнесе ѓубрето или да оди до продавница. Не и се допаѓа како изгледаме
Или сме офуцани кокошки или ја боиме косата или можеби имаме неколку килограми повеќе или помалку, од таа како нè замислувала.Често е проблемот во изборот на облеката, особено како сме се средиле за излегување, а нејзиниот „јаден„ син останува дома да го чува кучето. Тогаш сме го направиле осмиот смртен грев!
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сите наведени причини се точни а оваа последнава е најголема причина од сите.
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
arni si se zenite...t,e babite
|
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Важно е како ќе се постави мажот во односот помеѓу жената
и мајката.....важно е и тоа...како ќе се постави свекрвата...
но исто така ...не е од помала важност..како снаата ќе успее
да се вклопи во тој однос....
Значи потребна е ...толеранција... почитување ....... за да има
и мир и спокојство во семејството.....
|
|
avon
Сениор Регистриран: 31.Јули.2009 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..
Изменето од avon - 02.Април.2010 во 16:49 |
|
fiore
Сениор Регистриран: 22.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mnogu licnosti tuka...i na site da im odgovara TESKO sto pomala komunikacija megju snaata i svekrvata toa podobro,ako e vozmozno |
|
Внеси реплика | страница <1 10111213> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |