IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Дали сте љубоморни?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали сте љубоморни?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1011121314 26>
Автор
Порака
bibce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Септември.2007
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 2203
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Март.2008 во 19:14
DA...........SUM MNOGU LJUBOMORNA...............
Кон врв
Freya Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Март.2006
Поени: 491
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Freya Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Март.2008 во 19:45
Originally posted by ...Well... ...Well... напиша:

Originally posted by Makijaveli Makijaveli напиша:

Ljubomorata pred se ako zboruvame od ljubovna gledna tocka,ja smetam kako znak za STRAST...Obicno ako eden patner vo edna vrska vo odnos na drugiot ne pokazuva ni tronka ljubimora...toa znaci deka STRAST-a odamna megu niv ja snemalo...se se sveduva na cista navika i ramnodusnost...(sto bi bilo bar donekade normalno ako se veke 10 godini vo brak, i imaat baw 3 deca)

...tokmu taka, koj ti znachi barem malce, ke pokazesh ljubomora, zatoa sho ljubovta doaga u komplet so del od posesivnosta i strasta-toa e del od nas site...neka vergla koj kako saka ama toa e taka...samo da ne se preterue...e bitno...среќа

Apsolutno se soglasuvam.
Во мене се борат две личности,идиот и гение, се плашам да не попушти попаметниот.
Кон врв
majstorce62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Регистриран: 23.Декември.2007
Поени: 4251
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Март.2008 во 20:02
ДАЛИ Е ЗНАК НА ПОТСВЕСНА ЉУБОМОРА ТОА ШТО КОГА ОДАМ НА ПАЗАР МНОГУ СЕ ЗАДРЖУВАМ ПРЕД ТЕЗГИТЕ СО ОГЛАВИ, СИНЏИРИ И ОРТОМИ?
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
Кон врв
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2008 во 00:58
ali posle citanje na mnogu mnogu stranici mislam deka se izgubivte definitvno vo muabetov !!!! posto ja citajki gi vasive postovi zaboraviv deka temata bese LJUBOMORA .. Ama jas mislam deka skoknavte na neso kako zivot,, sakan-nesakan,, ljubov ? Mislam deka posle vasite postovi se izgubi sustinata na Temata koja bese zadadena posto vie dadovte 1000 novi temi . ALi koga na drugite ne im smeta, ili da ve posocat deka navlegovte mnogu vo drugi temi . togas i mene ne mi smeta .

P.s : Moeto mislenje za Ljubomora ( govoram za umerena ljubomora ) ako nemas ljubomora vo edna vrska togas toa znaci deka Seedno ti e za taa vrska .
Drugo ako nemas ljubomora Vo vrska so KArierata koga nekoj tvoj kolega ke dobie unapreduvanje a ti ne togas mu ljubomoris i toa doveduva ti da se trudis so poveke i poveke da go postignes toa sto toj go postignal i avtomatski se Nadograduvas znaci i tuka ljubomorata pomaga ( napomenuvam govoram za umerena ljubomora)

Znaci umerena ljubomora nekogas te doveduva da razmisluvas zasto i kako toj go napravil toa i kako moze jas da bidam po uspesen vo seto toa .
I nemoj da mi kazuvate deka ne ljubomorite ama zasto na NIKOJ vo opste ne veruvam a filmot poznat mi e deka sakate da dokazete deka ste jaki OSOBI ali toaa definitvno ne e tocno nikoj nemoze da me ubedi vo toa ..EPA KOGA NEKOJ KE I SE PRIBLIZI NA ZENSKA KOJA STO SAKAM JAS DA IMAM NESTO SO NEA epa Togas ljubomoram na toj zasto i kako toj uspeal da postigne nesto sto jas ne sum postignal , Epa nareden Pat sorry boss it`s my turn .
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Март.2008 во 19:11
LJUBOMORNA SUM NA TIE STO DENES "SADEA" DRVCAзадоволство
SITE VO PRIRODA!!!
ILI VO OPSTESTVO!!!
NE E VAZNO!!!!
VAZNA E REKLAMATA!!!
URAAAA!!!!!
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
Кон врв
MusketaR Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Март.2008
Поени: 29
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MusketaR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Март.2008 во 23:55
ljubomoren i toa kako
...:::My Life My Rules:::..

Кон врв
RUSHKA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јануари.2008
Поени: 2837
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RUSHKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2008 во 00:24
LJubomorna sum im na site sto znaat da stavat sliki na forumot. Jas izgubiv mnogu vreme i ne mi uspeva.Kade gresam poima nemamне%20знам
4ISTA SOVEST=MIREN SON
Кон врв
ekszi88 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Регистриран: 10.Јануари.2008
Поени: 7008
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2008 во 01:04
Секој е љубоморен за нешто, само има од до. Зависи на кое скалило е љубомората. Не сум болно љубоморна, во умерена доза.
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
Кон врв
CONTESSA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Декември.2007
Поени: 1620
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај CONTESSA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Март.2008 во 03:46
porano mnogu se zamarav no podocna svativ deka ne vredi .......koj i da e ne vredi da se zamaras tolku........
Кон врв
nena34 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Март.2008
Локација: Macedonia
Поени: 1435
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nena34 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Март.2008 во 13:15
Ljubomorna sum sekako a koj ne e , ako ne si ljubomoren znaci deka si ravnodusen kon zivotot
Кон врв
majstorce62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Регистриран: 23.Декември.2007
Поени: 4251
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Март.2008 во 13:46
ЉУБОМОРА - ДВЕ ЧУВСТВА ВО ЕДНО, КАКО НЕС КАФЕ, САМО БЕЗ ШЕЌЕР...
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
Кон врв
arsin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Јануари.2008
Поени: 258
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај arsin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Март.2008 во 23:56
Originally posted by majstorce62 majstorce62 напиша:

ЉУБОМОРА - ДВЕ ЧУВСТВА ВО ЕДНО, КАКО НЕС КАФЕ, САМО БЕЗ ШЕЌЕР...

abe slicno ti e to kako puding so voda
Кон врв
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Март.2008 во 13:27
Originally posted by CONTESSA CONTESSA напиша:

porano mnogu se zamarav no podocna svativ deka ne vredi .......koj i da e ne vredi da se zamaras tolku........

ИНТЕРЕСНО, МИ СЕ ДОПАЃА РАЗМИСЛУВАЊЕТО!
Кон врв
ПодВодно Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2007
Поени: 7391
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ПодВодно Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Март.2008 во 11:50
sum,
a mrazam koga partnerot e ljubomoren
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1011121314 26>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.