IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Kако знаеш дека некого сакаш?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Kако знаеш дека некого сакаш?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1011121314 19>
Автор
Порака
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Статус: Офлајн
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2009 во 19:21
Ne be src, ne mislis 10 pati na den tuku ednas ama toa trae cel den плазење
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2009 во 22:07
Ke mu iznakazam SE sto ne mislam i posle mi se place.
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2009 во 22:16
FRAGOLA NEMOJ SE I SESTO DA MU KAZUVAS MILA
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2009 во 22:17
Jas NE,nekoja mrdnata vo mene samo lomoti...
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јануари.2009 во 00:25
Ja trpam dodeka mi vika deka sum vakov onakov nikakov
Кон врв
zaguben Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 3387
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zaguben Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јануари.2009 во 09:29
Jas koga sakam nekogo mi se tresat nozete
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јануари.2009 во 09:41
мене само еднаш ми се стресоа голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка и тоа цел живот ке го памтам газење%20од%20смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јануари.2009 во 10:41
I mene prviot pat ko helihopter, a uste ne ja ni sakav
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јануари.2009 во 10:43
ааааа јас го сакав голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јануари.2009 во 10:45
Ja go sakav toa sto mi dade
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јануари.2009 во 10:50
тоа и ја го сакав плазење
Кон врв
Zlatnik Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Август.2005
Локација: Macedonia
Поени: 2605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zlatnik Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јануари.2009 во 11:04
Originally posted by miroslav_g8 miroslav_g8 напиша:

koga imas neodoliva zelba da e slusnes barem milion pati vo denot голема%20насмевка

Е да! Ама после милион пати и’ велиш, барем еднаш да запре!плазењеголема%20насмевкасмеење
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
Кон врв
dejanpp Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Април.2008
Поени: 893
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dejanpp Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јануари.2009 во 11:08
PA  SAKAJNETO  E  GLEDAJNE  NA  NEKOI  RABOTI  KAJ  NEKOGO  KOI  GI  MISLIS  DEKA  SE  SOVRSENSTVO  A  SO  JAZIKOT  NA  VERATA  TOA  SE  VELI   GLEDAJNE  VO  DRUGIOT  SVETLINA  NO  VO  ISTO  VREME  I  CUSTVUVAJNE  NA  ISTATA  SVETLINA  VO  SEBE.  i  kako  eden  poseben  fenomen  se  javuva  togas  koj  se  sostoi  od  neprepoznavejne  na  negativnite  osobini  kaj  licnosta  poradi  sto  i  ti  istite  gi  poseduvas ,  pa  taka  isklucuvajcija  vaznosta  na  negativnite  osobini  kaj  dadenoto  lice  ja  otfrlas  vaznosta  na  negativnite  osobini  i  kaj  samiot  sebe  PA  TAKA  VO  TIE  MOMENTI  NA  ZALJUBENOST  SE  OSEJCAS  SUPER SOVRSENO  SUSTESTVO.
Кон врв
Zlatnik Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Август.2005
Локација: Macedonia
Поени: 2605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zlatnik Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јануари.2009 во 13:09
Originally posted by dejanpp dejanpp напиша:

... poseben  fenomen  se  javuva  togas  koj  se  sostoi  od  neprepoznavejne  na  negativnite  osobini  kaj  licnosta  poradi  sto  i  ti  istite  gi  poseduvas ,  pa  taka  isklucuvajcija  vaznosta  na  negativnite  osobini  kaj  dadenoto  lice  ja  otfrlas  vaznosta  na  negativnite  osobini  i  kaj  samiot  sebe  PA  TAKA  VO  TIE  MOMENTI  NA  ZALJUBENOST  SE  OSEJCAS  SUPER SOVRSENO  SUSTESTVO.

Интересно размислување!аплауз
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1011121314 19>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,297 секунди.