|
Kолку се разочарале во Вас? |
Внеси реплика | страница <1 1011121314> |
Автор | ||
гоcтин
Гостин Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Tuka sum druze, samo ne se pogoduvame vo isto vreme online |
||
|
||
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
WTF...dali se razocarale ili ne.
What you see is what you get(toa sto go gledas toa i go imas)! Mu go ostavam cel exkluzivitet na tie sto sakaat da se zanimavaat so toa Live it as you are,have what you really need and.....enjoy! |
||
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
||
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne znam kolku se razocarale od mene, no ima mnogu lugje od koi jas sum se razocaral |
||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Koga velime deka sme se razocharale vo nekoj, vo sushtina velime deka se razocharuvame vo nashata pretpostavka koja sme ja sozdale za toj chovek.
Chovekot e onakov kakov shto e... no nie sme sozdale pogreshna sliika za nego. Ne e do chovekot, tuku do nas. Ne mozhat lugjeto da se godat da bidat onakvi kakvi shto sme gi zamislile nie ili kako shto sakame tie da bidat. |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
нивни проблем |
||
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Se soglasuvam so mislenjeto na dvajcata. Toa sto sum se razocaral od nekoi lugje bila pogresna procenka od moja strana. Vo posledno vreme se poretko pravam takvi greski procenki, valjda iskustvoto si go pravi svoeto No, kako sto rece connected, toa e nivni problem. So toa sto me razocarale izgubile dobar i veren prijatel. Sto se odnesuva do toa kolku lugje sum razocaral, odamna nekoj mi nema kazano deka se razocaral od mene, taka da ne znam. |
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Знам сигурно дека ...се разочарале во мене...
ама пак и јас сум се разочарала.....
Па така некако ...исто му доаѓа .......
|
||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
....tocno taka zamislena
da te citiram...mnozebi nekoj se razocaral od meneno i jas isto se imam razocarano od nekogo... |
||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I seto toa e produkt na iluzijata deka slikata shto ja gledame reflektirana na povrshinata na nashiot lichen meur e vistinskata slika na Svetov.
Razocharuvajeto vo bilo shto samo pokazhuva deka zhiveeme vo iluzija, vo NASHIOT lichen svet kade shto s'e e KAKO SHTO BI TREBALO da bide spored nas, a ne e KAKOV SHTO E navistina. Razocharuvanjeto e samo pokazatel za nasheto neznaenje, fakt za iluzornata slika na meurot vo koj zhiveeme. |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И тука има исклучоци, не мора секогаш да биде резултат на некаква лична заблуда како ти ја нарекуваш илузорна слика за некого, туку и покрај твоите знаења што се темелат на факти за одредена личност едноставно понекогаш може да дојде до невиден пресврт од страна на дотичната персона која сама себе се изненадува и ги менува своите вредности и приоритети на живеење кои вклучувачќи го новото однесување директно не повредува нас.
Ако се разочарам во некого за кого верувам дека никогаш не би си дозволил да ме повреди нарочно, не е знак дека јас имам искривена слика за таа личност туку можеби таа личност под одредени притисоци и самоубедувања во одредени моменти добила погрешна претстава за мене. Во никој случај не би се обвинила себеси дека моето незнаење ме довело до таа ситуација.
|
||
Beauty fades, dumb is forever
|
||
Messenger
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Istoto neshto, samo gledano od drugata strana. |
||
|
||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Се разочарале тие што требало.
И јас сум се разочарала од многу луѓе. Но денес секој гледа за себе. И да те разочараат не се грижат многу за тоа. |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
Внеси реплика | страница <1 1011121314> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |