IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Што може да ве направи да бидете посреќни
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што може да ве направи да бидете посреќни

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1011121314 52>
Автор
Порака
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Март.2008 во 00:48
Pocesto da se banjas
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Март.2008 во 11:33

Koga izdadov cd, mislev deka sum uspeal, a koga ono eve zasto im sluzelo moeto cd
Кон врв
CONTESSA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Декември.2007
Поени: 1620
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај CONTESSA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Март.2008 во 17:43
dobar splet na okolnosti......................
Кон врв
topsexy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
10-K-H-HOT

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 3022
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај topsexy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Март.2008 во 17:54
Originally posted by topsexy topsexy напиша:

sega momentalno da pronajdam vo makedonijava edni shik rozovi cizmicki so zlatni srcinja...sto da praam sonuvav takvi i mora da si kupam za da mi se ostvari sonot

ne znam zosto sum mislela deka vakvi unikat cizmi ke me napravat posrekna?????збунетост
pronajdov slicni na niv,no ete gi nekade rasfrleni,ne mi trebaat...gi staviv edno-dva pati i ne znam ni kade se........
se prasuvam kako sum mozela da tresnam vakva glupost
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Март.2008 во 18:24

sega momentalno da pronajdam vo makedonijava edni shik rozovi cizmicki so zlatni srcinja...sto da praam sonuvav takvi i mora da si kupam za da mi se ostvari sonot

ne znam zosto sum mislela deka vakvi unikat cizmi ke me napravat posrekna?????збунетост
pronajdov slicni na niv,no ete gi nekade rasfrleni,ne mi trebaat...gi staviv edno-dva pati i ne znam ni kade se........
se prasuvam kako sum mozela da tresnam vakva glupost

Ne se grizi...ima tuka i drugi shto vo rok od nepolni mesec dena,kazale
razlichni raboti......na ista tema....za isto prashanje..
Sovet: sledniot pat pred da neshto se kaze...barem svoite postovi,ako ne tudjite prochitajte gi....ispadja smeshno kako  da se dve razlichni lichnosti....ako ne ...povikajte prijatel sa sleden odgovor....mozebi ke vi pomeogne da doznaete shto zapravo tochno mislite,a moze i milioner da stanete-patem....газење%20од%20смеење
Ti barem  iskreno si prizna.....големо%20гушкањеi sekoja chest za tebe..

Изменето од mamma - 18.Март.2008 во 18:27

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Март.2008 во 18:25
луѓево да бидат задоволни со тоа што го имаат,... нормално дека секогаш треба да се насочуваме кон поголеми успеси,... ама има стварно себични створења изненадување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Март.2008 во 18:35
тагатага...ima....gi zalam...navistina

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
topsexy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
10-K-H-HOT

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 3022
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај topsexy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Март.2008 во 16:14
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Март.2008 во 17:37
изненадувањеизненадување...DOVOLNO E SAMO DA OSTANE VAKA..

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
marco_antony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2006
Локација: Macedonia
Поени: 11062
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Март.2008 во 17:47

MNOGU POSLATKO E NESTO DA POSAKUVATE ...
OTKOLKU DA GO IMATE ...

NEKOJ COVEK SE DOBIVAL ...
POSAKAL KOLA ... DOBIL LIMUZINA ...
POSAKAL KUKA ... "DOBIL" ZAMOK ...
POSAKAL ZENA ... DOBIL DVE ...

I TAKA SAMO DOBIVAL ...
POSAKAJ - DOBIJ ...
ROZEVO ...

EDEN DEN MU SE ZDOSADILO ...
I OTISOL KAJ GOSPOD DA BARA DA ODI MALKU VO PEKOLOT ...

GOSPOD GO PRASAL:
- A STO MISLIS KADE SI SEGA ?

PARADISE MACEDONIA
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Март.2008 во 18:41
Da,marco....i jas na toa mislev....

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
bibce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Септември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 2203
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Март.2008 во 18:44

MNOGU POSLATKO E NESTO DA POSAKUVATE ...
OTKOLKU DA GO IMATE ...

samo ke se slozam so ova...............no coment..............

Кон врв
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Март.2008 во 13:23
Среќата дефинитивно ме прави посреќен!!!!!!
Кон врв
eurydice Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Март.2008
Поени: 429
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај eurydice Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Март.2008 во 15:05
ova e klasika
ama denes sum seriozna:

da sakam i da bidam sakana
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1011121314 52>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,266 секунди.