![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 11931194119511961197 2229> |
Автор | ||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
LELE TETINE
me rasplaka ![]() ![]() ![]() ![]() kolku li noki ja peev taa pesna ![]() ![]() ![]() |
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
![]() |
||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
|
NEMOJTE SOLZI....
NE SAKAM,,,
![]() |
||
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
||
![]() |
||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
|
......KE NAPRAVITE MORE,,,OD SOLIZCKI
![]() |
||
|
||
![]() |
||
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
|
e aj i od mene nesto......
![]() ![]() ![]() Gledas me nezno
i zelis iz daleka ne znas da moje srce bas takvog ceka Pogled ti luta i ko da mi se zali a to me pali a to me pali Sta cekas vise stariji si covek prozivi bar ostatak svog zivota tvoj dodir hocu necu bilo ciji briga me sto si ti od mene stariji Sta je s tobom nisi mi takav bio ispod kaputa vrelo si srce krio Mnoge su zene zbog tebe nisko pale za noc s tobom mladost bi dale |
||
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
||
![]() |
||
Dragonfly ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 719 |
|
Ostanav bez zborovi...
![]() ![]() Ubavo e covek da bide romanticen. Taka i zivotot e poubav... ![]() |
||
Live long and prosper!!!
|
||
![]() |
||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|
truckerrrrrrrrrrrrrrr
ehheheh ...
||
![]() |
||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|
hehe trucker:)
koj ja peese ovaa? tanja Savic?:) |
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
![]() |
||
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
|
.....romale,romaliiii...........samo ednas da mi padne v race Ana Nikolic.......
![]() ![]() |
||
da se gresi e covecki.....!!!!
|
||
![]() |
||
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
|
Mina e carica............pee za nas starite.......sinoka ja gledav i koga sum se zalepil pred Tv....haha
![]() |
||
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
||
![]() |
||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|
hehheh "go izede TV "
![]() ![]() ![]() sto ti e gajle denes gospozata nema da brise prasina
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
najubavite noze na balkanot
![]() |
||
![]() |
||
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
|
![]() |
||
da se gresi e covecki.....!!!!
|
||
![]() |
||
|
Sto napravivte be lugje
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Ana Nikolic e jaka riba ,nemam komentar
|
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 11931194119511961197 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |