|
FENIX-5 |
Внеси реплика | страница <1 11911192119311941195 1553> |
Автор | |||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ова го спремаш како виц на денот или......??? |
|||
I'm out bcz of pathetic around here
|
|||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ke dojdat turci
so g.......ci
|
|||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ja sledev pretstavata a taa , mnooooogu patriotska
pocnav da se potam
|
|||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|||
Lilija7
Сениор Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
мене срц, ама не знае јас дека веќе носам шамија...интервенирај те молам... |
|||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
abe taka izleze muabetov....lilija ke znee a ti fille rucek ke napravish za mene i za lilija....e sega se znae koj pravi rucek vo edna kuka domakinska.... |
|||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
zena mi mi vikase, kaj me donese tuka?
sreka nemase kameri upm
|
|||
s.r. Dzaki |
|||
Lilija7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
хахаххахаа, овации за младичот...кој станал македонски патриот! а што беше досега...???? |
|||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|||
Lilija7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
хахаххахаха, не се вади сеа Фикс, размисли убаво пред да пишеш нешто...сеа ти нема спас.... а јас аргатка и турчинка не бидувам... |
|||
|
|||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
pushka ke nosam pa ke im pushtam nekolku vok*rshumi....kako brati na cveta..ne mi teknuva imeto negovo..a ni na turcinot...nekoj da kaze ako mu ostanalo vo sekavanje.... |
|||
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
obicen shiptar
shto bi rekla ti: prost shiptar ili po gostvarski pros shiptar (bez t)
|
|||
s.r. Dzaki |
|||
marijana
Сениор Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
хехеххе...една дома ручек да прај..другата ќе ја шетат
и тоа на трактор
|
|||
"recycle your mind"
|
|||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
lilija abe sea nemoj vaka da mi prajsh ujdurmi... |
|||
|||
marijana
Сениор Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
е таму има за жнеење...богами 16.000 доходовни дрвца
|
|||
"recycle your mind"
|
|||
Lilija7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
а од кај знаеш ти што би рекла јас?? |
|||
|
|||
Внеси реплика | страница <1 11911192119311941195 1553> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |