|
Lyrics |
Внеси реплика | страница <1 117118119120121 172> |
Автор | |
mistake
Сениор Регистриран: 26.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 8613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
. Изменето од mistake - 31.Јануари.2011 во 18:54 |
|
bagrem
Нов член Регистриран: 04.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 33 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sounds like a melody
It's a trick of my mind Two faces bathing in the screen light She's so soft and warm in my arms I tune it into the scene My hands are resting on her shoulders When we're dancing away for a while Oh we're moving, we're falling, We step into the fire By the hour of the wolf in a midnight dream There's no reason to hurry Just start that brand new story Set it alight, we're head over heels in love, Head over heels... The ringing of your laughter It sounds like a melody To once forbidden places We'll go for a while It's the definite show Our shadows resting in the moonlight It's so clear and bright in your eyes It's the touch of your sighs My lips are resting on your shoulder When we're moving so soft and slow We need the ecstasy, the jealousy, The comedy of love Like the Cary Grants and Kellys once before Give me more tragedy, more harmony And fantasy, my dear And set it alight, just starting that satellite Set it alight... The ringing of your laughter It sounds like a melody To once forbidden places, We'll go for a while |
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nocas moje molbe nebo ne cuje dusa mi je prazna k'o da umire nocas drugi spava na tvom ramenu a na mome dlanu zvezde umiru Reci koga ljubis, koga opijas kome zivot nudis usnama od otrova prokleto ti bilo sto si lagala zivot sam ti dao, sve si uzela Mislio sam, ako odes da ce manje biti boli al' uzalud, sto si dalje tebe srce vise voli zeljko samardzic ako odes
|
|
mistake
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Srce jako je
Nisi moja, a ni njegova ko selica, krila umorna strah te mraza, studen snjegova jug te zove, sjever ne pusta Hoce srce protiv sudbine kaplja srece, more nevolje al' samo zeljom protiv istine strah me, ne ide nikad na bolje Ref. Srce jako je, zato reci volim te izdrzat ce ako kazes da me ne volis srce jako je samo kad si kraj mene a boji se kad te nema, ti to ne vidis Lopov ja sam tudjeg spokoja i zid placa tvoje nevolje ko pokoru prije kajanja primam okove, blagoslovi me Ref. Srce jako je, zato reci volim te izdrzat ce ako kazes da me ne volis Miroslav Skoro |
|
mistake
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Rodjen pod sretnom zvezdom magiènom,
ali nad ovom zemljom generalno tragiènom, èemu sam bliži - triput pogadjaj. Neko nad nama vrši oglede. Hajde, usudi se i pogledaj u poglede, ovde je osmeh - dogadjaj. U šupak kosmosa smo upali. Mnogi su domobranci zauvek prolupali. Caruje virus apatije. Al' ti na mene stavi upitnik, pa rekni: dal' ti bata deluje k'o gubitnik? Ma nema šanse, šta ti je? Ja nisam luzer, o naprotiv, meni je osmeh lajt-motiv. Ja nisam luzer, ja imam nas, a za svet - ko te pita? Ja nisam èedo proseka, mene ne vuèe oseka. S tobom je tretman poseban, svaki je dan dolce vita, i svud je Hollywood. Namlatim meseèno šest maraka, bude za cipolku i frtalj kile èvaraka. Ološ mi veze ometa. Ali kad dodjem kuæi, tu si ti. E, tu æe tvrdjavicu malo teže srušiti - to im je izvan dometa. |
|
Wonderful_Life
Сениор Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
VLADO JANESKI - STO I DA E KE POMINE
Малечок бев и уште не знаев дека плачат и возрасни одеднаш глеј врз мојот хартиен змеј капнаа солзи на мајка ми. Восочни лица, оловна тишина и прекриени огледала, еве ти парен број донесе стариот мој и тивко шепна Најмила, не ти е лесно знам мислиш светот се распаднал а секое лошо за добро е што и да е ќе помине... Стоиме вљубени јас и ти крај оној јануарски мост желба в очи твои маслинести до Мостар да направиш мост. Околу нас ко пијани гласови пејат ој машино стоти пат место заклетва ти реков зборови штом појдам да останат. И не ти е лесно знам мислиш светот се распаднал а секое лошо за добро е што и да е ќе помине... Нашата љубов уште живее има име и ангелски лик, збунето стои на прагот на стварноста со своите розови кошмари. Твоето срце како лавица над неа бдее и ноќи и дни место приспивна со стара вистина и пришеш први солзи љубовни. Не ти е лесно знам мислиш светот се распаднал а секое лошо за добро е што и да е ќе помине.. Болката не значи да се предадеш затоа не плачи ме имаш мене и гушни ме што и да е ќе помине.. Ме имаш мене и гушни ме што и да е ќе помине... |
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
Wonderful_Life
Сениор Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zucchero & Paul Young - Senza una donna This ain't the way I spend my mornings baby Come stai? (how are you?) You've been with him, And now you come back lady What's he like? I just sit, and what the ocean By myself, even doing my own cooking You can laugh, you're forgiven, but I'm no longer frightened, to be living Senza una donna No more pain and no sorrow Senza una donna I'll make it through tomorrow Senza una donna Giving me torture and bliss Without a woman, ah, better like this There is no way, That you can buy me baby Don't make fun You got to dig a little deeper lady In the heart? Yeah, if you have one Here's my heart, feel the power Look at me, I'm a flower You can laugh, you're forgiven, but I'm no longer frightened, to be living, yeah Senza una donna No more pain and no sorrow Senza una donna I'll make it through tomorrow Senza una donna Giving my torture and bliss Oooh, Oooh... I stay here and, watch the ocean Don't know why, don't know why, I keep on talking You may laugh, you're forgiven, but I'm no longer frightened (maybe) To be living Senza una donna No more pain and no sorrow Senza una donna I'll make it through tomorrow Senza una donna Giving me torture and bliss Without a woman, Vieni qui! Come on in Senza una donna I don't know what might follow Senza una donna Oh maybe from tomorrow! Senza una donna Giving me torture and bliss |
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
lane62
Сениор Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
One love
One blood One life You got to do what you should One life With each other Sisters Brothers One life But we're not the same We get to Carry each other |
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Puya - Undeva in Balcani lyrics
Bem bere, vin Nu whiskey, gin Iubim din plin Spaga, coruptia Multe nu stim, Nu glumim E o traditie p-aici de cand noi suntem mici Iubim s-avem dolarii, uram s-avem servici Ce imi pasa mie de-ncalzirea globala Vrem dolar, dolar, balenele sa moara de viata usoara Multe probleme, belele Pe capu' nostru, vere' Crezi ca ne place incontinuu Sa ne lovim de ele? Sa vina Bin Laden Sa ma repeasca e cool, e nul Pentru toti din tara o sa-i doara-n c*r Vrem banii full, nu spargem banci, sunt filme Dam tepe ca-i bine si inca tine Stilul romanesc fara cagule, pistoale Ca nu suntem in filmele americane Stresu' face victime Nu urmaresti stirile La ora cinci esti in direct Cu toate crimele. Is this, Is this the life I wanna live, I wanna carry on Is this, Is this the life I wanna live, I wanna carry on Is this, Is this the life Do you wanna carry on Is this, Is this the life I wanna, wanna get down Iubim personajele negative, infractorii Ii protejam, ii cinstim mai rau ca dictatorii Raufacatorii sunt smecheri cand au banii Da ajung infractori cand nu au gologanii Americanii merg tare cu masinile Ne lovesc cantaretii si cantaretele Spirit latin, iubim cu mare foc Tradati in Dragoste e regizat cu noi nu-i loc De cand cu drogurile tari e marfa`n club Fetele ajung tot mai repede nud Sexu-i peste tot, in scari de bloc In sali de clasa sau la Private Spice non-stop E cool de tot, minorele`s bune de tot La majorat vor gang-bang, nu tort Europa credea ca venim so vizitam Surpriza suntem aici s-o invadam Is this, Is this the life I wanna live, I wanna carry on Is this, Is this the life I wanna live, I wanna carry on Is this, Is this the life Do you wanna carry on Is this, Is this the life I wanna, wanna get down Nu ne pasa de Fasia Gaza sau Irak Adu' lautarii ca am un teanc de aruncat Ca lumea vrea sa-si auda numele-n microfon Si banii curg de zici ca-i arunca de la balcon Orice amarat are macar un telefon Macar o haina de firma, macar sa fie domn Unii conduc masini mai scumpe decat casa unde stau Cheltuie in club si banii pe care nu-i au Ne place sportul, jucam fotbal, noi Dupa meciuri se termina cu box, asa-i la noi Suntem o mare familie, ne-avem ca fratii Da la probleme stim bine, fugim unii de altii Avem multe biserici ca pacatuim cam des Pline de femei maritate din interes. Sud-Est, Romania undeva in Balcani Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani. Is this, Is this the life I wanna live, I wanna carry on Is this, Is this the life I wanna live, I wanna carry on Is this, Is this the life Do you wanna carry on? Is this, Is this the lïfe I wanna, wanna get down. (x2) |
|
mistake
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dragana Mirkovic - Umirem majko lyrics
Od kada te nema ne mirise cvece sve ljubavi zive samo moja nece (2x) Ref. Umirem, umirem majko a ne budi me sta ce mi ovo prolece kad on ne ljubi me Beli narcis vene ti nisi kraj mene sa bolom se topim kako oci sklopim Beli narcis vene ti nisi kraj mene samo uspomene Neka drugi krenu tamo gde smo stali za svu moju tugu i zivot je mali Neka drugi krenu tamo gde smo stali nek me niko ne zalï Ref. |
|
Внеси реплика | страница <1 117118119120121 172> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |