IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - ФЕНИКСОТ СЕ ВРАЌА - ПАК
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ФЕНИКСОТ СЕ ВРАЌА - ПАК

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 11791180118111821183 1762>
Автор
Порака
PITU GULI Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јули.2005
Статус: Офлајн
Поени: 11254
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај PITU GULI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2007 во 10:34
Originally posted by DJAKONDO DJAKONDO напиша:

Originally posted by PITU GULI PITU GULI напиша:

Originally posted by DJAKONDO DJAKONDO напиша:

A aj da vidam dali si zapamtil kako se vika direktorot na gradska cistoca vo Pristina?

АБЕ НЕ СМЕ СЕ ЗАПОЗНАЛЕ НИКОХАШ СО НЕГО.... ОД КАЈ ЗНАМ.... ЕБА ГО...

pa ti kazav nekna:

IZMET FEKALILOL

АААА

ТОЈ ЛИ...

АБЕ ГО ЗНАМ ...

АМА НЕ ЗНАЕВ ДЕКА СТАНАЛ ДИРЕКТОР ....

ЕБА ГО...
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM
SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај PITU GULI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2007 во 10:39
Еден будист,еден муслиман и еден ортодоксен србин христијанин имаат остра дебата кој бог е вистински и најмоќен. Си трае расправијава .... и наеднаш еден од нив вика
Слушајте, вака веќе не оди!Ајде да се качиме на онаа висока карпа и да скокаме-кој бог е вистински и најмоќен ќе го спаси својот верник.
И биднало! Прв скока будистов и при падов вика буда, буда, буда, буда ......како паѓа се побрзо..
...буда, буда......на 2 м пред падов успорува и се приземјува глатко. Следи муслиманов, си скока и ја праи истата шема алах, алах, алах, алах....... и бам се распрснува на милион парчиња.
Сеа иде редот на христијанинов скока и вика исус,исусе,исус,исусе.......за брзува....исус,исусе.....на 5 метри при крајот ја праи буда буда буда буда будабуда............
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај PITU GULI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2007 во 10:40
ЗДРАВО КАСПЕР...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај PITU GULI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2007 во 10:43
Дали знаете што е родео во сексот?

- Тој лежи на грб, вие седите на него. Со една рака сте ги зграпчиле влакната на неговите гради и му велите дека имате СИДА...и тогаш се обидувате да останете горе 5 минути   

А МОЖЕ И ВАКА

Ubavo,krajno nezno i zavodlivo ke ja natrtish,ke ja fatish za kosa,ednas ke ja previtkas kosata okolu dlankata i ke i kazes,na sestra ti i e potesna
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај PITU GULI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2007 во 10:44
Pita novinar Muju:
- Mujo, šta je to merak?
Ovaj mu odgovori:
- Jesi li ti ikad jebo ovcu?!?
- Ne.
- Hm. Ne znam kako onda da ti objasnim
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај PITU GULI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2007 во 10:48
Dva prijatelja odu u lov. Dok hodaju po šumi, jedan od njih se sruši. Ne diše i pogled mu je staklast. Onaj drugi panično dograbi svoj mobitel i nazove hitnu pomoć:
- Upomoć! Prijatelj mi je umro! Što da radim?
Dežurni operater kaže:
- Smirite se, ja ću vam pomoći. Za početak, moramo biti sigurni da je mrtav.
Uslijedi tišina, a onda se začuje pucanj i tip kaže:
- Dobro, sad je sigurno mrtav.
Što sad?
Кон врв
DJAKONDO Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Регистриран: 28.Март.2006
Поени: 15052
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2007 во 10:48

По операција открил телефонски број на ногата

15.03.2007.,

Милионерот к*рт Фулсон се изненадил кога по враќањето од болница на ногата забележал сошиен телефонски број.

42 годишниот Фулсон кој незгодно паднал при скијање со даска на Аспен, по извршениот оперативен зафат, го открил бројот на докторката која го водела хируршкиот тим, сошиен на својата нога.

Заинтересираната странка, е докторката Сандра Немингтон, главниот лекар на хируршкиот тим кои го оперирале лигаментот на Фулсон.

Познато ни е на сите дека времињата се менуваат, девојките се послободни од порано, но дека сеуште постојат романтични луѓе до овој степен?

„Го видов пред операцијата и не можев да се воздржам а да не му го оставам бројот“, изјавила 35 годишната докторка и додала дека сакала да не го превиди нејзиниот број, бидејќи сигурно многу жени му оставаат броеви.

Фулсон во моментот е на физикална терапија и се обидува да застане на нозе по операцијата, а што се однесува до докторката тој изјавил
„Не можам ништо да ветам, но засега од Санди ми треперат колената“,насмевнувајќи се.

Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај PITU GULI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2007 во 10:49
Ја повредил Црногорец ногата и отишол на лекар...

- Скршена е, ќе мораме да и ставиме гипс...-вели лекарот.

- Čuj jado, gips?! Mermer!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2007 во 10:52
Pitu denes si bil posebno raspolozen za vicevi

....

dobri ti se vicevite

Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај PITU GULI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2007 во 10:53
НЕЛИ ...

САМО УШТЕ ДА ИМАШЕ НЕКОЈ ДА ГИ ЧИТА....

ВАКА....

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2007 во 10:54
Originally posted by PITU GULI PITU GULI напиша:

НЕЛИ ...

САМО УШТЕ ДА ИМАШЕ НЕКОЈ ДА ГИ ЧИТА....

ВАКА....

otidoa jabana LOLLOLLOLLOL
s.r. Dzaki

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај PITU GULI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2007 во 10:54
Ја носи мажот жената прв пат на лов на елени. Пред да заземат позиции, тој и објаснува како се држи пушка, како се пука и ја удавил дека откако веќе ќе убие елен, никако да не дозволи некој друг ловџија да дојде и да каже дека тој го убил, а не таа. Последново и го повторил неколку пати и ја оставил позади грмушка сама, а тој отишол подоле во шумата. Не поминале 5 минути, се слушнал истрел. Мажот
дотрчува кај жената и ја гледа како држи на нишан човек, а тој вика и моли на цел глас:
- Твој е еленот, жено, твој е еленот, само те молам дај ми да си го земам седлото!
Кон врв
marco_antony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2006
Локација: Macedonia
Поени: 11062
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2007 во 11:03

IMAV MALKU GUZVA ....

VOJVODO BRAVO ZA VICEVITE ...

PARADISE MACEDONIA
Кон врв
marco_antony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2006
Локација: Macedonia
Поени: 11062
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2007 во 11:05

NEKOJ COVEK SAKAL DA SECE DRVO SO SEKIRA...

I UDIRA LI UDIRA SO SEKIRATA ...

MINUVA COVEK I MU VELI:
- NATOCIJA SEKIRATA ....
- NEMAM VREME ... TREBA DRVOTO DA GO RPESECAM !!!!

PARADISE MACEDONIA
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 11791180118111821183 1762>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,891 секунди.