![]() |
|
ФЕНИКСОТ СЕ ВРАЌА - ПАК |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 11791180118111821183 1762> |
Автор | |||
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
АААА ТОЈ ЛИ... АБЕ ГО ЗНАМ ... АМА НЕ ЗНАЕВ ДЕКА СТАНАЛ ДИРЕКТОР .... ЕБА ГО... |
|||
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|||
![]() |
|||
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
||
Еден будист,еден муслиман и еден ортодоксен србин христијанин имаат остра дебата кој бог е вистински и најмоќен. Си трае расправијава .... и наеднаш еден од нив вика
Слушајте, вака веќе не оди!Ајде да се качиме на онаа висока карпа и да скокаме-кој бог е вистински и најмоќен ќе го спаси својот верник. И биднало! Прв скока будистов и при падов вика буда, буда, буда, буда ......како паѓа се побрзо.. ...буда, буда......на 2 м пред падов успорува и се приземјува глатко. Следи муслиманов, си скока и ја праи истата шема алах, алах, алах, алах....... и бам се распрснува на милион парчиња. Сеа иде редот на христијанинов скока и вика исус,исусе,исус,исусе.......за брзува....исус,исусе.....на 5 метри при крајот ја праи буда буда буда буда будабуда............ |
|||
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|||
![]() |
|||
||
ЗДРАВО КАСПЕР...
|
|||
|||
![]() |
|||
||
Дали знаете што е родео во сексот?
- Тој лежи на грб, вие седите на него. Со една рака сте ги зграпчиле влакната на неговите гради и му велите дека имате СИДА...и тогаш се обидувате да останете горе 5 минути А МОЖЕ И ВАКА Ubavo,krajno nezno i zavodlivo ke ja natrtish,ke ja fatish za kosa,ednas ke ja previtkas kosata okolu dlankata i ke i kazes,na sestra ti i e potesna |
|||
|||
![]() |
|||
||
Pita novinar Muju:
- Mujo, šta je to merak? Ovaj mu odgovori: - Jesi li ti ikad jebo ovcu?!? - Ne. - Hm. Ne znam kako onda da ti objasnim |
|||
|||
![]() |
|||
||
Dva prijatelja odu u lov. Dok hodaju po šumi, jedan od njih se sruši. Ne diše i pogled mu je staklast. Onaj drugi panično dograbi svoj mobitel i nazove hitnu pomoć:
- Upomoć! Prijatelj mi je umro! Što da radim? Dežurni operater kaže: - Smirite se, ja ću vam pomoći. Za početak, moramo biti sigurni da je mrtav. Uslijedi tišina, a onda se začuje pucanj i tip kaže: - Dobro, sad je sigurno mrtav. Što sad? |
|||
|||
![]() |
|||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
||
По операција открил телефонски број на ногата 15.03.2007., Милионерот к*рт Фулсон се изненадил кога по враќањето од болница на ногата забележал сошиен телефонски број. |
|||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|||
![]() |
|||
||
Ја повредил Црногорец ногата и отишол на лекар...
- Скршена е, ќе мораме да и ставиме гипс...-вели лекарот. - Čuj jado, gips?! Mermer! |
|||
|||
![]() |
|||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
||
Pitu denes si bil posebno raspolozen za vicevi
....
dobri ti se vicevite
|
|||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|||
![]() |
|||
||
НЕЛИ ...
![]() ![]() ![]() САМО УШТЕ ДА ИМАШЕ НЕКОЈ ДА ГИ ЧИТА.... ВАКА.... ![]() |
|||
|||
![]() |
|||
||
otidoa jabana
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
s.r. Dzaki |
|||
![]() |
|||
||
Ја носи мажот жената прв пат на лов на елени. Пред да заземат позиции, тој и објаснува како се држи пушка, како се пука и ја удавил дека откако веќе ќе убие елен, никако да не дозволи некој друг ловџија да дојде и да каже дека тој го убил, а не таа. Последново и го повторил неколку пати и ја оставил позади грмушка сама, а тој отишол подоле во шумата. Не поминале 5 минути, се слушнал истрел. Мажот
дотрчува кај жената и ја гледа како држи на нишан човек, а тој вика и моли на цел глас: - Твој е еленот, жено, твој е еленот, само те молам дај ми да си го земам седлото! |
|||
|||
![]() |
|||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
||
IMAV MALKU GUZVA .... VOJVODO BRAVO ZA VICEVITE ... ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
||
NEKOJ COVEK SAKAL DA SECE DRVO SO SEKIRA... I UDIRA LI UDIRA SO SEKIRATA ... MINUVA COVEK I MU VELI: - NATOCIJA SEKIRATA .... - NEMAM VREME ... TREBA DRVOTO DA GO RPESECAM !!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 11791180118111821183 1762> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |