![]() |
|
ФЕНИКСОТ СЕ ВРАЌА - ПАК |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 11761177117811791180 1762> |
Автор | |
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
И ЈАС ЗНАМ ДЕКА ТИ ЗНАЕШ... ТОА ШТО ЗНАМ ЈАС... НО НЕ ЗНАМ ДАЛИ НЕ ЗНАЕШ, ДЕКА НЕ ЗНАМ ЈАС ... ШТО ЗНАЕШ ТИ.... ИСТЕМПЕРАМЕНТАЛИСАЛИСУМИСЕМИСЛИ.... ![]() ![]() |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
Вал спремна сум...излегов од пижами
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Dobro utro
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
DOBRO UTRO DJAKONDO ....
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
мене ми е веке добар ден
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
aj dobar den i od mene
![]() |
|
"recycle your mind"
|
|
![]() |
|
TAKA E BOSICH ... SEGA NAPRAVILE SLAMKI STO SE JADAT .... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ZDRAVO MARIJANCHE ... IZGLEDA SUM VO ODBOROT ZA DOCHEK DENES ... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
ДОБРЕ ДОШЛИ...
ТИЕ КОИ НЕ БЕА ДОЈДЕНИ ОД САБАЈЛЕ... ![]() ![]() ![]() МАРЕ ГО КРЕНА ? ЏАКИ ДОБРА Е ТАА ЗА ЦВЕЌЕТО ... ЕБА ГО... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
"recycle your mind"
|
|
![]() |
|
kamo ti e lebot i solta?..maramcheto na glavata?
![]() ![]() ![]() ![]() se umori od precekuvanje?? da vikame novo dete?
![]() ![]() ![]() |
|
"recycle your mind"
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
tie sto dobija meil od mene , neka im go prepratat na drugite od Forumot
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
dobro utro i od mene...do site...
jas vekje go preprativ mailot Djaki.....
![]() |
|
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 11761177117811791180 1762> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |