|
ОПШТИ МУАБЕТИ |
Внеси реплика | страница <1 115116117118119 120> |
Автор | |
bosab
Сениор the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
цеце ама љубов е тоа.....изгледа адвокатите се сега поактуелни од докторите
а girl сега сум добро уствари многу подобро од денес |
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bas mi e milo za tebe bosab, a cecka toa sto si go cula da ne e nekoj trac ili vistina e???
|
|
|
|
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a be devojce... na golemo taka se zbori... ne sum gi videla so svoi oci...
bosic, ne sakam duri ni da te potsetuvam, i zatoa ne te prasuvam nisto za denes... ama ce;lo vreme te mislam... i maci koa ke si se najdeme... ke si zdrvime po nekoja pijacka... ke se druzime... bar malku da ti nadomestime
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ucam , ucam, ama vo posledno vreme me mrzi da ucam a imam uste 1 ispit, posledniot, ama eve zavisna sum od forumot i ne mozam da stanam od kompjuter za da sednam da ucam ti posakuvam ubavo da si pomines vo Grcija, tamu barem klimata e podobra |
|
|
|
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ма бар ке се брцкам у море.... а ти глеј да учиш/// а сеа ја ти солам памет....а ја киснам на форумов.......да бев у некоја напредна држава може ке ми ја одземеа малолетната ми керка заради запоставување,
Изменето од cecka - 27.Јуни.2006 во 22:04 |
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lele forumov e zaraza, ama ti si redovna tuka i se znaes skoro so site, imas staz na forumov
Arno vikas, da zemam da procitam nesto, ama ne mozam da se oddelam od vas, sakav i jas kako tebe da ogovarame nesto , pa makar i da bide bezveze muabetot |
|
|
|
bosab
Сениор the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ама денес ептен ми се најдоа некои од членовите со само два убави збора ме вратија на нозе
|
|
cecka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a prijatelite zosto se ako ne da ti se najdat koa treba.....
a ti si be maci omilena stikla..... ne sakame dupki u trevata...
sala na strana
znaes deka te sakame i nekeme da si tazna
|
|
bosab
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
cecka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ooo srcka, guski i od mene........ |
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tebe???Ne veruvam...ke ti dodelea po zasluga da cuvash ushte 5-6...ha ha ha |
|
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ti beleg stom si na odmor , koga ke dojdesh ama do detalja da si mi napishala na lp sto se se slucuvalo okolu tebe:)
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
More ajde Bosab,Maja,Cece kade ste sega za muabet....Bosab do kade e tortata se da raskazesh kako pomina denes vo shkolo
|
|
|
|
bosab
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тортата излезе супер фала на рецептот, а секако ке ја пробаш а на училиште беше само запознавање
|
|
Внеси реплика | страница <1 115116117118119 120> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |