![]() |
|
ПРИЈАТЕЛИТЕ НА ФЕНИКСОТ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 11671168116911701171 1769> |
Автор | |
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
za mene moze i malku rum vo nessot
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
Neni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 402 |
ajde mali jas ke ti iscedam samo da ne places
(_) eve dupla (_)
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Sega ke se otkaze tetinov...mnogu naracki ke mu do |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Neni,tebe i denes ti e zesko???
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pimp Daddy Manev ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
fala vall za limonadata
![]() ![]() ![]() |
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
![]() |
|
![]() |
|
Neni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 402 |
lele master jas ti cedam a ti fala Val
ma Val kako da ne mi e zesko
bez klimaaaaa
|
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
АБЕ НЕ Е ОВА НОРМАЛНА РАБОТА......
АБЕ МИ СЕ КРЕВА ОД ЖЕШКОВООООООООООООООО
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЈ
200 / 165 МИ Е ПРИТИСОКОТ..........................
|
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
Pimp Daddy Manev ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
oo neni izvini
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
![]() |
|
![]() |
|
Poveli i drug pat,M@$terceeeeeeeee..ama Neni,ti izleze vo presret...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
se zapali od zeskoto a
|
![]() |
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
А ВИЕ НЕСС САКАТЕ???
ЈАС САМО ШТО ГО СРЕДИВ МОЕТО ФРАППЕ................
![]() |
|
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
epa da val...greska napraiv mislev ti mi cedese
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
200/165,AMAN KOLEGA....
MNOGU TI SE KRENAL NAVISTINAAAAAA
![]() |
|
|
|
![]() |
|
АБЕ НЕ СЕ ЗАПАЛИВ МАСТЕР......
ИЗГОРЕВ ....
МЕ ЗДРМА........................
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 11671168116911701171 1769> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |