![]() |
|
ФЕНИКСОТ СЕ ВРАЌА - ПАК |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 11621163116411651166 1762> |
Автор | ||||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Ali na Cumu...alal neka mu e na GENERALOT.....SAKAM TAKVI LUGJE...
![]() |
||||
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
||||
![]() |
||||
Betty ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 613 |
|||
pa pitu bidi malku human
okean me asocira na kit a kit na pinokio pinokio na pomos me razbiras li sega humanosta e dobro delo |
||||
![]() |
||||
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
|||
СО ГЕНЕРАЛОТ АНГЕЛОВ СЕ ПОЗНАВАМ ЛИЧНО ВАЛ... Изменето од PITU GULI - 14.Март.2007 во 14:33 |
||||
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
||||
![]() |
||||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|||
Dzaki ima celicni zivci.
dzaki e eden
![]() |
||||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||||
![]() |
||||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
|||
so ste volku seriozni???
ne mozam da se vklopam...........
![]() ![]() ![]() |
||||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||||
![]() |
||||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
|||
Kolega se vosh*tuvam na takvi lugje...kako generalot,ne se sekjavam na prezime...toj sto ne sakase da go prekinuvaat
![]() ![]() ![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|||
betty..ima vreme koga pitu da cita prikazni na negovite vnuci...
![]() |
||||
"recycle your mind"
|
||||
![]() |
||||
|||
Lili...jas PRV PAT VO ZIVOTOT...SUM ozbilna...NESTO KOMENIRAM....SAMA SO SEBE ZA SINOKJA,,IZLGEDAAAAAA
![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
|||
![]() ![]() |
||||
da se gresi e covecki.....!!!!
|
||||
![]() |
||||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|||
bise borela so generalot
![]() ![]() |
||||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||||
![]() |
||||
Betty ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 613 |
|||
ej kasperce ubavo e da se smees ,toa e pola zdravje
zbort mi bese ne na fizicki nacin-psihicki kako se custvuvas ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
|||
БЕТИ МА ШО СЕ ЗАПАЛИ.... ЕБА ГО... НЕ СЕ НЕРВИРАЈ... ЈАС КОГА ПРОЧИТАМ ПИНОКИО МЕ АСОЦИРА НА ОНА КОГА ЈА Е..Л УЧИТЕЛКАТА СО НОСОТ И ТАА МУ ВИКАЛА ЛАЖИ ЛАЖИ ЛАЖИ МЕ.... НЕ С ЕНЕРВИРАЈ ТОЛКУ ЌЕ ОСТАРИШ МЛАДА .. ЕБА ГО... ![]() |
||||
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
||||
![]() |
||||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
|||
......drugarcheeeee.........ti li kje se nerviras za nekoj si tamu????????.....a be batali...daj po edno "krali marko".....
![]() |
||||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||||
![]() |
||||
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
s.r. Dzaki |
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 11621163116411651166 1762> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |