IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 11561157115811591160 2229>
Автор
Порака
la fille Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Статус: Офлајн
Поени: 42032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Октомври.2006 во 09:32
dobro utro DimeBig%20smile
toa i na tvoja glava cel vikend go slusamLOLLOLLOLke me ubedite da zeznam nekogoLOLLOLLOLLOL
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
Кон врв
Dragonfly Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Октомври.2006
Локација: Germany
Поени: 719
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dragonfly Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Октомври.2006 во 09:32
Originally posted by la fille la fille напиша:

Vall ne brknav svat, ama slusnav nesto dosta interesno. me ogovaraa pozadi grb, bukvalnoLOLLOLLOL

Jas sekogas vikam...
"Zad dobrom se konju dize prasina"LOL
Live long and prosper!!!
Кон врв
trucker Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Март.2006
Локација: Macedonia
Поени: 3571
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај trucker Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Октомври.2006 во 09:32
Originally posted by Valerija 2 Valerija 2 напиша:

Trucker,ne se ljutam...

PREUBAVO SE OSEKJAM ZA DA VI ZAMERUVAM......

UZIVAJTE SO VASIOT SLADOK POROK

OPAAA......DA PRASUVAM PONATAMU...?
SEX, TRUCKS & DRINKS!
Кон врв
Valerija 2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Поени: 9044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija 2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Октомври.2006 во 09:33
La fille..ke mi raskazuvas koga ke pieme kafence..
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај trucker Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Октомври.2006 во 09:33
VREME E ZA KAFEEEEE I CIGARET....
SEX, TRUCKS & DRINKS!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dragonfly Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Октомври.2006 во 09:33
Originally posted by ДимеБТ ДимеБТ напиша:

ЗМЕЈЧЕ ОД МЕНЕ ИМАШ ИЗИМ ДА ГИ КОРИСТИШ БРОЈКИТЕ И СО СРЕЌА ПА БЕЛКИМ ТАА НИ Е ИНТЕРНАЦИОНАЛНА

ДОБРОУТРО ДЕВОЈЧЕ, ДА НЕ РЕЧАМ И НА ТВОЈА ГЛАВА ПОБРЗО     

Fala Dime,
nekoja korekcija...ni trebaat 6 brojki i eden super broj od 1-9...Ce ja stavam 3, ok?!
Live long and prosper!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija 2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Октомври.2006 во 09:34
Trucker...ne pogagaj...
Samo se osekjam PREKRASNO...uzivam vo sonceto koe,mi go boi sekoj esenski den...vo najubavata NIJANASA
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dragonfly Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Октомври.2006 во 09:35
Originally posted by Valerija 2 Valerija 2 напиша:

Trucker...ne pogagaj...
Samo se osekjam PREKRASNO...uzivam vo sonceto koe,mi go boi sekoj esenski den...vo najubavata NIJANASA

Valeri, ako dobieme imas odmor od nasTongueTrucker se slozuvas?!
A za sonceto, ne e loso da mi pratis malce...Tuka vrnelo sinoca i zamisli kakvo e sega tmurnoConfused
Live long and prosper!!!
Кон врв
ДимеБТ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Јули.2006
Поени: 1911
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ДимеБТ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Октомври.2006 во 09:38

Originally posted by la fille la fille напиша:

dobro utro Dime[IMG]smileys/smiley4.gif" align="absmiddle" alt="Big%20smile" />toa i na tvoja glava cel vikend go slusam[IMG]smileys/smiley36.gif" align="absmiddle" alt="LOL" />[IMG]smileys/smiley36.gif" align="absmiddle" alt="LOL" />[IMG]smileys/smiley36.gif" align="absmiddle" alt="LOL" />ke me ubedite da zeznam nekogo[IMG]smileys/smiley36.gif" align="absmiddle" alt="LOL" />[IMG]smileys/smiley36.gif" align="absmiddle" alt="LOL" />[IMG]smileys/smiley36.gif" align="absmiddle" alt="LOL" />[IMG]smileys/smiley36.gif" align="absmiddle" alt="LOL" />

ДЕВОЈЧЕ САМО ЕДНО ЌЕ ТИ РЕЧАМ ДЕКА САМО ПОЗАДИ ДОБАР КОЊ ВО ГАЛОП СЕ КРЕВА ПРАШИНА А НЕ ПОЗАДИ ДРТАВ КОЊ КОЈ ЕДВАЈ ОДИ И СЕ ТЕТЕРАВИ

А ЗА ЗЕЗНУВАЊЕТО, ЌЕ ТИ РЕЧАМ ДЕКА АКО НЕ ПРИМАШ ЗЕЗАЊЕ НЕ СЕ ЗЕЗАЈ СО НИКОЈ   
LIVE FASTED AND FURIOUZ EVERY DAY. THE LIVE IS SHORTLY.
STARTING THE DAY WITH NESCAFE STIMULATES YOUR BODI AND YOUR MIND!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija 2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Октомври.2006 во 09:41

Dragonce...ovde ima po nekoj zrak...

Vcera bese preubav den...denes..e onaka...mix na oblaci i sonce...

Кон врв
ДимеБТ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Јули.2006
Поени: 1911
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ДимеБТ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Октомври.2006 во 09:41

Originally posted by Dragonfly Dragonfly напиша:

Originally posted by ДимеБТ ДимеБТ напиша:

ЗМЕЈЧЕ ОД МЕНЕ ИМАШ ИЗИМ ДА ГИ КОРИСТИШ БРОЈКИТЕ И СО СРЕЌА ПА БЕЛКИМ ТАА НИ Е ИНТЕРНАЦИОНАЛНА [IMG]smileys/smiley36.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/smiley10.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/smiley10.gif" align="middle" /> ДОБРОУТРО ДЕВОЈЧЕ, ДА НЕ РЕЧАМ И НА ТВОЈА ГЛАВА ПОБРЗО [IMG]smileys/smiley2.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/smiley36.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/smiley36.gif" align="middle" />    [IMG]smileys/smiley9.gif" align="middle" />

Fala Dime,

nekoja korekcija...ni trebaat 6 brojki i eden super broj od 1-9...Ce ja stavam 3, ok?!

ПОЛНОМОШТВОТО Е 100% И СЛОБОДНО УПОТРЕБУВАЈ ГИ ПО ТВОЕ МИСЛЕЊЕ
LIVE FASTED AND FURIOUZ EVERY DAY. THE LIVE IS SHORTLY.
STARTING THE DAY WITH NESCAFE STIMULATES YOUR BODI AND YOUR MIND!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija 2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Октомври.2006 во 09:41
Za dmor..se soglasuvam Dragonce..nekade na nekoi pesocni plazi..pod nekoja palmaa
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај trucker Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Октомври.2006 во 09:43
MOZE, ZMAJCE......KE GI NOSIME SITE PRISUTNI DENES NA PATUVANJE NIZ eVROPA....i obavezno nedela dena vo spanija......da stoplime dusa....Wink
SEX, TRUCKS & DRINKS!
Кон врв
la fille Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 42032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Октомври.2006 во 09:44
hehe, Dime, ne znam dali sum spremna za zeznuvanje ama site okolu mene velat deka sum veke stasana da zeznam nekogoLOL
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 11561157115811591160 2229>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,782 секунди.