IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - FENIX-5
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

FENIX-5

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 11481149115011511152 1553>
Автор
Порака
la fille Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Статус: Офлајн
Поени: 42032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јули.2008 во 16:29
здраво Валголемо%20гушкање

Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јули.2008 во 16:36
еве нешто за разладување

Кон врв
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јули.2008 во 16:41
super izgledaat sladoledov i shto se toa slatki nekoi...
abe moze cudno da ti deluva ama sladoled ovaa godina probav za prv pat vcera...i toa na eden drugar mu tekna...od onie so turanje vo kornet...mnogu beshe ubav..se potsetiv koga bev malecok samo takvi jadevme...
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јули.2008 во 16:44
хаха...интересно...од оние во корнет...такви немам јадено од дете.. иако јас не сум многу по сладоледот...Лани еден купив од оние пакуваните, и оваа пролет сфатив дека се уште ми стои во фрижидер и го фрлив...
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јули.2008 во 16:45
aj nema nikoj....abe kaj zaminavte..sega ke umram od dosada...
неколку жолти ракии.

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јули.2008 во 16:45
тука сум...ги миев чиниите од сладоледот и филџаните од кафенамигнување
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јули.2008 во 16:50
znaci sega sve sredi i doma ti sjae..super...pred malku beshe off line na nikot ti pishuvash i zatoa prashuvav kade si...
неколку жолти ракии.

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јули.2008 во 16:51
ма тука сум, уште некое времетрепкањетрепкање...дури околу 7 ќе излегувамнамигнување
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јули.2008 во 16:55
opa malku vo provod..ako ako ubavo da si pominesh..a ne ti e mnogu rano?...jas se dumam vecer da odam vo eden kafic...ke pee Vlado Janevski.....
неколку жолти ракии.

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јули.2008 во 16:57
леле и јас сакам...Владо Јаневски ми е еден од омилените пеачи...

Инаку, знам дека е рано, но прво ќе одиме на вечера со моја блиска пријателка и потоа ќе одиме некаде на кафе...
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јули.2008 во 17:03
e pa shtom sakash ajde doagaj ke odime zaedno...jas se mislam da odam ili ne poradi toa shto ke ima mnogu guzva
ke bide zatka ...shto se vika ke nema mesto igla da padne....me vikashe brat mi i devojkamu da odam so niv..pa ne znam kako ke mi bide raspolozenieto do vecer..
a tebe ti pozeluvam prijatna vecera...
неколку жолти ракии.

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јули.2008 во 17:11
да ми беше малку поблиску и ќе дојдев...иако не сакам гужви...

Ма ајде, излези, да те фати воздух...

А бидејќи овде е пеколно, ние одложивме наместо во 7 ќе се видиме во 8...
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јули.2008 во 17:18
pa ne zna ke vida do vecer....porano mi beshe seedno dali ima mnogu guzva...no seka nekako mi e odmileno da odam kade shto ima mnogu galama i glasna muzika....ke izlezesh ispeglan i doteran ke se vratish istutkan i sosmrden od cad....a plus vecer ke ima tinejgerki eden kup koi ke vreskaat po nego kako da doshle THE BEATLES..
неколку жолти ракии.

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јули.2008 во 17:21
леле не збори...ај летно време е Ок во Скопје...има многу места кај што може надвор да се седи и човек нема да се усмрди на чад...ама зимно време ми е смрт...откако ќе се вратам дома ми иде цела вечер надвор да ја преседам бидејќи се ќе замирисам дома...Затоа преку зима најмногу ми се останува дома..ама летно време е Ок надвор...
А за тинејџерите...знам како е...врескаат колку што ги држи глас...Ми се чини како што минуваат годините се повеќе ми пречи гужва и галама...остаревгазење%20од%20смеење
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 11481149115011511152 1553>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,609 секунди.