![]() |
|
Игра: Пронајди слика.. |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 113114115116117 204> |
Автор | |
Klapsomun ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() Регистриран: 03.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2050 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() fifi |
|
![]() |
|
Wonderful_Life ![]() Сениор ![]() Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
![]() Nodi |
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
![]() |
|
Klapsomun ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() Регистриран: 03.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2050 |
![]() kozle bozle |
|
![]() |
|
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Ljubav preko zice - Aleksander Mezek
Cekam dugo tvoj poziv, Neizvesnost ima kraj, Ljubav preko zice, Unapred izgubljen raj. Letim avionom, Pijem protiv nas, U svakom brzom vlaku ostavim poneku vlas. Napisi zvucno pismo, slikaj se samo za moju dusu, Daj mi nezan poljubac, daj mi ljubav preko zice, Ljubav preko zice,ljubav preko zice, Ljubav preko zice,ljubav preko zice. Telegrami jure, pogresna adresa broj, Umoran i tuzan, u glavi sumljiv roj, Iluzija nemam, istinu odavno znam, Ljubav preko zice, na kraju ostajem sam. Napisi zvucno pismo, slikaj se samo za moju dusu, Daj mi nezan poljubac, daj mi ljubav preko zice, Ljubav preko zice,ljubav preko zice, Ljubav preko zice,ljubav preko zice. Napisi zvucno pismo, slikaj se samo za moju dusu, Daj mi nezan poljubac, daj mi ljubav preko zice, Ljubav preko zice,ljubav preko zice, Ljubav preko zice,ljubav preko zice. ![]() ![]() ![]() FILHARMONISKI KONCERT ![]() |
|
![]() |
|
Wonderful_Life ![]() Сениор ![]() Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
![]() Magicno stapce |
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
![]() Пејсаж |
|
![]() |
|
Sho-Sana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
![]() snegulka (kristalizirana na staklo) ![]() |
|
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|
![]() |
|
Goldi ![]() Сениор ![]() ![]() ЗЛАТНО МОМЧЕ Регистриран: 10.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7729 |
![]() ![]() |
|
Ako odam na nebo pred tebe, na sekoja zvezda ke go napisam tvoeto ime, taka sto I angelite da znaat kako se vikas, zasto devojkite kako tebe se nepovtorlivi.
|
|
![]() |
|
Sho-Sana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
![]() eskimski baknez ![]() |
|
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|
![]() |
|
Goldi ![]() Сениор ![]() ![]() ЗЛАТНО МОМЧЕ Регистриран: 10.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7729 |
![]() ![]() |
|
Ako odam na nebo pred tebe, na sekoja zvezda ke go napisam tvoeto ime, taka sto I angelite da znaat kako se vikas, zasto devojkite kako tebe se nepovtorlivi.
|
|
![]() |
|
![]() biserna solza na lice |
|
|
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
|
![]() tvojot zivoten son ![]() |
|
|
![]() |
|
jumps near Mount Everest.
![]() Изменето од Goldi - 21.Февруари.2009 во 23:09 |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 113114115116117 204> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |