![]() |
|
ПРИЈАТЕЛИТЕ НА ФЕНИКСОТ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 11411142114311441145 1769> |
Автор | |
Neni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 402 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
blaze si ti Val a jas duri vo avgust ke odam na odmor
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Odam na zasluzen odmor,malecko...ke se vratam na Fenix na 20 juli...
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Neni,jas vo prinicip skoro sekoja godina go koristam odmorot na pocetok na juli...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pimp Daddy Manev ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
eee ja bas togas ke idam na odmor
![]() |
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
![]() |
|
![]() |
|
Neni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 402 |
leleee ti zxaviduvam Val
a jas moram da cekam
da crknam po vrukinive
kaj ke setkas na Odmor ako ne e tajna
|
|
![]() |
|
ako malce ke si oslabam od zeskoto dobro ke mi dojde
![]() |
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
ЕПА НЕЛИ ПРЕД ЕДНА НЕДЕЛ РЕЧЕ ДЕКА ОДИШ НА ОДМОР????????
![]() ![]() ![]() |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
Hrvatska,Neni
![]() |
|
|
|
![]() |
|
mnogu mi e zal Pitu sto ne so primetil deka me nemase edna nedela bev malku vo Ohrid, toa mi e straiot odmor....
|
|
![]() |
|
I jas sakam da oslabnam Neni...ama tesko mi o
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
fino Val ... ima da uzivas... |
|
![]() |
|
Pimp Daddy Manev ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
abe sea za sea samo ohrid mi e u plan ![]() |
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
![]() |
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
Е ШО КОСТУР ЛИ САКАШ ДА СЕ ПРАВИШ????
![]() ИЛИ САКАШ ДА НЕ МИ СЕ ДОПАЃАШ?????????
![]() |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
jas nemozam da im odoleam na krem-bananite i sladoletcinjata....
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 11411142114311441145 1769> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |