![]() |
|
РАЗГОВОРИ ЗА РЕЛИГИИТЕ - ОПШТО И НЕВРЗАНО |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 112113114115116 242> |
Автор | |||
AlDra ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 823 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
А бре Темплариус случајов е замислен. Никаде не е можно да се плати за такво убиство. Никаде- освен кај Бога.
|
|||
![]() |
|||
AlDra ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 823 |
||
Исус ги зеде сите наши гревови на Себе и затоа умре на крстот. Тој умре за ние да живееме. Навистина ние не заслужуваме- но Тој тоа го стори поради преголемата љубов која ја има кон нас.
|
|||
![]() |
|||
Tetratka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
||
АБЕ ОВА СИГУРНО Е АМЕРИЧКА РАБОТА ----
НИКАДЕ НА ДРУГО МЕСТО НЕМОЖЕШ ДА СРЕТНЕШ СОЦИО-ПСИХОЛОГИЈА ВО МИНАТО-НЕСВРШЕНО ...
ИНТЕРЕСНО ///
НЕГО ПАК ДА ПРАШАМ
( ... ЛЕЛЕ ВИШЕ ... И ЈА ПОЧНВ КАКО ПАПАГАЛ ДА СТАНУВАМ ДОСАДЕН )
“ЗА ДОЛГОТ“ КЕ ОДГОВОРИМЕ ИЛИ?????
|
|||
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
|||
![]() |
|||
||
Пак не е одговорено?
Прашај конкретно не вака само да се мачам непотребно! |
|||
![]() |
|||
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
||
значи Господ никого не казнува?
|
|||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
|||
![]() |
|||
Templarius ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
|||
![]() |
|||
Tetratka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
||
КАЖИ МИ ДАЛИ ХРИСТОС МУ ПЛАТИЛ ДОЛГ НА САТАНАТА??????????????!!!!!!!
ПРАШАЊЕТО Е МНОГУ ЈАСНО ...
100000000000000000 ПАТИ Е ПОВТОРЕНО ... И ОД ДЕНЕС ЈАС СУМ ПАПАГАЛ
П.С. цифрата не разбира ја буквално - ТУКУ РАЗБЕРИ ЈА КАКО ДИНАМИЧЕН ПРЕВОД
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Господ не кара кога не сме послушни. Но тоа не значи дека не не сака. Баш напротив! Совршената љубов (читај Бог) совршено дисциплинира. Како што нашите земни родители не казнуваа ако ја преминевме самите улицата кога бевме мали. Тие тоа не го правеа заради тоа што ни мислат лошо туку баш обратно- затоа што ни мислат добро и не сакаат да ни се повтори тоа. Така и Бог може да не казни некогаш. Но тоа е само поради тоа што навистина не сака. Сепак никогаш не се доведува во прашања вечниот живот на Христовите избраници. |
|||
![]() |
|||
||
Е ајде тогаш Темплариус кажи ми ја твојата верзија на Христос. Оваа беше Христијанската. Прашај кого сакаш па и твоите митрополити ќе ти го кажат истово. Ај да чуеме зошто според тебе умре Исус. Како ти го сфаќаш Него и Неговата жртва? |
|||
![]() |
|||
||
Одговорот е уште појасен: НЕ! |
|||
![]() |
|||
||
А ВИЕ КАКО СТЕ СПАСЕНИ ТОГАШ?????????????!!!!!!!!
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Кој е Сатаната па Исус нему да му плаќа нешто?
|
|||
![]() |
|||
Templarius ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
||
Sunny odgovri pogore ... |
|||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
|||
![]() |
|||
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
||
а тогаш кој оди во пеколот или тоа го нема?
|
|||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 112113114115116 242> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |