IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Фотографија, камери и видео
  Активни теми Активни теми RSS - Кафе муабет (фото)
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Кафе муабет (фото)

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 112113114115116 231>
Автор
Порака
kum Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Јули.2007
Статус: Офлајн
Поени: 3279
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kum Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Септември.2007 во 11:37
a da zakacis eden caj so rum i ceden limun na baska
JOIN THE FAMILY
Кон врв
NINA_SK Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 11.Јуни.2007
Поени: 601
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NINA_SK Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Септември.2007 во 11:48
Sto mi se sluci vikendov .изненадување  Si fotografiram negde na Bulevar Srbija (so stativ) , i mi prioga edna tetkica .
Dobar den , dobar den .
"Sto snimate " me prasuva .
"Nisto onaka za sebe" i odgovaram .
"Kako za sebe  ne ste od nekade prateni " 
A od kade bi bila pratena збунетостi odgovaram celata so cudenki збунетост. Jas sum amater fotograf ( barem se obiduvam da bidam hahahahahaha )
I sega si ja kazuva makata " Znaete rekoa deka ke gi secat drvata ke gradat benziska i sredno uciliste pa mislev deka ste od tamu go snimate terenot "
Bese naostrena da se isturi na mene , ama koga svati se izvini i zamina .
Vi se slucile vas vakvi epizodi ?
Кон врв
branko_k Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Јуни.2007
Поени: 682
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај branko_k Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Септември.2007 во 11:59
mene me brkase vo sred Sofija eden tip zasto go fotnav onaka bez najava.... sakase da mi go zeme aparatot :))))))... eh na vremeto imav poise kondicija... sega sigurno bi me fatil i bi mi go naprail grbot ko meot плазење
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NINA_SK Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Септември.2007 во 12:09
газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење .  rizicna e ovaa rabota  posebno vo vakvi epizodi . Za sekoj slucaj treba covek da e vo kondicija hahahahahaha . 
Кон врв
Igor Kostov Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јуни.2006
Поени: 31
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Igor Kostov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Септември.2007 во 12:48
Ха, ха, ха..
Јас за малку од слична таква работа ѓе фатев "тезга".
Си фотографирав на врв од зграда нешто облачиња, ова-она, и ми доаѓа еден батка така малку нак*рчен и спремен да ми се нафрли со целиот негов бес и ми вика:
    - Што правиш бе?!?! Шпионираш? (а да, живеам до општината Кисела Вода).
    - Ништо, си фотографирам облаци, му реков.
И така, по долго објаснување, виде типот дека навистина не сум "шпион" и ми предлага:
    - А сликаш за пари? Дај ми телефон да ти се јавам, секоја вечер во 9 XXXXXX (градоначалникот на Кисела Вода, да не спомнуваме имиња) ја "пегла" секретарката, па да го уценуваме....

голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка

...никогаш не му го дадов мојот телефонски број. Згрешив ли?намигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај branko_k Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Септември.2007 во 13:04
изненадувањеизненадувањеизненадување

ne si zgresil, veruvaj голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NINA_SK Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Септември.2007 во 13:12
Па со оглед дека многу луѓе виделе мака ( лично познавам неколку ) од наведената персона , можеби си згрешил . Ама од етички причини мислам дека си постапил правилно . намигнување 
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај branko_k Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Септември.2007 во 23:35
Originally posted by NINA_SK NINA_SK напиша:

Па со оглед дека многу луѓе виделе мака ( лично познавам неколку ) од наведената персона , можеби си згрешил . Ама од етички причини мислам дека си постапил правилно . намигнување 

ne samo eticki... i pravnoнамигнување
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NINA_SK Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Септември.2007 во 08:58
Dobro utro , големо%20гушкањекафекафе .
Кон врв
dimo Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Август.2006
Поени: 91
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dimo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Септември.2007 во 10:22
Dobro Utro !
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NINA_SK Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Септември.2007 во 10:28
Cestito 100-ka . Uste mnogu odlicni fotki . намигнување
Кон врв
bobicar1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Септември.2005
Поени: 1099
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bobicar1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Септември.2007 во 10:59
Добар ден
Кон врв
JANE971 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Canon-џија

Регистриран: 20.Декември.2006
Локација: Macedonia
Поени: 1711
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај JANE971 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Септември.2007 во 19:22
dobro vecerголемо%20гушкање
Born to be alive...

http://on.net.mk/galerija/jane-ljorovski
Кон врв
JANE971 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Canon-џија

Регистриран: 20.Декември.2006
Локација: Macedonia
Поени: 1711
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај JANE971 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Септември.2007 во 19:23
Niiiiiiiiiiiiiiiiiiinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa stavaj kafeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Born to be alive...

http://on.net.mk/galerija/jane-ljorovski
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 112113114115116 231>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,266 секунди.