|
Lyrics |
Внеси реплика | страница <1 112113114115116 172> |
Автор | |
Klapsomun
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2050 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zao mi e zao
I ove noci mi dusa sluti na kojem boku spavas dok vreme stoji telefon cuti kako se retko javljas A voleo bih da si tu da budna sanjas na mom ramenu Ref: Zbog tebe mi je zao,zao da te volim nisam znao kad mi ova suza krene pomisli na mene Vec sada vidim da ona prava jedino bila ti si jer samo tuga kraj mene spava otkada moja nisi jer samo tuga kraj mene spava otkada moja nisi A voleo bi da si tu da budna sanjas na mom ramenu |
|
Wonderful_Life
Сениор Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jelena Tomasevic - Kosava
Navikla sam na tu zimu volela sam u Beogradu A bez tebe bez tebe se srce sledi i izgubi svaku nadu Lepa sam samo kraj tebe Ref. 2x Zagrli me ti, bar ne moras me nikad voleti dar, ne moras mi nikad kupiti daj, samo zagrli me, nesto slazi nocas kad me tuga potrazi Kad me potrazi kad me potrazi Lepa sam samo kraj tebe Ref. 2x Kad me potrazi kad me potrazi |
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
Klapsomun
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2050 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
????????????????
Zasto neces da pogledas u telefon svoj na njemu je malo pismo ispod njega tebi poznat broj Ref. 2x Ko Boga te molim de bar javi se smiri ovo srce moje ranjeno, slomljeno Zasto neces da procitas ove rijeci dvije drhtavom ti rukom pisem da jos uvijek volim te |
|
Wonderful_Life
Сениор Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Generacija 5 - Ti samo budi dovoljno daleko
Ti samo budi dovoljno daleko za mene postoji drugi neko cije ce reci manje da bole cije ce ruke lepše da vole Ti samo budi tamna sena za mene stižu lepša vremena ulice nove nova lica i jedno nebo prepuno ptica Ti samo budi suncu trag Još ce mi neko biti drag Još cu sa nekim naci srecu Nikad te više voleti necu Nekom ceš biti dobra žena odana verna i poštena sve nek' ti bude drugi neko ti samo budi dovoljno daleko |
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
Klapsomun
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PILOTI-ZABORAVLJENI
mozda smo ja i ti divlji i niciji mozda nas je tuga zauvek vezala kazu nam da smo svi rodjeni jednaki jednaki pred Bogom i pod zvezdama cujem marsiraju zastave zvone koraci u ovoj noci nebo nocas ratuje a ti me ne pitaj nikada o samoci sanjam sanjam da si tu k'o da letim na zlatnom cilimu sanjam bog nas prokleo sve nam dao a srecu nam je uzeo zaboravljen sam ja zaboravljena ti negde u tisini nase ulice ponoc je kucnula ti si se prekrstila obrisala sve jednim potezom gumice cujem marsiraju zastave zvone koraci u ovoj noci nebo nocas ratuje a ti me ne pitaj nikada o samoci sanjam sanjam da si tu k'o da letim na zlatanom cilimu sanjam bog nas prokleo sve nam dao a srecu nam je uzeo |
|
Klapsomun
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Odlazim a volim te
Jedan od nas uvek gubi jedan vise da kad se ljubav muci, gasi jedan uvek zna Jednom sam to bio ja drugi put si bila ti oba puta znali smo da cemo se rastati Ref. 2x Dodjavola sve, dodjavola sa mnom odlazim, a volim te ljubavi, jedina na svetu ne krivi me, ne krivi me |
|
Wonderful_Life
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ÐORDE BALASEVIC - D-MOL
Odlutaš ponekad i sanjam sam. Priznajem, ne ide, ali pokušavam. I uvek dodje d-moll. Spusti se k'o lopov po žicama, ruke mi napuni tvojim sitnicama i teško prodje sve to. Jedan d-moll me dobije kako odeš ti. U sobi je. Glupi d-moll uvek sazna kad je to. Uhvati me èvrsto i ne popušta. Lud je za tišinom, to ne propušta. Vodi me u svoj plavièasti dom. Jedan d-moll me razvali, neki bi to prosto tugom nazvali. Nije to, šta je tuga za d-moll? Ponekad te nema i sasvim sam izmišljam naèin da malo smuvam dan, ali je lukav d-moll. Pusti da se svetla svud priguše, saèeka poslednje zvezde namiguše - vuèe mi rukav: "Idemo!" Plaši me on, gde si ti? Hiljadu se stvari moglo desiti... Glupi d-moll, za kim tuguje svu noæ. Uzme me u svoju tamnu koèiju. Nebo primi boju tvojih oèiju. Znam taj put, to je preèica za bol. Jedan d-moll me razvali, neki bi to prosto tugom nazvali. Nije to, šta je tuga za d-moll? Ostala je knjiga sa par neproèitanih strana i neke stvarèice od herendi porcelana. I jedan pulover u kom si bila... I ostala je ploèa "Best of Ru Cooder" i fina mala plava kutijica za puder i ja sam te ostao željan, dok me bude moja mila... |
|
|
|
Klapsomun
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zbog mene ne placi - Prljavo Kazaliste
Na badnje vece dok su zvona, zvona zvonila, Pred crkvom svetog blaze ti si, duso, stajala, I nekim starim salom kosu si malo pokrila, E, da je ne bi neka pahulja valjda smocila. Pricaju mi da se sramis, kada cujes za mene, Al' nisam ja ni pola tol'ko los ko sto kruze glasine. Cesto sam gledao ka tvojoj kuci, ali draga ne bese u snegu. Al' svu svoju ljubav cuvao samo za tebe. Zbog mene ne placi, suza nisam vrijedan, kasno je da se sada mijenjam. Zbog mene ne placi, suza nisam vrijedan, kasno je da se sada mijenjam. Milion puta prosao sam ispod tvoga prozora, Da si rekla samo rijec, dosao bih krilima divljih gusaka, Jer nisam ja ni pola tol'ko los ko sto kruze glasine. Ja imam samo jednu nesrecu, unistim sve sto dotaknem. Zbog mene ne placi, suza nisam vrijedan, kasno je da se sada mijenjam. Zbog mene ne placi, suza nisam vrijedan, kasno je da se sada mijenjam, Jer ti, ti si meni nesto poput korijena, neka stara navika. Zbog mene ne placi, suza nisam vrijedan, kasno je. Zbog mene ne placi, suza nisam vrijedan. Zbog mene ne placi. zbog mene ne placi. ne placi. |
|
Wonderful_Life
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Djordje Balasevic - Luzer
Rodjen pod sretnom zvezdom magiènom, ali nad ovom zemljom generalno tragiènom, èemu sam bliži - triput pogadjaj. Neko nad nama vrši oglede. Hajde, usudi se i pogledaj u poglede, ovde je osmeh - dogadjaj. U šupak kosmosa smo upali. Mnogi su domobranci zauvek prolupali. Caruje virus apatije. Al' ti na mene stavi upitnik, pa rekni: dal' ti bata deluje k'o gubitnik? Ma nema šanse, šta ti je? Ja nisam luzer, o naprotiv, meni je osmeh lajt-motiv. Ja nisam luzer, ja imam nas, a za svet - ko te pita? Ja nisam èedo proseka, mene ne vuèe oseka. S tobom je tretman poseban, svaki je dan dolce vita, i svud je Hollywood. Namlatim meseèno šest maraka, bude za cipolku i frtalj kile èvaraka. Ološ mi veze ometa. Ali kad dodjem kuæi, tu si ti. E, tu æe tvrdjavicu malo teže srušiti - to im je izvan dometa. Ja nisam luzer... |
|
|
|
Klapsomun
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Srekjna li si ti
Nikogash ne sum imal mnogu da ti dadam nikogash, samo ljubov kako dete iskrena no ne ti beshe dovolna. Tugja si, vekje nemam pravo da te imam tugja si kolku godini te cekav preku pat za da te sretnam nekogash Srekjna li si ti sega koga nosish zlato ili nesrekjna shto na moe mesto tugji dlanki treperat toa srce komu pripagja? Srekjna li si ti daleku od mene mila ili spomeni grebat kako gruba svila dali najde mir tamu kajshto od mene se skri? Pred mene koe dobro mi te donese na mojot prag, koga projdov kilometri sosem sam no vekje sam ne spijam Srekjna li si ti sega koga nosish zlato ili nesrekjna shto na moe mesto tugji dlanki treperat toa srce komu pripagja? Srekjna li si ti daleku od mene mila ili spomeni grebat kako gruba svila dali najde mir tamu kajshto od mene se skri? Tebe jas te znam mnogu odamna kako nikoj drug na svetot i ne sum posakal druga niedna Srekjna li si ti sega koga nosish zlato ili nesrekjna sto na moe mesto tugji dlanki treperat toa srce komu pripagja? Srekna li si ti daleku od mene mila ili spomeni grebat kako gruba svila dali najde mir tamu kajshto od mene se skri? Изменето од Klapsomun - 01.Мај.2009 во 18:27 |
|
Wonderful_Life
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Merlin - Dobro vece tugo
Dobro vece tugo sudjena takva jos nije rodjena pod ovom kapom nebeskom pod ovom satrom cirkuskom i mojom dusom bosanskom dobro vece dragi drugovi vama cu dusu da otvorim prodje i ovaj dan bez nje i godine proci ce bog mi ne da drukcije ako su krive kise sto te nema vise dabogda nikad ne prestale ako su hladne zore sto lome prozore dabogda nikad ne svanule kad me i ti ostavi kad me i ti izdade kad me i ti prevari neka me ne bude ti ne znas pile moje, nase duse stoje i stajace jedna kraj druge a ovo sto boli nikad proci nece noci su ovdje duge, preduge kad me i ti ostavi kad me i ti izdade kad me i ti prevari neka me ne bude |
|
|
|
Klapsomun
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DR IGGY NOCAS PADA KISA
Nocas pada kisa sve jace i jace kao da Bog nad' nama place ko da zali trenutke neke tako daleke Kap po kap tragove brise ono sto smo bili a nismo vise jedna ljubav i srecnih ljudi dvoje ne postoje ne Ne postoji nista osim tuge u nama i dva srca u kojima je tama mrak koji nikad nece proci ma koliko hteo znam da nece moci Jer u svakoj drugoj trazim nesto tvoje bilo sta da radim mislim na nas dvoje kao da sam proklet imenom tvojim jer bez tebe ja kao da ne postojim Ref. 2x Ljubomorna jos sam na svaki pogled tvoj i nesrecna jer sada ti pripadas njoj I dobro znam da sada kasno je za sve al' i dalje zelim da je isto kao pre Jos uvek me misli k' tebi vuku nanose bol nanose muku ali kasno je za sve jer znam da nemam te Sve je bilo tako lepo nezno i strasno sve je to bilo ali sad je kasno kazu zivot ide dalje nasi su stali na ispitu ljubavi kao da smo pali Slusali smo druge a ne srca svoja sada nisam tvoj i ti nisi moja trebali smo ti i ja sve od sebe dati ali covek kad izgubi tek onda shvati |
|
Wonderful_Life
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Djordje Balasevic - Devojka sa cardas nogama
Nosila je jelek svileni kao u pesmi narodnoj I krstic, znak na lancicu da nekog ceka, navodno O, to su bili svatovi, sve kiceni i zlaceni A mi smo bolje svirali neg' sto smo bili placeni Al' dobro sad Nosio sam sal od kasmira i prsluk protkan tajnama Bas od takvih su je cuvale tetke sa 'ladnim trajnama K'o srna me je gledala, zalosnom pesmom sludjena cije si pile pirgavo, sto nisi meni sudjena E, da Hej, pusti kose pune polena Ajde, bas u inat babarogama Opla, digni suknju iznad kolena Znam da krijes cardas u tim lepim nogama Rekoh joj, bezi, mani se, i trazi bolje partije Premala je moja tambura da te od kise sakrije Rekoh joj: Ja sam samo tu da vreme brze proleti Ja nosim cizme skitaljke, mene je tesko voleti Badava Hej, pusti kose pune polena Ajde, bas u inat babarogama Opla, digni suknju iznad kolena Znam da krijes cardas u tim lepim nogama Hej, doleti mala senice, tu na moje zlatne civije Vatra sara moje zenice, razbij nesto, zaigraj ludo, divije |
|
|
|
Klapsomun
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tri su dana kako si otisao
nisi mi se cak ni javio mozda si me vec preboleo a mozda me nisi ni voleo Mozda sam te voleo mozda volim te i jos i mozda prema tebi ja bio sam los Nemam opravdanja i znam da je kraj ali ipak devojko sada ovo znaj U mom zivotu ti si ostavila trag i ako sada ja ti vise nisam drag Ako zatreba ti nesto uvek bicu tu a sada posto zelis nestacu Oci boje duge sad mi trebaju srce puno tuge da obuzdaju ove noci duge drugu gledaju oci boje duge mira nedaju Tebe voleo sam stvarno ko nijednu pre i samo tebi smeo uvek reci sve Naneti ti boli to nikad nisam hteo nikad nisam hteo a nisam ni smeo Zato bolje je da odem samo tek tako veruj da ni meni sve ovo nije lako Ali odlazim od tebe jer ne znam sta drugo znam samo to da volet cu te dugo Nikada ti nisi voleo samo si mi lazi pricao nisi shvatio ni patio jer si bez traga nestao |
|
Внеси реплика | страница <1 112113114115116 172> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |