![]() |
|
ФЕНИКСОТ СЕ ВРАЌА - ПАК |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 11371138113911401141 1762> |
Автор | |
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
TOA TI E .... TUDJOTO E POSLATKO .... TUDJITE ZENI NE NE NERVIRAAT ... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
OVA E DOBRA REKLAMA ZA KAMIONI VOLVO .... SITE MISLAT COCA_COLA I PEPSI ... A VO POZADINA VOLVO_VOLVO .... VAZEN E TRUCKEROT .... KAKO JA LUPNUVA VRATATA OD KABINATA ... I SISINATA SE TRESAT ... AMA VOLVO STABILNO STOI ... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Stp pravite be lugje.. KAKVO PEPSI TRUCKER..NEMA SANSA...JUST COCA COLA..NEMOJ SEGA ANTIREKLAMA NA MOJOT OMILEN BRAND |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
.....................MARFI e toa?...
![]() ![]() ![]() |
|
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
|
![]() |
|
VAL .... NE E ANTI REKLAMA .... VO COCA_COLATA E RELAX-OT.... A TRUCKEROT OD PEPSITO KE DOBIE ADRENALIN ... I KE VOZI .... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
MARFI STALNO MI E ZAD PETATA ...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
SEGA BAS MI RABOTI DOBRO INTERNETOT .... I PAK MNOGU DRNDAM ... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Vekje pominal 10 saat.....
Aj da odam..
Bidete tuka i taka...
![]() |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
EJ ЗДРАВО....
ДОБРИ РЕКЛАМИ ИЗРАБОТУВАТЕ... МОРАМ ДА ВИ ПРИЗНААМ... МЕНЕ ВО ПОСЛЕДНО ВРЕМЕ ПЕПСИ МИ Е ПОДОБАР ОД КОКА КОЛА... ![]() ![]() ![]() |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
Добро утро
![]() |
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
ДОБАН ДЕР... СЕ ОДМОРИ ? ПОСЛЕ БУРНАТА НОЌ ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од PITU GULI - 14.Март.2007 во 10:25 |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
VOJVODO .... BAREM ZA REKLAMIRANJE NE BIVA .... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
AMA SO BOSICHKA NE SI MOZEME ... DOBRO UTRO ... NAZDRAVJE KAFETO ... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
REKLAMIRA RAVNOKRAK TRIAGOLNIK ... VO RIGI ... ![]() ![]() ![]() Изменето од marco_antony - 14.Март.2007 во 10:35 |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 11371138113911401141 1762> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |