![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 11331134113511361137 2229> |
Автор | |
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cuco..a be romanticar sum si u dushaaaaaaaaa..samo nekoj treba da ja pottikne taa romantikaaaaaaaaaaaaa |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
E zaso be skoro site zeni se palat na proleta ili letoto...deka ima pomalku za soblekuvanje ili vo drugo gi naogaat carite na ovie god.vreminja....
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
da se gresi e covecki.....!!!!
|
|
![]() |
|
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
Nema kvorum.....togas....vreme za lapacka.......tost,mi se vrti vo glava....otidov....
![]() ![]() ![]() |
|
da se gresi e covecki.....!!!!
|
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Bon apetit,kolega
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Cuco..a ti pak na nikotin...... .a?
![]() |
|
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
kao Nikotin
ti jas teces moim venama jos uvek te volim znaj to nikad nisam prestala kao Nikotin ti to ubijes me lagano na usnama tvoim ja navucena sam odavno kao Nikotin ![]() ![]() ![]() nekolku stihovi za Cuca:) |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
Devojcence...a ti tuka si bilo...
|
|
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
pa tuka sum odvreme na vreme. ama imam rabota pa ne mozam tolku cesto da ve sledam
|
|
|
|
![]() |
|
WORHOL ![]() Сениор ![]() Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 324 |
..MORE BRAVO ZA PEJA4KATA
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
a be peacka i pol:)
eden glas ko ke pustam duri do centar me slusaat ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
WORHOL..DOBREDOJDE....
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
I sega pak NEMA NIKOJ..OF LELE....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
jas sum tuka ama se mislam da odam na rucek so koleskata
|
|
|
|
![]() |
|
ДимеБТ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1911 |
ДОБРО БРЕ КАЖЕТЕ МИ КАКО ДА СЕ ОДИ ВО ЕВРОПА СО БРЗИНА НА ИНТЕРНЕТОТ ОД САМО 30 ДО 40 БАЈТИ ВО СЕКУНДА
![]() ![]() |
|
LIVE FASTED AND FURIOUZ EVERY DAY. THE LIVE IS SHORTLY.
STARTING THE DAY WITH NESCAFE STIMULATES YOUR BODI AND YOUR MIND!!! |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 11331134113511361137 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |