|
ALL STARS |
Внеси реплика | страница <1 11321133113411351136 1869> |
Автор | ||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
....moze neshto bez dneven red...dens od dneven red mi e ... |
||
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.......moze mila,kako nemoze.......çek da si go zemam pletivoto
|
||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sto ke se mazis? |
||
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
moze site da igrame chachacha
|
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...moze...kako samo ke igrame...? ...eve jas ke zamizham....i pocnuvam... |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ritamot ide vala
jen dva cha chacha |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
opaaaaaa ama se vrtis
ne brzaj |
||
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
treba da se ima oblecen crven argentinski fustan so tie dole
lele ne sa razbiram no dolniot del na fustanot go maftas naprej nazaj |
||
|
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...usporuvam...sega e ok...? |
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
superb
jen dva cha chacha |
||
|
||
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
........moram cheiz da spremam
|
||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...crven fustan mislam deka trebashe za argentinsko tango, a ne za cha, cha, cha....da ne si pobrkal nesto... |
||
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jas sakam da igram tango
|
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...kakvo devojche tango...posledno tago i toa vo Pariz...? |
||
Внеси реплика | страница <1 11321133113411351136 1869> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |