|
РАЗГОВОРИ ЗА РЕЛИГИИТЕ - ОПШТО И НЕВРЗАНО |
Внеси реплика | страница <1 111112113114115 242> |
Автор | ||
AlDra
Сениор Регистриран: 06.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 823 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Оф леле тебе те интересирало кому му плати Исус. Така е? Дефинирај малку подобро за да не пишувам за џабе работи кои ти се јасни.
|
||
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vo pravo si tie se pretplateni samo na rajot...nivnite smetki drug ce im gi placa...a tie ete mozat sega da pravat sto sakaat ... hahahahaha e blesav narod.... |
||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
||
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ЗНАЧИ КАЈ САТАНАТА ИСУС БЕШЕ ДОЛЖНИК - ПА ГО ПЛАТИ ДОЛГОТ ПРЕД 2000 ГОД.????????
ДЕМЕК БОРЏЛИЈА БЕШЕ .... |
||
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
||
AlDra
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Темплариус веќе личам на папагал. Исус плати за се, буквално за се и за сите. Се што треба да направиш е да Му се заблагодариш за таа жртва која ја стори за тебе и да Го замолиш да живее во тебе. Покај се за сите гревови. Предај Му го Нему твојот живот и ќе видиш чудо. Ама биди искрен во твојата молитва.
|
||
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Znaci sega mozes da pravis ama bas sto sakas, da ubivas da krades da siluvas i na kraj se e plateno ti si sedis vo rajot ti e gajle za se ???? |
||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
||
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ЗНАЧИ КАЈ САТАНАТА ИСУС БЕШЕ ДОЛЖНИК - ПА ГО ПЛАТИ ДОЛГОТ ПРЕД 2000 ГОД.????????
ДЕМЕК БОРЏЛИЈА БЕШЕ ....
Е КОЈ ЛИЧИ СЕГА НА ПАПАГАЛ!!!! |
||
|
||
Templarius
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jas sum iskren vo mojata molitva ama ne mozam kako vas da bidam i cinicen i da baram protekcija, i da baram toj da mi gi placa dolgovite - mozebi ce pobaram samo da me stavi poblisku do tebe i evangelos da mozeme da si muabetime hahahahaha |
||
Give me your secrets
||
Tetratka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И ЈАС САКАМ ... И ЈАС САКАМ ...ТРАЛА ЛА ЛА ЛА .....
А ЗА ДОЛГОТ ... ОДГОВОР НЕМА ...
|
||
|
||
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
no comment
Изменето од Sunny - 04.Октомври.2008 во 03:16 |
||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
||
Templarius
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
`
Изменето од Templarius - 04.Октомври.2008 во 03:12 |
||
Give me your secrets
||
AlDra
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Е па вака:
Две дечиња си играле секој ден. Бил најдобри другарчиња. Си ветиле дека нема да се повредат никогаш еден со друг. Ама едниот од нив подоцна се преселил од градот и отишол да живее во некој друг град. Овој кој останал да живее во градот станал судија. Оној кој се отселил фатил лоши патишта. По 20 години...некој човек убил 5 луѓе. Го фатила полицијата и го однеле пред суд. Се погодило баш така едниот другар да биде судија а другиот да биде убиец. Се препознале и сите дознале дека судијата и крволочниот убиец се другари од детството. Цела јавност била во исчекување како ќе постапи судијата: како другар или како судија. Трето немало. Судијата го огложил судењето за утредента. Утредента пресудил: казната е смрт или пак 10 милиони евра. Обвинетиот бил разочаран! Немал пари. Судијата му се приближил и му шепнал: јас ќе платам! Останал ем праведен судија ем добар другар. Правдата е задоволена а другарството опстанало. |
||
Tetratka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ДАЈ МОЛИМ ТЕ!!! ШО Е ОВА - СОЦИО-ПСИХОЛОГИЈА....
КЕ ОДГОВОРИШ СЕГА ЗА “ДОЛГОТ“ ИЛИ СЕУШТЕ СТЕ СПАСЕНИ??????
ЧЕКАМЕ!!!!
|
||
|
||
Templarius
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kolku cini eden covecki zivot ????????? |
||
Give me your secrets
||
AlDra
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Е па еве ти де! Ова беше објаснувањето специјално за тебе!
Судијата е Бог, ние сме виновниците, Исус е откупот (10 милиони евра во текстот). Божјиот Закон е таков: за секој сторен грев казната е смрт. Порано Израелците своите гревови ги плаќале со жртвени јагниња. Но ние денес немаме потреба зашто Божјото Јагне- Исус плати за сите нас. |
||
Внеси реплика | страница <1 111112113114115 242> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |