![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 11241125112611271128 2229> |
Автор | |
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
eee DOK....sitnoooo...a? uzivaj prijatele, ke bide.....nesto konk*rsi?
|
|
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Nema,nema...ova koci nesto...zeza
|
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
kardiolog ![]() Сениор ![]() Регистриран: 01.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1076 |
труцкер
уште 7 саати |
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Pozdrav, Kardio..
Odam sega na pauza
Se citkame posle
|
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
ne se sekiraj doktore...ima kapacitet vo tebe.....ke najdes nesto ....don't worry....a i so futbalot ti odi taka da ke mozes da ostvaruvas solidni prihodi i ood toa...
![]() Se uspav sabajlevo...mislev deka denes e sabota, premoren sum od sinoka, bez starite kaj nas i zaglavivme do 24:00...me ostavija bez spienje i kovanje...
|
|
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
|
![]() |
|
kardiolog ![]() Сениор ![]() Регистриран: 01.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1076 |
труцкер
знам дека има капацитет во мене, туку кој да го цени тоа. Ако чекам да вадам пари од спортска, останав јас гладен :)))) во годината ако земеш 400 денари а дадеш 4000, незнам... :))))) |
|
![]() |
|
DOK, sega ke vidis, kako ke trgne rabotava..veruvaj vo sebe, prodaj kukata i otvori svoja "tvrtka"..i ke se pomacis malku...ne ocekuvaj pomos od drugite,moras sam da se boris....
|
|
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
|
![]() |
|
TOLKU LI STE ZAFATENI..LUGEEEEE...... |
|
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
|
![]() |
|
труцкер
најди некој да му ја продадам куката ќе има и провизија за тебе |
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
dobar den da ve pozdravam site:)))
val, poseben pozdrav i do tebe:)))..ti si krivecot sto ostavam rabota da se priklucam na forumot:))) sekoj den:)))
|
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
sto e temata bez tema?
![]() |
|
![]() |
|
val e na jadenje......a nie eve tuka se dopisuvame...
![]() |
|
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
|
![]() |
|
si pisuvate pisma? se potsekate na "vojnickite" denovi:))
|
|
![]() |
|
utnavme malku vcera a?
a bas mislev livorno 2 da ja igram upmmmmm
aj utre
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 11241125112611271128 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |