![]() |
|
ФЕНИКСОТ СЕ ВРАЌА - ПАК |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 11221123112411251126 1762> |
Автор | ||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ako koristis dva nika, ti si gjubre od coveka...
koj(a) i da si
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
|
Ok e Irena...se nadevam na sleden p
![]() ![]() |
||
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
||
![]() |
||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
|
Djakondo...
Zarem ti zbosruvas za 2 nika...aj te molam...
![]() |
||
|
||
![]() |
||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|
HEHHE GLEDAT DEKA GRIZESH I DA GI NEMA
![]() ![]() ![]() |
||
"recycle your mind"
|
||
![]() |
||
|
Sega mozam samo da spomnam nekoi od tvoite nika...so koi site ne
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Marko,ubav den..
Se citkame UTRE
![]() |
||
|
||
![]() |
||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|
eve sega i jas ke si odam pa tie mozat da se vratat Ve pozdravuvam ![]() se citame utre |
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
![]() |
||
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
|
.....hahahahahahhaaaaa.........KROKODILOT bese najopasen...........heheheheeee.......
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
da se gresi e covecki.....!!!!
|
||
![]() |
||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|
a be jas ne razbiram, spored kazuvanjata na marco, betty ja maltretiral na LP...
od druga strana, spored nekoi moi soznanija betty si e dobra devojka...
sto ke da e ova..
lugje prestanete veke ednas
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
|
Prijatno Marko i od mene...
![]() |
||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||
![]() |
||
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
|
АБЕ ШО ПРАВИТЕ ?
|
||
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
||
![]() |
||
|
Krokodilot,da... I sega i kazuva na Betty za 2 nika...aj TE MOLAM |
||
|
||
![]() |
||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|
eve vi za kraj eden mnogu dobar vic
Во купе во воз седат Грк,Македонец,стара баба и плавуша. Влегува возот во тунел и за неколку секунди се слуша силен сочен шамар.Кога возот излегол од тунел гркот имал црвен образ, но никој не прозборел па така секој размислува во себе: Бабата си мисли: ~Сигурно Гркот ја фатил плавушата па оваа му плеснала една... Плавушата мисли: Хмм,гркот сигурно сакал да ме фати ,но во темница ме промашил ја фатил бабата и оваа му плеснала една... Гркот мисли: ~Македонецот сигурно ја фатил плавушата,а таа сакала да му удри шамар но го промашила и ме удри мене... Македонецот мисли: ~Уф едвај чекам да дојде друг тунел и пак да го исшамарам гркот. |
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
![]() |
||
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
da se gresi e covecki.....!!!!
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 11221123112411251126 1762> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |